Kan testi sonucu

Tatls00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
68
29
38
Kızlar kan testi sonucumu aldım beta 32.61 şüpheli dediler ben anlamadım yaa bilen yazabilir mi

Hamilelik var ama erken olduğu için öyle çıkmıştır iki gün snra bidaha yaptırın kan testini 60 larda çıkması lazım iki gün sonra
Ya öyle mi diyosun canim insallah ya 1 hafta sonra tekrar yaptir dediler 1 hafta beklicem adetim gecerse yaptiracam hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum ya

Adetin gectikten sonra testini yaptir. Hamilesin büyük ihtimal

Yaaaa gercekten mi yoksa bile varlıgını hissettirdin bana cokk sagol cok tesekkur ederim yaaa insallah vardı
Merak etme hamilesin doktor bir hafta dediyse bir hafta sonra baktır değerin iki katına çıkacaktır hayırlı olsun dua et banada sağ yumurtam aktif benimde adetime 6 gün var inşallah kese gözükür bende bir hafta sonra test yapıcam beta hcgni buraya tekrar yazar mısın haberlerini bekliyoruz hayırlı olsun..

Yaaaa gercekten mi yoksa bile varlıgını hissettirdin bana cokk sagol cok tesekkur ederim yaaa insallah vardı
Hamile olmayanlarda bu değer 0 ile 20 arası olur en yüksek senin 32 olmuş yani adetin geçerse ki sağlıklıysa adet olmıycaksn büyük ihtimalle o zaman tekrar et testi

Ay 1 hafta gecmek bilmez ki ne sabırsızımm bi bilsenizz ❤ ama bekleyip kesin sonuçla karşınıza gelicem inşallah

Ay etmezmiyimm Rabbim sanada banada isteyen herkese hayırlı saglıklı evlat nasip etsinn evin neşesi bencee inşallah bu ay ikimizede nasip olur mini minnoş yavrularr

Hamile olmayanlarda bu değer 0 ile 20 arası olur en yüksek senin 32 olmuş yani adetin geçerse ki sağlıklıysa adet olmıycaksn büyük ihtimalle o zaman tekrar et testi
Hadi ınsallah sabırla beklicemm içime su serpiyosun valla senn yaaa ALLAH razı olsun azda olsa içimi rahatlattın diyemicem çünkü içimi fazlasıyla rahatlattınn çok tesekkur ederim yüzümü güldürdügünü bilemezsin❤

Vallaha benim 17 çıktı iki güne Bir artması önemli olan şuan 185 bakalım

Ay etmezmiyimm Rabbim sanada banada isteyen herkese hayırlı saglıklı evlat nasip etsinn evin neşesi bencee inşallah bu ay ikimizede nasip olur mini minnoş yavrularr
Amin amin amin

hamilesin canım ben adet günümde 53 ile öğrenmiştim çok küçük henüz normal o değerler o kadar çıkması bile çok güzel hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…