• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi yanlis olma durumi oalbikr mi

TEyma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
1
0
1
29
Arkadaslar meraba..
3 aydir Anne olmak istiyorum size bir kac sorum olucak 30 agustosya hastaneye gittim acile asiri kabizliktan dolyi doktor karnima vakti birsey yok dedi kan aldi gebelik testi negatif cikti adet gunume 11 gun vardi ve bir ilac yazdi bagirsak rahatlatixi kullan dedi acana test yanlis olabilir mi ilaci 3 gun kullandim biraktim hala kabuzlik yasiyorum siskinlik ve nomalde adet olacgim zaman goyuslerimde aci olursi bu ay sadecw siame oldu aci hix yok

Geç döllenme olduysa kan testi ilk zamanlar negatif çıkıyo diye okumuştum kan testini tekrarlamanızda fayda var

Arkadaslar meraba..
3 aydir Anne olmak istiyorum size bir kac sorum olucak 30 agustosya hastaneye gittim acile asiri kabizliktan dolyi doktor karnima vakti birsey yok dedi kan aldi gebelik testi negatif cikti adet gunume 11 gun vardi ve bir ilac yazdi bagirsak rahatlatixi kullan dedi acana test yanlis olabilir mi ilaci 3 gun kullandim biraktim hala kabuzlik yasiyorum siskinlik ve nomalde adet olacgim zaman goyuslerimde aci olursi bu ay sadecw siame oldu aci hix yok
Canim benimde kasik agrisiyla acillik oldum 5gun once kan testi yapildi negatif enfeksiyon vardir dendi ilac yazdilar icmedim iyikide beklemisim 5gun sonra bidaha yaptirdim pozitif cok erken yapilmus cikmayabiliyor

Back