Adetinize kac gun var ya da kac gun geciktiKızlar kan testi sonucumu aldım beta 32.61 şüpheli dediler ben anlamadım yaa bilen yazabilir mi
5 gün var canimAdetinize kac gun var ya da kac gun gecikti
Daha erken iki gün sonra bidaha yaptır 5 gün kala öyle çıkması normal olabilir5 gün var canim
Hamilelik var ama erken olduğu için öyle çıkmıştır iki gün snra bidaha yaptırın kan testini 60 larda çıkması lazım iki gün sonra5 gün var canim
Ay çok korkuyorum ya yoksa heveslendik o kadarDaha erken iki gün sonra bidaha yaptır 5 gün kala öyle çıkması normal olabilir
Ay çok korkuyorum ya yoksa heveslendik o kadarDaha erken iki gün sonra bidaha yaptır 5 gün kala öyle çıkması normal olabilir
Ya öyle mi diyosun canim insallah ya 1 hafta sonra tekrar yaptir dediler 1 hafta beklicem adetim gecerse yaptiracam hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum yaHamilelik var ama erken olduğu için öyle çıkmıştır iki gün snra bidaha yaptırın kan testini 60 larda çıkması lazım iki gün sonra
Yaaaa gercekten mi yoksa bile varlıgını hissettirdin bana cokk sagol cok tesekkur ederim yaaa insallah vardıHamilelik var evet ama yeni olduğu için şüpheli demişlerdir canım inşallah sağlıklı olur bebisin tutunur sana
Merak etme hamilesin doktor bir hafta dediyse bir hafta sonra baktır değerin iki katına çıkacaktır hayırlı olsun dua et banada sağ yumurtam aktif benimde adetime 6 gün var inşallah kese gözükür bende bir hafta sonra test yapıcam beta hcgni buraya tekrar yazar mısın haberlerini bekliyoruz hayırlı olsun..Yaaaa gercekten mi yoksa bile varlıgını hissettirdin bana cokk sagol cok tesekkur ederim yaaa insallah vardı❤
Hamile olmayanlarda bu değer 0 ile 20 arası olur en yüksek senin 32 olmuş yani adetin geçerse ki sağlıklıysa adet olmıycaksn büyük ihtimalle o zaman tekrar et testiYaaaa gercekten mi yoksa bile varlıgını hissettirdin bana cokk sagol cok tesekkur ederim yaaa insallah vardı❤
Ay etmezmiyimm Rabbim sanada banada isteyen herkese hayırlı saglıklı evlat nasip etsinn evin neşesi bencee inşallah bu ay ikimizede nasip olur mini minnoş yavrularrMerak etme hamilesin doktor bir hafta dediyse bir hafta sonra baktır değerin iki katına çıkacaktır hayırlı olsun dua et banada sağ yumurtam aktif benimde adetime 6 gün var inşallah kese gözükür bende bir hafta sonra test yapıcam beta hcgni buraya tekrar yazar mısın haberlerini bekliyoruz hayırlı olsun..
Hadi ınsallah sabırla beklicemm içime su serpiyosun valla senn yaaa ALLAH razı olsun azda olsa içimi rahatlattın diyemicem çünkü içimi fazlasıyla rahatlattınn çok tesekkur ederim yüzümü güldürdügünü bilemezsin❤Hamile olmayanlarda bu değer 0 ile 20 arası olur en yüksek senin 32 olmuş yani adetin geçerse ki sağlıklıysa adet olmıycaksn büyük ihtimalle o zaman tekrar et testi
Amin amin aminAy etmezmiyimm Rabbim sanada banada isteyen herkese hayırlı saglıklı evlat nasip etsinn evin neşesi bencee inşallah bu ay ikimizede nasip olur mini minnoş yavrularr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?