• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan testim negatif ama hala adet olmadım

sedefkural

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
35
8
13
29
hayırlı günler arkadaşlar bende sizler gibi bebek hasretiyle yanan biriyim bu ayın 16 da adet olmam gereken gün hastanede kan testi yaptırdım 1,20 cıktı sonuç doktor bişey yok deyip adet söktürücü verdi ama ben nolur nolmaz diye adet söktürücüyü kullanmadım hatta almadım bile ama hala adet olmadım acaba yeni oldugu için mi o gün kan testinde cıkmadı başına böyle şey gelen arkadaşlar allah rızası için yardım eder misiniz

Burada bir arkadaş 20 gün geçince öğrenmişti, bense 7 gün sonra oldum. Biraz daha bekle içme söktürücüyü

hayırlı günler arkadaşlar bende sizler gibi bebek hasretiyle yanan biriyim bu ayın 16 da adet olmam gereken gün hastanede kan testi yaptırdım 1,20 cıktı sonuç doktor bişey yok deyip adet söktürücü verdi ama ben nolur nolmaz diye adet söktürücüyü kullanmadım hatta almadım bile ama hala adet olmadım acaba yeni oldugu için mi o gün kan testinde cıkmadı başına böyle şey gelen arkadaşlar allah rızası için yardım eder misiniz

Sorma canim bende ayin 11inde olmam gerekliydi 8 gun oldu hala olmadim regl 5 gun gcince kan testi yaptirdim 2.0 degerim cikti yani negatif beklemek belirsizlik cok uzucu :( insallah gebesindir

idrar tetsi yanilabilir ama kan testi yanilmaz canim
mevsimsel falan olabilirmi gecikmenin sebebi ?

idrar tetsi yanilabilir ama kan testi yanilmaz canim
mevsimsel falan olabilirmi gecikmenin sebebi ?
bilmiyorum ki canım daha önce hiç olmazdı böyle ama temmuz ayında 6 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim normal doğum yaptım hani derler ya doğumun arkası gelir diye bizde hiç korunmadık acaba mı demeden edemiyorum işte :(

ben de aynı durumdayım ayın onbeşinde olmam gerekiyordu olmadım

ben de adete ikii gün kala yaptım 1.8 çmızda ktı beklemedeyim hakkıımızda hayırlısı

ben de adete ikii gün kala yaptım 1.8 çmızda ktı beklemedeyim hakkıımızda hayırlısı
bende tam adet gününün sabahı yaptırdım ama doktor yok bişey dedi ilginç olan şu hiç adet belirtim yok belime arada giren agrı dışında bide adet olacagım gün kasıklarımda hafif bi sancı vardı o kadar

butun belirtileri yaşıyorum adet olacagm diye çok korkuyorum

benimde şuan belim çok feci ağrıyor

tekrar test yapalım hala ümidim var

burdan sonucu paylaşalım mutlaka

Back