kan testinde negatif ciktiysa negatiftir kizlar ancak dollenme olmus fakat embryon daha tuplerdeyse rahime yerlesmemisse cikmaz cunku embryon rahime yerlestigi an bhcg 10 olur....ve tuplerde 7-9 gun arasi bir zaman diliminde bolunerek ilerler...eger dollenme olali 2-3 gun olduysa deger 5 ten az olacagi icin gebelik testi negatif cikabilir...fakat adete yakin donemde yapilan testler yanlis sonuc vermez umarim aydinlatabilisimdir....
merhaba, bende adetimin üzerinden 5 gün geçtiği için kan testi yaptırdım ancak sonuç negatif çıktı ,
daha sonra pozitife döner mi bilmem ama moralim çok bozuldu, Allah tan hayırlısını diliyorum artık..
AYNI DER BENDE DE VAR CANIM benımde adetım 4 gün gecıktı umutlandım idrar testı yaptım negatıf dün kan testi yaptırdım negatıf dedıama hala adet olmadım sürekli olurdum hiç böyle olmazdı gunu gecmezdı sizce hala umut varmı
Temmuz 15 te hasta oldum normalde Ağustos 12 Ağustos'ta olmam gerekiyordu hala olmadım 7 gün gecti bugun gidip kan testi yaptırdım 2.00 NEGATİF çıktı. Hamilelik yok dedi laborant kadın.
Bugüne kadar hiç adetimde gecikme olmadı sekmedi bile.
Acaba sonuc ilerleyen günlerde değişirmi?
Birde sol yumurtalik tarafımda ince sizi sancı var neden acaba ? Bileniniz varmi ?
kan testinde negatif ciktiysa negatiftir kizlar ancak dollenme olmus fakat embryon daha tuplerdeyse rahime yerlesmemisse cikmaz cunku embryon rahime yerlestigi an bhcg 10 olur....ve tuplerde 7-9 gun arasi bir zaman diliminde bolunerek ilerler...eger dollenme olali 2-3 gun olduysa deger 5 ten az olacagi icin gebelik testi negatif cikabilir...fakat adete yakin donemde yapilan testler yanlis sonuc vermez umarim aydinlatabilisimdir....
Temmuz 15 te hasta oldum normalde Ağustos 12 Ağustos'ta olmam gerekiyordu hala olmadım 7 gün gecti bugun gidip kan testi yaptırdım 2.00 NEGATİF çıktı. Hamilelik yok dedi laborant kadın.
Bugüne kadar hiç adetimde gecikme olmadı sekmedi bile.
Acaba sonuc ilerleyen günlerde değişirmi?
Birde sol yumurtalik tarafımda ince sizi sancı var neden acaba ? Bileniniz varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?