- 17 Kasım 2020
- 17
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi Papatyanisan
Merhaba 6 aralikta yani adetimden 2 gün önce kan verdim 1.20 negatif çıktı dün adet günümdu ağrım vardi ama olmadım kan testinde yanılma olurmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım öyledir:)Geç yumurtladıysanız geç döllenme olmuş olabilir
İnşaAallahUmarım öyledir:)
Merhaba nasılsınız .? Güzel haber aldınız mıUmarım öyledir:)
Adet oldum diyebilirmiyim bilmiyorum aslında ilk once kahverengi akıntı geldi 1 gün sonra baya artti normalde 4 gün süren adet bugun6.gun hala kahverengi az az geliyor evde idrar testi yaptim ama malesef negatif cikiyorAdet oldunuz mu acaba
Guzel haberi alamadim 2 gun gecikti adetim kahverengi leke seklinde geldi 1 gun sonra baya artti pede gelmeye basladi bugun 6. Gün hala az az kahverengi geliyor yani normalde 4 gun sürüyordu sanirim gebelik yok insallah baska bir seyde cikmaz :)Merhaba nasılsınız .? Güzel haber aldınız mı![]()
Umarım yerleşme lekelenmesi dedikleri hamileliğin başlangıcında olan durumdurBenim de durumum sizin gibi bat 11 aralikti gelmedi sonra 13 araklikta kahve akintim gelmeye basladi adet oldum sandim ama her zman oldugum gibi dgil rengi acildi fakat pede vuran bisey olmuyo sadece silince oluyo.2 gun ustuste 3 test yaptim hepsi ilkten negatif 1 2 saat sonra pozitife donuyodu.2si ayni marke birj farkliydi ama onda da oyle oldu bu saabah kan verdim ve sonuc 1.20.simdi bu akintiyk adet olarak saymalimiyim anlamadim gitti![]()
Umarim ama umudum sifir☹ rabbim hayirlisini nasip etsin insallah adet olmazsjnjz bebisiniz vardjrUmarım yerleşme lekelenmesi dedikleri hamileliğin başlangıcında olan durumdurben de hala adet olmadım testlerim hala negatif
Amiinn insallah hepimize benim bugun 7. Gün cok affedersin çamur gibi geliyo günlük ped kullaniyorum 4 5 damlayi gecmicek sekilde ama anlamadim yaniUmarim ama umudum sifir☹ rabbim hayirlisini nasip etsin insallah adet olmazsjnjz bebisiniz vardjr![]()
Benimde oyleydi umarim sizin bebisten oluyodur.benim suam karnim 4 aylik hamileymis gibi siskin ve bel agrim var hafif sekilde akinti dun tamamen bittiAmiinn insallah hepimize benim bugun 7. Gün cok affedersin çamur gibi geliyo günlük ped kullaniyorum 4 5 damlayi gecmicek sekilde ama anlamadim yani
Siz hamilemisiniz?Benimde oyleydi umarim sizin bebisten oluyodur.benim suam karnim 4 aylik hamileymis gibi siskin ve bel agrim var hafif sekilde akinti dun tamamen bitti
DegilimSiz hamilemisiniz?
Anladim canim insallah ikimiz icinde hayirlisi olur cok istiyorum cok takıntı yapiyorum hem gecikiyor hemde uzun sürüyor galiba tamamen psikolojikDegilimdun ki kan testi 1.20 cikti☹
İnsallah ikimiz icinde hayirlisi olur :) biraz psikolojik sanırımDegilimdun ki kan testi 1.20 cikti☹
Insallaaahİnsallah ikimiz icinde hayirlisi olur :) biraz psikolojik sanırım
Çok teşekkür ederim. Aynı duyguları yaşıyoruz umut konusunda anlıyorum seniUmarim ama umudum sifir☹ rabbim hayirlisini nasip etsin insallah adet olmazsjnjz bebisiniz vardjr![]()
Çok güzel anlatmişsin :)Çok teşekkür ederim. Aynı duyguları yaşıyoruz umut konusunda anlıyorum seni
Ama umutlu olmamız gerektiğini düşünüyorum herşey Allah’ın nasip etmesi ve bizim gayretimizle alakalı
Sadece bir kıssadan Kısaca bahsetmek istiyorum
Musa peygamber as. Turi sina da allahu Teala ile tekellüm ediyordu . Yine rabbim ile tekellüm giderken bir çift yanına geldi ve çocukları olmadığını ve Rabbimize Musa as. Rica etmesini onun duasını vesile kılmalarını istediler
Musa as. Rabbimize bu isteği iletmiş rabbimizde
Ya Musa onların nasibinde çocuk yok . Sende benden isteme diyor
Musa as. Bu çifte haberi ulaştırıyor
Aradan 2 yıl geçiyor ve Musa as.tekellüme giderken bir bakıyor bu çiftin yanında bir bebek var anlam veremiyor
Rabbimize sual ediyor “Ya rabbi bana bu çocuğun olmayacağını söyledin ama gittiğimde yanlarında bebek vardı mahçup oldum bunun hikmeti nedir diye sual edince
Rabbimiz;
Ya Musa sen onlara rabbinden haber gönderdiğin halde bir peygamber vesilesi ile bu haber gittiği halde onlar bana ümitten ve dua etmekten vazgeçmediler ben o kullarımın ümidini nasıl kırayım buyurmuştur
özetle rabbim için zor olan hiç bir şey yok Allah’ın izni ile duayı ve ümidi bırakmazsakAllahım hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin