• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi sonucu

Adetim 1 gün gecsin hemen gidip kan vermeyi dusunuyorum canim insallah yukselir doktorumda 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi yukselirse hamileymisim
saglikli katlamisaa tabiki hamilelik var ama sana deyim erken dollenmeden dolati bence gebwlik var 32 de gYet iyu bir deger

saglikli katlamisaa tabiki hamilelik var ama sana deyim erken dollenmeden dolati bence gebwlik var 32 de gYet iyu bir deger
Insallah bi sonraki kan tahlilime kadar bu deger katlana katlana tavan yaparr insallah 😂 ALLAH yüzümü kara cikarmasin herkes hamile saniyor 😂 cevredekilere kesin sonuc yok desekde sen hamilesin diyolar hamile olmazsam üzülmek bi yana cokta utanırim ALLAH utandirmasin

Insallah bi sonraki kan tahlilime kadar bu deger katlana katlana tavan yaparr insallah 😂 ALLAH yüzümü kara cikarmasin herkes hamile saniyor 😂 cevredekilere kesin sonuc yok desekde sen hamilesin diyolar hamile olmazsam üzülmek bi yana cokta utanırim ALLAH utandirmasin
keske hrrkese demeseydin ama bencede siz hamilesiniz hemde mis gibi:)

Kızlar kan testi sonucumu aldım beta 32.61 şüpheli dediler ben anlamadım yaa bilen yazabilir mi
Benimde 29.99 çıktı test baya koyu cıkmıstı tekrar gidip kan vermek icin 1 hafta beklemek istiyorum bugun tekrar test yaptım silik cıktı sizce neden olur.. pıhtılasmam var doktor ignelere baslatti birde prednol ve progestan kullanıyorum testi etkilermi sizce ilaclar

Benimde 29.99 çıktı test baya koyu cıkmıstı tekrar gidip kan vermek icin 1 hafta beklemek istiyorum bugun tekrar test yaptım silik cıktı sizce neden olur.. pıhtılasmam var doktor ignelere baslatti birde prednol ve progestan kullanıyorum testi etkilermi sizce ilaclar
Ben hiç anlamıyorum canım ama kesin sonuclar icin bence sabırla beklemeliyiz 1 hafta sonra bende kan vericem ama nolacak bilmiyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah

bnm beta hcg aşılamanın 11. günü 53 çıktı. değer yükselecekmı bakalım. ovıtrel etkısı bu,kadar yüksek çıkarmaz herhalde

Tekrar idrar testini dusunuyorum adetim gecene kadar onla idare edicem
Canim ben adetime 3 gun kala yapmıştım 10 çıkmıştı 2 gun sonra tekrar yaptım 60 çıktı yani iki günde bir yaptır 1 hafta beklemene gerek yok yarin yaptır yukselmisse kadin doğuma git labaratuardakiler falan olabilir supheli neden bu kadar dusuk gibi sacma sapan konusuyolar

Canim ben adetime 3 gun kala yapmıştım 10 çıkmıştı 2 gun sonra tekrar yaptım 60 çıktı yani iki günde bir yaptır 1 hafta beklemene gerek yok yarin yaptır yukselmisse kadin doğuma git labaratuardakiler falan olabilir supheli neden bu kadar dusuk gibi sacma sapan konusuyolar
Hamileyim canım doktor daha cok kucuk 5 gun sonra gel kucuk bir sıvı gördüm dış gebelik olabilir dedi bilmiyorum

Back