Kan testi yaptirdim

In
İntihap sökücü verdi bu gün başladım kullanmaya inşallah evlendikten sonra benimde bebeğim olursa sizle paylaşırım çünkü benim hiç arkadaşım yok

yaz yaz ama evlenene kadar uzak dur artık nişanlından. ilaçlarını düzgün kullan inşallah istediğin zaman sağlıkla bebek sahibi olursun, buradan paylaşırsın :)

yaz yaz ama evlenene kadar uzak dur artık nişanlından. ilaçlarını düzgün kullan inşallah istediğin zaman sağlıkla bebek sahibi olursun, buradan paylaşırsın :)
Aminnnnnnn inşallah vallahi söz veriyorum uzak durucam ama burda birisi kafamı karıştırdı 10 gün çok erken kan testi içi dedi dogrumu

D

doktor bana şunu dedi rahmin kadar iltihap oluşmuş tedavini görmezsen bebeğin olmayabilir dedi o kadar uzuldumki

Doktor rahmine de baktı ise bebeği de görürdü değil mi

Oldu ise oldu olmadı ise olmadı bırak bu konuyu artık rahatla gelecek günleri düşün

Hazır doktora gitmişken korunma için de öneri alsaydın

Abla bazıları 10 gün erken yazmış o kafamı karistirdi
Bir hafta sonra tekrar yap için rahatlasin. Ama bende hamile kalmadan önce sık sık erken yaptırırdim 10 gün kala negatif çıkardı. Hamile kaldigimda ise 2 hafta yani 14 gün varken bile gösterdi değerim. Yani 2 hafta varken.degilsindir olsaydı belli olurdu

Imland onerdi

Demogoji yapma bana şimdi. Sabahtan beri yok nişanlımla birlikte olduk yok her ay söz veriyoruz ama dayanamıyoruz falan. Ne bekliyordun ki başını bekleyelim istersen. Rezillik ya.

D

doktor bana şunu dedi rahmin kadar iltihap oluşmuş tedavini görmezsen bebeğin olmayabilir dedi o kadar uzuldumki

şöyle düşün eger bu hamilelik korkun ve birlikteliğin olmasaydı o doktora gitmeyecektin değil mi ? ve bir daha anne olamama ihtimalin yükselecekti .belki dört ay sonra doktora gidecektin artık tedavi görsen bile bu anneliği atadamayacaktın bu sayede erken teşhis yapmışlar bence sevin şükret her ikisi içinde .zaten dini nikahın varmış ve Allahın izniyle de 4 ay sonra evlenirsin canım burdaki olumsuz yorumlara takılma kadınlarında duyguları var.

Allah s3nden razı olsun şükür ediyorum inan eve geldim hemen şükür namazı. Kıldım. İnşallah hamile degilimdir

Allah s3nden razı olsun şükür ediyorum inan eve geldim hemen şükür namazı. Kıldım. İnşallah hamile degilimdir

değilsindir canım zaten evleneceksin ilk 3 ay zaten göbek çıkmıyormuş son bir ay da da bir iki kilo almışım dersin sonra hamile kaldım erken dogum dersin herşeyin çözümü var insanlar ne üzüntülere dayanıyor sen hamilesin diye hiç bir şey olmaz zaten dini nikahınızı kıymış aileler de bilinçli yani .Boşver akışına bırak kendini yiyip bitirme hem olmasın derken de büyük konuşma Allahın gücüne gider sonra bir bebege hasret kalmassın umarım sizde yüzeysel yaşayın biraz maksat tatmin olsun yani 4 ay bekler hiç bişi olmaz 4 ay sonra zaten senin olucak :)

İmamlar artık evlilik cuzdanını görmeden imam nikahı kıymıyor sizin tanıdık imam vardı heralde torpil geçmiş size.

Kan tahlili ile öğrenmedimki muane oldum ayrıca benim dini nikahim var harama girmedim sadece korktum
Dini nikahin varsa evlisin demek oluyor (yani dinen nikaha onem veriyorsan dinin kuralini da onemsiyorsun demekki) evliysen de esin ne zaman isyerse yapman gerek misss diyorlar, hamile de kalsan korkmaman gerek.
Madem korkuyorsun yada yaptigindan utaniyorsun neden dini nikah yapuyorsun?
Ne ise yariyor bu dini nikah ben anlamiyrum,
Isyesigini yapmak icin dini nikah yapiyosun sonra kalkil daha dugune bilmem ne var hamileysem nolcaaakkk diye dert ediyosun???

ben de bebek düşünüyorum 2 aydır .29 nisanda adet oldum sonrasında 14 mayısta kahverengi akıntı geldi.şimdi de 3 gündür kanama var.ilk başta az miktardaydı adet gibi değildi yani.daha çok peçetede görünüyordu.bugün biraz arttı ama adet dönemindeki kadar değil yine de..ve regl dönemlerim düzenlidir.belki hamileleik belirtisidir deyip 15 mayısta kan testi yaptırdım negatif çıktı.sebep ne olabilir?hala hamile olma ümudum var mıdır?ya da ne tür bi sorun olabilir?yaşayan ya da duyan,bilgisi olan yardım edebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…