Andean test yaptim bugun bugune kadar silikti ama bugun ikinci cizgi baya koyu cikti nerdeyse ayni simdi ben napcam resmide ekleyemedim telefondan giriyorum baktim ama bulamadim
cnm bu yaptığın ovulasyon testi dimi? eğer koyu çıktıysa bugün ilişkiye girme. yarın testi bir daha yap eğer o 2. çizgi silikleşmişse hemen ilişkiye gir :) çünkü daha yumurtan çatlamadı. şimdi birlikte olsan eşinle bu sefer belki yumurta 24 saat sonra çatlayacak bilemezsin yani. o yüzden bugün bekle..
Evet ovulasyon testi yaptim canim sabah yapmistim ozaman yarin sabah tekrar yapiyim bakalim neyle karsilasicam insallah kacirmam yumurtlamami heycan yaptim sende yarin test yapican demi
evet cnm sabah kan vericem akşam 6 ya anca belli oluyor internette :))
Aaa internette nasil belliyo ozelemi gidiyorsun yoksa saglik ocagimi hadi bakalim hayirlisi insallah guzel haber alirsin
sağlık ocağına gidiyorum kan vermeye ama onlar tahlil için büyük bir laboratuvara gönderiyorlar. Laboratuvarın sitesinden öğreniyorum.. inşallah güzel haberler alırım :)
Himmm anladim simdi bir daha bende kan verince oyle yaparim ozaman saglik ocaginami sorucam hangi laboratuvar diye buarada sabah yaptigim testdeki ikinci cizgi koyuydu ya simdi dayanamadim gene yaptim ama bu sefer silik cikti insallah buayi kacirmam ya kacirirsam uzulurum gercekten
çizgi silikleştiyse cnm hemen bu akşam deneme yapın.. yarını bekleme o zaman
Ahhh keske ama nerde kocam gececi sabah 10da gelip 5 te gidiyo adam birde uykusuz nasil olcak bilmiyorum yarin yapariz artik oda tutarsa demekki buayida kacirdim((((
cnm hiç bir şey için geç değil bugün de yapsan olur..
Evet bugunde olmadi yarina insallah kismet tutarsa bakalim buarada kan verdinmi
Kızlarr sonucum 903 çıktı :))
Kızlarr sonucum 903 çıktı :))
Kızlar ben hata mı ettım acaba gercı kotu dusunmuyorum cunku belırtılerı var adetme dort gun var ve gebelıgı erken gosteren test yaptım sonc pozıtıf kan da verdm 40.41 cuma gene yapcaz kan ısallah yukselır deger uzulmem yukselck hıssedıyorum ama ben artı bunu yapmammın sebebı ılac kullanıcktm.
Aaaaaaa cooookkk sevindimm Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah kolay hamilelik gecirirsin ayyy cok mutlu oldum ya sanki ben hamileyim :))) doktora ne zaman gidicen bak butuncdetaylari yaz burdan haaa
Hangi ara ogrendin sonucu sen 6 da belli oluyor dedin bende o yuzden bu saatte girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?