Kan Testi Yaptırıp Negatif, Sonra Pozitif Olanlar

Canim baya gecikmeli bir cevap benimki belki.umarim okursun yazimi.ben senin yasadigini suan aynisini yasiyorum.yazini okuyunca biri benimi anlatiyor acaba dedim.butun forumdaki yaziyi okudum ama sana ne oldugunu sonucunu yazmamissin.sonucun ne cikti sonra bana yazarmisin.belki su dar gunumde bir umut olur cevabin..

Merhaba arkadaşlar adetime 6gun kala kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı eğer bu nisan ayının 7sinde hasta olmazsam tekrar kan testi yaptıraim mi

İşte 1 haftadır merak ettiğim sorunun cevabı.paylaşım için teşekkürler.bana böle içi dolu gelin işte:)

Kizlar kan testinin yanilma ihtimali var mi yani simdi ? Benimde son bat 1 nisan hala olmadim kan testi yaptirdim negatif cikti cok uzuldum, her gorende sen hamilemisin diyo psikolojim bozuldu

Kizlar kan testinin yanilma ihtimali var mi yani simdi ? Benimde son bat 1 nisan hala olmadim kan testi yaptirdim negatif cikti cok uzuldum, her gorende sen hamilemisin diyo psikolojim bozuldu
canım senin şimdiki durumun ne inşallah vardır bebiş.. benimde kan testim negatif üstelik 10 gün oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…