Kan Testi Yaptırıp Negatif, Sonra Pozitif Olanlar

arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben birinci tüpbebeğimi denedim ve adetim 29 oluyodu bende 2sinde gittim test yaptırdım ve negatif çıktı şuan adetimi 6 gün geçiyorum ve dr ilaçları kesmememi söyledi pazartesiye kadar olmassan gel dedi bu nasıl oluyo yaa
transfer 18de olmuştum ve 13gün test yaptılar ve 1 çıktı ama ilaçları kesmediler yani bi umut varmı benim hiç akıntım olmadı bir damla bile idrarım bembeyaz halendaha adet ağrım ilk zamanlar oldu ama şimdi yok benim durumumda olanlar varmı lütfen yardım
Canim baya gecikmeli bir cevap benimki belki.umarim okursun yazimi.ben senin yasadigini suan aynisini yasiyorum.yazini okuyunca biri benimi anlatiyor acaba dedim.butun forumdaki yaziyi okudum ama sana ne oldugunu sonucunu yazmamissin.sonucun ne cikti sonra bana yazarmisin.belki su dar gunumde bir umut olur cevabin..

Merhaba arkadaşlar adetime 6gun kala kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı eğer bu nisan ayının 7sinde hasta olmazsam tekrar kan testi yaptıraim mi

kan testinde negatif ciktiysa negatiftir kizlar ancak dollenme olmus fakat embryon daha tuplerdeyse rahime yerlesmemisse cikmaz cunku embryon rahime yerlestigi an bhcg 10 olur....ve tuplerde 7-9 gun arasi bir zaman diliminde bolunerek ilerler...eger dollenme olali 2-3 gun olduysa deger 5 ten az olacagi icin gebelik testi negatif cikabilir...fakat adete yakin donemde yapilan testler yanlis sonuc vermez umarim aydinlatabilisimdir....
İşte 1 haftadır merak ettiğim sorunun cevabı.paylaşım için teşekkürler.bana böle içi dolu gelin işte:)

Kizlar kan testinin yanilma ihtimali var mi yani simdi ? Benimde son bat 1 nisan hala olmadim kan testi yaptirdim negatif cikti cok uzuldum, her gorende sen hamilemisin diyo psikolojim bozuldu

Kizlar kan testinin yanilma ihtimali var mi yani simdi ? Benimde son bat 1 nisan hala olmadim kan testi yaptirdim negatif cikti cok uzuldum, her gorende sen hamilemisin diyo psikolojim bozuldu
canım senin şimdiki durumun ne inşallah vardır bebiş.. benimde kan testim negatif üstelik 10 gün oldu..

Back