Kan değerim bthcg 0.03 çıktı ilişkinin uzerinden 10 gün geçti kesin sonucudur?
bu yeterli gelmeye bilir onaHayır istemiyor arkadaşlar evlilik dışı ilişki yüzünden gündüz sormuştu bende içi rahatlasın diye yaptır demiştim
Beta HCG değerleri:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:
En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287
Aklında bulunsun bu değerler zeyprik
özelden de soruyor anlatıyorum ama hala tatmin olamadı napsam bilemedim artıkbu yeterli gelmeye bilir ona
Sabahtan beri Bu is cozulmedimi yaa
önümüzdeki ay yine aynı konuyla karşımıza çıkmasa bari
elin deymisken korunma yontemlerinide yazaydik ayrıntılı kizcagiza
Bu işi yapıyosun ne olabilecegini biliyosun ama bu kadar bilgisizsin ve korkudan geberiyosun....anlamiyorum bu insanlarıözelden de soruyor anlatıyorum ama hala tatmin olamadı napsam bilemedim artık
Bu işi yapıyosun ne olabilecegini biliyosun ama bu kadar bilgisizsin ve korkudan geberiyosun....anlamiyorum bu insanları
Sen elinden gelenin fazlasını anlattin boşver artik Canım be
Bence kalkışır marttan bu yana kaç defa ilişkiye girmiş her defasında da hamilelikten yirtmisben yardımcı olayım da gerisi onun bileceği iş umarım bir daha kalkışmaz
Su an nişanliyim düğünümé 4 ay var insallah ondan sonra tabiki isterim bende anne olmak isterimİstiyo muydunuz hamile kalmak
Bence hamilesin..bizim bi tanidiginda öyle olmuştu..10 gün sonra HCG 0.03 tu.. 20 gün daha geçti bi baktirdi 1000 olmuş. Allah anali babali büyütsün..hayirli olsun... Titstin dimi... Demekki neymis bisey yaparken dusuncekmisin önce ...Kan değerim bthcg 0.03 çıktı ilişkinin uzerinden 10 gün geçti kesin sonucudur?
unutma rabbim bir gün senide dara sokar bu gece mübarek gece sen benim neler çektiğimi bilmeden bunları yazıyorsun ama yinede rabbim seninle olsun ben bu gün belki bir daha çocuk sahibi olmaicami öğrendim tam bir saat önce nasıl Mutlu musun şimdi daha çok dalga geç merak etme bir daha kimsesiz kaldığım için kimsenin karşısına gelmem bü konuylaŞimdi git az ötede oyna. Önümüzdeki ay yine gelirsin.
Hamilemiyim komik miBence hamilesin..bizim bi tanidiginda öyle olmuştu..10 gün sonra HCG 0.03 tu.. 20 gün daha geçti bi baktirdi 1000 olmuş. Allah anali babali büyütsün..hayirli olsun... Titstin dimi... Demekki neymis bisey yaparken dusuncekmisin önce ...
Un
unutma rabbim bir gün senide dara sokar bu gece mübarek gece sen benim neler çektiğimi bilmeden bunları yazıyorsun ama yinede rabbim seninle olsun ben bu gün belki bir daha çocuk sahibi olmaicami öğrendim tam bir saat önce nasıl Mutlu musun şimdi daha çok dalga geç merak etme bir daha kimsesiz kaldığım için kimsenin karşısına gelmem bü konuyla
Hamilemiyim komik mi
Sana hiç bir şey demiyorum Allaha emanet olHem her halti yersiniz hem de din iman..önce sunu kabul et canim seni Rabbim dara sokmamis..sen kendin girmissin..ve anladigim kadarıyla her ay bu dara giriyomussun.. Simdi neyin edebiyat ini yapiyon..
Sende kendine mukayet ol..Sana hiç bir şey demiyorum Allaha emanet ol