Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyyy ne güzel konusuyosunuz cokk heycanlandım ya benn 1 hafta bekleyemiyorum eger gercekten varsa ben 9 ay nasıl onun gelmesini beklicem bilmiyorummmhamilesin canım ben adet günümde 53 ile öğrenmiştim çok küçük henüz normal o değerler o kadar çıkması bile çok güzelhayırlı olsun
Ayy canımm hadi inşallah hepimizinde tatlış kuzucukları olur insallah hayırlı ve saglıklıVallaha benim 17 çıktı iki güne Bir artması önemli olan şuan 185 bakalım
Bana niye demedilerr yaCanım benım pazar gunu 20.52cıktı hamılesınız dedıler
Bu arada çokk hayırlı olsun canim Rabbim hayirli saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah ❤Bana niye demedilerr yaacaba bu doktorlar mı anlayamadı
Belkı cok kuucukya ondandır hamılesınız emın olunBana niye demedilerr yaacaba bu doktorlar mı anlayamadı
Amin ınsallah canımmBu arada çokk hayırlı olsun canim Rabbim hayirli saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah ❤
Yaaa çokkk sagolun yorumlariniz icinn inşallahBelkı cok kuucukya ondandır hamılesınız emın olun
Insallah canim benimmBelkı cok kuucukya ondandır hamılesınız emın olun
Adetimi bekleyim diyorum canim ya 4 gün kaldı ne de olsaEvet evet iki güne bir kan ver
Olsun takip etAdetimi bekleyim diyorum canim ya 4 gün kaldı ne de olsa
Ooo daha cok var bence cok iyi bi sonuc masAllah icinizi ferah tutun5 gün var canim
Ben yine sabretsem iyi olacakk eşim çok laf soyluyor daha adet olmadan yuz kere test yaptin ne sabirsiz bi kizsin deyip duruyorOlsun takip et
Yaa gerçekten çok tesekkür ederim güzel yorumlariniz sayesinde içim o kadar rahatliyor ki anlatamam yoksa kafayi yerdim düsünmekten cokta takintiliyim bideeOoo daha cok var bence cok iyi bi sonuc masAllah icinizi ferah tutun☺
![]()
Ya insallah canim cokkk tesekkur ederimmm bir hafta sonra sizlerinde dedigi gibi iyi bir sonuç alıp size göstermeyi nasip etsin RABBIM hepimizin şirin şirin saglıklı evlatları olur inşallah ❤Hamilesin tabiki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 5 gün önce bu değer de bence gayet iyi darısı başımıza inşallahh :)
Adetim 1 gün gecsin hemen gidip kan vermeyi dusunuyorum canim insallah yukselir doktorumda 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi yukselirse hamileymisimonemli olan deger degil onemli olan 2 ve 4 gunlerde guzel katlanmasi benimki gevikmenin 6 gujunde 200 cikmisti.simdi dogurdum yani