ADETE IKI- ÜÇ GÜN KALA KAN TESTI NEGATIF CIKIP, ADET GECIKMESINDEN SONRA POZITIF CIKAN VAR MI ?

Canım gittim doktora pkos varmış bende yumurtlama nadir görülüyomuş bu hastalıkta yakalamak gerekiyormuş benim lekelenmem olmuştu yazmıştım ya o yumurtlama kanamasıymış ayda yılda bi yumurtlama görmüşüm onuda adet sandım değerlendirmedim tâbi nasipte yokmuş sonra hasta oldum zaten 😊😊😊
Rabbim en yakın zamanda nasip etsin. Bende de pkos görüntüsü vardı ama yumurtlama düzenliydi. Yine de aşılama denedikten sonraki ay gebe kaldım. İlaç etkisi olabilir diye tahmin ediyorum. Eğer istiyorsan tavsiyem bi doktorla görüşmen. 2 yılın ardından hamile kalabildim. Tabii uzun sürünce stres de çok oluyordu. Tüp bebeğe niyetlendiğimiz ay oldu.

Rabbim en yakın zamanda nasip etsin. Bende de pkos görüntüsü vardı ama yumurtlama düzenliydi. Yine de aşılama denedikten sonraki ay gebe kaldım. İlaç etkisi olabilir diye tahmin ediyorum. Eğer istiyorsan tavsiyem bi doktorla görüşmen. 2 yılın ardından hamile kalabildim. Tabii uzun sürünce stres de çok oluyordu. Tüp bebeğe niyetlendiğimiz ay oldu.
Görüştüm de işte infertilite bölümüne git zaman kaybetme dedi bende o süre zarfında kilo vermeyi hedefledim kendime sağlığım için sonrası Allah kerim zamana bıraktım bilmiyorum bakalım görelim mevlam ne eyler 🥰🥰

Bazen geç döllenmeyle çok geç öğrenilebiliyor. Benimki öyle olmuştu adetimden 3 gün sonra bile idrarda negatif ti. Beklemek en iyisi. Belirtilere de bakma hiç herkes de farklı belirti veriyor.
Sizin adetten kaç gün sonra çıkmıştı?

Hiç belli olmuyor ne yazık ki. Benim adet döngüm 32-35 gün sürüyor ve geç döllenme de olunca beklenen zamandan bir hafta sonra 78 ile kanda öğrendim. Adetin geçtiyse kırmızıyı görene kadar tutmadı deme yani bazısı adete bir hafta kala öğreniyor bazısı benim gibi bir hafta 10 gün geçtikten sonra
Yumurtlamadan kaç gün sonra kanda öğrendin?

Fsh, amh, E2 değerleriniz kaçtı?

Yumurtlamadan kaç gün sonra kanda öğrendin?
Yumurtlamayı takip etmedim. O ay tüp bebeğe hazırlanıyorduk zaten
Fsh, amh, E2 değerleriniz kaçtı?
Değerlerim normaldi hormanal bi sıkıntım yoktu çok şükür sadece polikistik görünüm vardı ama adetlerim düzenli ve yumurta oluşumu vardı. Tüp bebek doktoru 3 göstergeden sadece1 i olduğu için pkos diyemem tam demişti

Yumurtlamayı takip etmedim. O ay tüp bebeğe hazırlanıyorduk zaten

Değerlerim normaldi hormanal bi sıkıntım yoktu çok şükür sadece polikistik görünüm vardı ama adetlerim düzenli ve yumurta oluşumu vardı. Tüp bebek doktoru 3 göstergeden sadece1 i olduğu için pkos diyemem tam demişti
Geç döllenme o halde.
Hayırlı olsun minik:)

Ben adetten 3 ve 2 gün once idrar testi yaptım negatif cikti . Adettim gecikti kan verdim gebelik cikti.

Kizlar ben adetime 3-4 gün önce erken gebelik testi yaptirdim negatif cikti😞..
simdi bat 1 gün gecti daha test yapmadim pek ümidim yok ama aceba erken gebelik testi negatif cikipta sonra positife dönen varmidir☺️

X