Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bat 17 şubatsa epey geçmiş üstünden?? kan verdin mi yoksa hala beklemede misin canım?gebe oldugunu hisseden ümit eden arkadaşlarım regl olmayacagınızı hissedip kan testi için gün mü sayıyorsunuz ? beraber bekleyelim...
bat 17 şubat sat 19 ocak beklemedeyim...
bat 17 şubatsa epey geçmiş üstünden?? kan verdin mi yoksa hala beklemede misin canım?
beklicem kan testi için tam belli değil bıraz daha gecsın oyle gel derler dıye beklıcem.evde kendım yaptım tek çızgı cıktı ama ben hıssedıyorum gebeyım
neredeyse 1 hafta olucak canım bence artık test yaptırmalısın, gebelik varsa kesin belli olur bu kadar zamanda
benim bat 3 mart. daha çok var. günler geçmek bilmiyor. 3 gündür de sağ kasığımda batmalar var. şuan sıcak su torbasıyla oturuyorum. hepimiz için hayırlısını dilerim
adetin düzenliyse gebelik varsa zaten çıkar ama adetin düzenli değilse herşey olabilir yumurtlama geç oluyorsa geç çıkar testede
hakkında hayırlısı
gebe oldugunu hisseden ümit eden arkadaşlarım regl olmayacagınızı hissedip kan testi için gün mü sayıyorsunuz ? beraber bekleyelim...
bat 17 şubat sat 19 ocak beklemedeyim...
inş. hamişsindir. sabrına hayran kaldım
bu akşam büyük gün kan testi yaptırcam umarım gebeyımdır hadi bismillah
inşallah güzel haberini alırız. Rabbim hepimize nasip etsin inşLLAh
ama bende hiç bir belirti yok
tek belırtı regl olacak gibi bi halim yok hiç o yönde belırtı yok
inşallah akşam sonuçlar olumlu çıkar. 1 hafta geçmiş adet belirtiside yok diyosun inş. Bebiş vardır
Benim bat 26 şubat benimde şu an için bir belirtim yok adete dair....ne sivilce ne bel ağrısı.
inşallah akşam sonuçlar olumlu çıkar. 1 hafta geçmiş adet belirtiside yok diyosun inş. bebiş vardır
benim bat 26 şubat benimde şu an için bir belirtim yok adete dair....ne sivilce ne bel ağrısı.
insallah hamilrsindir canm haberlerini bekliyoruz o zaman benim de yumurtalıklarim catlamis doktorum bugub oyle dedi bakalim hamile kalabilecek miyim bat 10mart benim de :-(
canım merhaba benimde bat 11 mart..yumurtlama günlerimiz yakın olmalı seninle..benim bugün yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntım oldu acaba çatlamışmıdır..
ovulasyon testindede ilk 2 gün 2. çizgi net çıkıyordu..bu iki gndür silik çıkıyo anlamadım gitti..acaba yumurtlamam erken mi oluyor..yada tesmi bozuk...
Ewt adet gunlerimize bakilirsa gunlerimiz ayni ama yumurtaar degisebiliyor.ben cuma gunu doktora gittim yumurtan 16mm olmud dedi bugun gittjm catlamis calismalara basla dedi ben dunden basladim calismaya insallah bu ay tutturabiliriz.bence adet olursan ki inşallah olmaz hamilr kalirsin adetinin 10.gunu doktora yumurta takibine git ve yumurtaliklarin duzensiz calisiyorsa corek otu kürünü dene derjm.
sağol canım...benim doktorum çok ilgili değil malesef hemde daha 2. ayımız olduğu için çok ciddiye almıyolar yumurta takibi falan yapıcaklarını sanmıyorum bir kaç ay daha olmazsa daha iyi bir doktora giderim takip için..bir de çalıştığım için zırt pırt izin alamıycam malesef...düzensizlik yok şu an için...gün aşırı devam ediyoruz bizde...
ya ben hıssedıyom bunu tarıf edemıyom ama sankı gebeyım
değişik bişey