kan testi

evet ilk ultrason bir fikir veriyor.sonra kalp atışını bekleyeceksin, sonra ense kalınlığı ,ikili test..........
inan bir ultrason aleti alıp sürekli bakmak isteyeceksin.her dr randevunu iple çekeceksin.benim de cuma günü ikili testim var.meraktan çatlıyorum.Ama en heyecanlısı ne biliyor musun?kalp atışını görmek(6. haftadan itibaren görülebiliyor),duymak (8. haftadan itibaren dr dinletebilir) veee hareket ettiğini görmek (10. haftadan itibaren hareket ediyor,kolunu, bacaklarını oynatıyor,takla bile atıyor) bunlar harika şeyler.rabbim herkese yaşatsın inşallah....

eğer allah izin verirse cuma günü 6 artı 2 gün olacak cnm o zaman doktor görürmü kalbini aaa süperr inş...görürr yaaa

ben kan testi mevzusunda kocamın kafasını çok yedim seni hastaneye yatırcam 9 ay ultrasona bağlı yaşa dedi.....şimdilerde o tedirginliğim gitti çünki
rabbimin yazdığını yaşayacam.......inş. seninde test sonucun iyi çıkar cnmmrabbim hayırlısını versingamyoncuiremsu

bence görüceksin.bebişin keyfine göre değişiyor genelde.benimki 5+6 iken göründü.başka bir arkadaşınki 6+4, başka birininki 7+3 değişiyor.ne olursa olsun sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah....

canım tebrik ederim öncelikle allah kucagına almayı nasip etsin neler yaşadıgını az çok tahmin edebiliyorum bende daha yolun başındayım kısmetse ilk aşılamam yapılıcak yarın kontrolüm var bakalım

X