• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi yaptımmm

Merhaba kızlar daha önce konu açmıştım görmüşsünüzdürrr, bat 17-18 Ocak bekleniyor
Bugün kan verdim ve beta 9.55 çıktı değer gebelik gösteriyor mu
Ben battan 4 gün önce yaptırmıştım 217 çıktı bi kaç gün sonra tekrar bi kan verin yükselirse gebelik vardır. Çok erken yaptırdığınız için değer düşük çıkmış sanırım umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız☺️

Ben battan 4 gün önce yaptırmıştım 217 çıktı bi kaç gün sonra tekrar bi kan verin yükselirse gebelik vardır. Çok erken yaptırdığınız için değer düşük çıkmış sanırım umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız☺️
Ben de düşük çıktığı için pek sevinemedim emin olamadım yani, belirtilerim de biraz azaldı acaba kimyasal gibi bi sey olabilir miii 🥲🥲

Ben de düşük çıktığı için pek sevinemedim emin olamadım yani, belirtilerim de biraz azaldı acaba kimyasal gibi bi sey olabilir miii 🥲🥲
Çok erken olduğu için düşük çıkmıştır ümitlendirmek istemem ama var gibi duruyor dayanması zor biliyorum ama 2 gün sonra tekrar kan verin 2 katına çıktıysa vardır çok çok erken çünkü

Belirtileriniz nelerdi idrar testinde görmüş muydunuz 🥹

İdrar testini de sadece bugün yapmıştım ama ilk idrar değildi onda hiç bi şey görmedim zaten beta çok düşük idrara yansımaz şu an 🥲 belirtilerim göğüs hassasiyeti regl olacak gibi bel ağrısı kasık ağrısı yoğun akıntı iştahsızlık yorgunluk ve belirgin dudak kuruluğu

Battan 4 gün önce silik çizgi gördüm idrarda her ay belirtim olmasına rağmen gebe olduğum ay belirtim yok denecek kadar azdı sadece sol kasığımda çok az bir batma hissi vardı göğüslerim çok ağrıyo ve acıyodu

Çok erken yakalamışsınız ve bu sizi yorar. Sağlıklı ilerleyecek mi ilerlemeyecek mi vs diye. Kalp atışını duyana hatta 12-13. haftalara kadar Allah korusun ama düşük olacak mı korkusu oluyor siz kendinize hiç yoktan 2-3 hafta daha eklemişsiniz. Hayırla kucağınıza alın inşallah

Çok erken yakalamışsınız ve bu sizi yorar. Sağlıklı ilerleyecek mi ilerlemeyecek mi vs diye. Kalp atışını duyana hatta 12-13. haftalara kadar Allah korusun ama düşük olacak mı korkusu oluyor siz kendinize hiç yoktan 2-3 hafta daha eklemişsiniz. Hayırla kucağınıza alın inşallah
Vücudum o kadar net sinyal veriyordu ki yakalamak zor olmadı 🥲🙏🏻 allahın izniyle sağlıklı ilerler varsa nasibimizde kucağımıza alırız, benim yaşam tarzım açısından erken öğrenmiş olmam çok iyi oldu aslında bilmesem kendim istemeden zarar verebilirdim

Back