Kan testi yaptirdim

Madem evleneceksiniz bekleyin bekleyemiyorsanız prezarvatif takın

Evleneceğim diyorsunuz ya da korunmaya şimdiden başlayın

Bu arada evlenmeden yaklaşık 5-6 yıl aktif cinsel hayatım vardı hiç de hamilemizin diye düşünmedim önlemimi aldım

Evlendim yine korundum ve 10 yılın sonunda tüp bebek ile çocuğum oldu her cinsel ilişkiye girenin de çocuğu olmuyor

Not : korunduğum için çocuğum olmadı değil yanlış anlaşılmasın eşimden kaynaklı olmuyormuş kısaca 10 yıl boşuna korunmuşum

Su an nişanliyim düğünümé 4 ay var insallah ondan sonra tabiki isterim bende anne olmak isterim
nikah tarihini öne al sakın bebeğini kaybetme bu sana kötü şans getirir..hiç bir şey için buna değmez..dünyadaki hiç bir şey için

RABBİM sana çocukların en güzelini en hayırlısını versin inşallah

valla arkadaşım hiç duygu sömürüsüne bağlama.. bugün aynı konuyu 68465435 kere açtın ve hepsinde hayır hamile değilsin dedik.. her ay aynı haltı yeyip farklı sonuçlar bekliyorsun ya en çok ona şaşırıyorum.. bir de işin içine mübarek geceyi neden sokuyorsun ki? yaptığın şey mübarek geceye uyuyor mu?

bu arada bir daha çocuk sahibi olamayacağını kan tahliliyle öğrenemezsin sevgili üye..

RABBİM sana çocukların en güzelini en hayırlısını versin inşallah

Sağ ol olmayanların hepsine versin de sen tedbirini al

Hep bunlarla kafanı meşgul edersen sonun iyi olmaz o ertesi günleri vs de bırakın gidin doktora korunmaya başlayın kimse de bir şey demez erken başlayınca daha düzenli koruyormuş dersin olur biter

Kan tahlili ile öğrenmedimki muane oldum ayrıca benim dini nikahim var harama girmedim sadece korktum

Peki bu gebelik testi sonucu kesin midir

Ama ben hamile degilmisim
İyi hadi gözün aydın nasil anladın.Bu ayda yirttin daha 5 ayın var dikkat et bari başka bi yöntemle korun bari valla bu gidişle her ay bi konu acarsin. Konuyu acana kadar çocuk doğururdun

D
tamam o halde, bir daha çocuk sahibi olamayacağını öğrendiysen neden kesin midir bu sonuç diye konu açtın?
doktor bana şunu dedi rahmin kadar iltihap oluşmuş tedavini görmezsen bebeğin olmayabilir dedi o kadar uzuldumki

İyi hadi gözün aydın nasil anladın.Bu ayda yirttin daha 5 ayın var dikkat et bari başka bi yöntemle körün bari valla bu gidişle her ay bi konu acarsin. Konuyu acana kadar çocuk doğururdun
Allah razı olsun saol ilgin için sende bana çok yardımcı olmaya çalıştın yok artık evlenene kadar beraber olmak yok

D

doktor bana şunu dedi rahmin kadar iltihap oluşmuş tedavini görmezsen bebeğin olmayabilir dedi o kadar uzuldumki

üzülmeyin antibiyotik kullanarak tedavi olursunuz, merak etmeyin artık her şeyin çaresi var.. siz sadece hamilelik için değil, normal zamanda da kontrollerinizi ihmal etmeyin. geçmiş olsun.

In
üzülmeyin antibiyotik kullanarak tedavi olursunuz, merak etmeyin artık her şeyin çaresi var.. siz sadece hamilelik için değil, normal zamanda da kontrollerinizi ihmal etmeyin. geçmiş olsun.
İntihap sökücü verdi bu gün başladım kullanmaya inşallah evlendikten sonra benimde bebeğim olursa sizle paylaşırım çünkü benim hiç arkadaşım yok

Amin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…