Kan Testi Yaptırıp Negatif, Sonra Pozitif Olanlar

ESMERIM81

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
439
154
323
selam arkadaşlar.ben en son 1şubatta adet olmuştum.normalde 20 güne bir olurdum.bugün 6mart ve ne adet oldum ne belirti var.yalnız 18 şubatta bi damla kahve siyaha yakın leke gelmişti,27de yine bi damla aynı.devamı yok.2martta kan tesi yaptırdım negatif.tekrar yaptırmam gerekiyomu?kan tesi yaptırıp çıkmayan 1 hafta-10 gün sonra tekrar yaptırıp pozitif çıkan arkadaşlar varmı?

yok kan testi zaten bir haftalık bile olsa belli olurdu bence stresten olabilir druna başvur

pekı arkadaslar kan testını adetten 10 gun once yaptırırsam cıkar mı???:uhm:

herkese merhaba ben siteye yeni giriş yaptım çok hoş konular ele alınmış umarım sizlerle bende iyi vakit geçiririm. yeşimcik bende tahlil yaptırdım negatif çıktı bilmiyorum daha sonra pozitif olur mu doktorum olmaz diyor ama ben 2 gün daha bekleyeceğim

kan testinde negatif ciktiysa negatiftir kizlar ancak dollenme olmus fakat embryon daha tuplerdeyse rahime yerlesmemisse cikmaz cunku embryon rahime yerlestigi an bhcg 10 olur....ve tuplerde 7-9 gun arasi bir zaman diliminde bolunerek ilerler...eger dollenme olali 2-3 gun olduysa deger 5 ten az olacagi icin gebelik testi negatif cikabilir...fakat adete yakin donemde yapilan testler yanlis sonuc vermez umarim aydinlatabilisimdir....

slm kızlar.aranıza yeni katıldım.çok güzel aydınlatmışsın;ancak bende de aynı problem var adet düzensizliğim yok.bu ay adetime 1 gün kala kan testi yaptırdım negatif.adetim 3 gün geçti yine olmayınca dr.ma gittik.2 gün sonra bi daha test yaptır eğer negatifse 4 gün progestan kullan dedi.test negaif çıktı ve ilaca başladım;ancak ilaç biteli 3 gün oldu ben de tık yook.acaba geç döllenme falan mıdır diye kendimizi kandırıoruz eşimle hayatımız ona endeksli artık buarad çok duydum adetine 2 gün kala hamile kalanları ya da kan testinde negatif çıkıp 15 gün sonrapozitif çıkanları. herkes bişi dio;neye inanacağımı şaşırdım

bunu bende çok merak ediyorum benim adet olmam gereken tarih 4 mayıs ben 4 mayısta kan tahlili yaptırdım negatif çktı ordaki doktor hemen çıkmaz daha bi gün bile geçmemiş en az 1 hafta sonra cıkar kan degerinde dedi şimdi bir hafta daha bekleyeceğim

benımde adetım donemı 25 tı 27 de oldum 5 gun surdu normalde 7 gun suruyordu 5 gunun sonunda 2 gun kahverengı akıntı son 2 gunde pembe akıntı oldu bıttı sımdı ıse bel agrısı mıde agrısı bırde yanma var hazıranı beklıcem adet olmazsam test yaptırcam bekleyıp gorcem? ALLAH ısteyen herkese bebek versın ben cok ıstıyorum bebısımın olmasını

arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba ben birinci tüpbebeğimi denedim ve adetim 29 oluyodu bende 2sinde gittim test yaptırdım ve negatif çıktı şuan adetimi 6 gün geçiyorum ve dr ilaçları kesmememi söyledi pazartesiye kadar olmassan gel dedi bu nasıl oluyo yaa
transfer 18de olmuştum ve 13gün test yaptılar ve 1 çıktı ama ilaçları kesmediler yani bi umut varmı benim hiç akıntım olmadı bir damla bile idrarım bembeyaz halendaha adet ağrım ilk zamanlar oldu ama şimdi yok benim durumumda olanlar varmı lütfen yardım

merhaba arkadaslar bende en son adetimi 14 eylulde gordum ve adet arasi 35 maksimum 35 gun olmasi gerekirken nerdeyse 42 gun oldu ve adetimden 13 gun gecti.adetim 6 gun gecikince kan testi yaptirdim ve negatif cikti sonucu telefonda ogrendigim icin kan degerimkac bilmiyorum.simdi bekliyorum acaba pozitif cikabilirmi yani degerler degisebilir mi?hic adet gecikmesi yasmadimbu gune kadar ve adetlerim cok duzenlidir.kendimi hamile gibi hissediyorum ve belirtiler de var ama sonuc negatif.cevaplarinizi bekliyorum.

merhaba, bende adetimin üzerinden 5 gün geçtiği için kan testi yaptırdım ancak sonuç negatif çıktı ,
daha sonra pozitife döner mi bilmem ama moralim çok bozuldu, Allah tan hayırlısını diliyorum artık..

Arkadaşlar merhaba bana biraz yardımcı olursanız çok sevinirim... geçen ay reglim geç oldu bir haftaya yakın, 23 temmuzda regl oldum.. ilişki tarihimde 5-6-7 ağustos fakat içeri boşalma olmadı...arkasından 15 ağustosta kan testi yaptırdım.. Değerim 1.71 Negatif Yazıyordu ben şuan evli değilim ve bebek istemiyorum. Dolayısıyla sevindim.. Bu ay reglim geç olmazsa 20 ağustosta olması gerekiyordu olmadı 23 ünde marketten aldığım idrar testini denedim. Bir çizgi çok net ikinci çizgi biraz silik çıktı. An itibarı ile reglim 6 gün geç...psikolojik olarak geciktiriyormuyumdur? yoksa hamilemiyim... ne yapacağımı şaşırdım içim içimi yiyor..şuanda aile yanındayım gidip baktıramam da bir kere daha bir 10 gün...

AYNI DER BENDE DE VAR CANIM benımde adetım 4 gün gecıktı umutlandım idrar testı yaptım negatıf dün kan testi yaptırdım negatıf dedı ama hala adet olmadım sürekli olurdum hiç böyle olmazdı gunu gecmezdı sizce hala umut varmı

Temmuz 15 te hasta oldum normalde Ağustos 12 Ağustos'ta olmam gerekiyordu hala olmadım 7 gün gecti bugun gidip kan testi yaptırdım 2.00 NEGATİF çıktı. Hamilelik yok dedi laborant kadın.
Bugüne kadar hiç adetimde gecikme olmadı sekmedi bile.
Acaba sonuc ilerleyen günlerde değişirmi?

Birde sol yumurtalik tarafımda ince sizi sancı var neden acaba ? Bileniniz varmi ?

selamun aleykum canm bende aranıza yenı katıldım su bır gerçek bilgi altın gıbıdır degerı asla düşmez hayat yaşandıkça tecrübe kazandırıyor doğru yada yanlışı demem o kı bırbırımızle dertleşerek bırbırımıze tecrübe kazandırıyoruz aslında ben bır kız annesıyım 2.bebegımızı düşünüyoruz adetım 10 gun gectı bugun kaz tahlılı yaptığım halde 0 100 cıktı yanı yok ama benm butun vücut dılım ısrarla hamılesın dercesine canımı acıtıyor belkıde soyle düşünüyorum 10 gun ıcınde adet gelmedıgı ıcın esımle bırlıktelık oldu yumurtam gecde dollenmıs olabılır dusuncesıyle bakıyorum esım cok ıstıyorr tam bır çocuk delısı oyuzden bende stres yaptım rabbım hepımızn yardımcıcı olsun ıns ısteyen tum genç bayanlara gönlünden gecen hayırlı muradları nasıp eder ıns :))))

selamun aleykum aranıza yenı katıldım benmde adetım 10gun gectı kan testı yaptyım sonuç negatıf ama sureklı bır akıntı bel ve kasık ağrısı ıcımden bır ses bekle 1hafta daha cunku ınsan vücudu her ay ayrı yumurta bırakır bır ay bır ay sola dıye bılıyorum demem okı adet tarıhımde adet olmadgım ıcın esımle cimada bulunduk belkıde cok yenı olduğu ıcın kanda çıkmaya bılır ınsanı yasatan umutlardır allah rızası ıcın herseye rağmen hayata umutla bakınn :))benıde cvp bırakmazsanz sevınırım canlarr

canım sana bırsey sorucam benım tek ılıskım oldu uzerınden bır ay gectı adette oldum adetten 2 gun sonra kan testım 0.01 cıktı bu gec döllenme olabılırmı gec döllenmede ornegın yumurtan gec oluştuğu ıcın ozamanlarda tekrarmı ılıskın olması gerk anlatırmısın lutfen

Arkadaslar bende yani katildim.merhabalar.3.bebegi planliyoruz.adetime 13gun var.asiri usutmusum bogazlarim iltihaptan gorunmuyor.korkumdan ilac kullanamadigim icin de bu kadar ilerledi.bu gun dayanamadim solugu acilde aldi.durumu anlattim kan testi yaptilar negtif cikinca 1000lik antibiyotik verdi.dogru sonuc icin cok erken diye dusundugum icin o ilac yerine onceki hamileligimde doktorun verdigi 200antbgi kullanmaya basladim ins.faydasi olur.adet gunume kadar beklicem.oncekilerde ilk denememizde tutmustu.sizce doktorun verdigi ilaci kullanmamakla iyi mi yaptim kotu mu?

pekisonuç ne oldu. şuan hamilelik var mı? herkes soru sormuş ama neticeyi kimse bildirmemiş merak ediyorum. aynı dert bende de var adetim 3 gündür geçti ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bi umutla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…