KAN TESTİ 5.97 ÇIKTI, 2 GÜN SONRA İDRAR TESTİ SİLİK ÇİZGİ ÇIKTI. BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLABİLİR Mİ????

Duygu2110

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
77
29
3
Selam arkadaşlar.
10 yıldır kadın dogum kontrol hapı kullanıyorum. reglı sancılarım agır geçıyordu bunları duzeltmek ıcın. İlacımı bıraktım. Reglımın üzerinden 4 gün gecti. Bende 2 gun önce kan testi yaptırdım sonuç 5.97 çıktı. Hamile olmadığımı syledıler. Bugun sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Kafam çok karışık. Kan testinde çıkmadı 2 gün sonra idrarda niye çıktı anlayamadım. Ne kaç tane test yaptım bu ne manyaklık insan biran önce öğrenmek istiyor sanırım. Dış gebelik yada kimyasal gebelik olmasından korkuyorum umarım değildir. Hakkımda hayırlısı olsun. Rabbim gönülden isteyen herkese evlat duygusunu yaşatsın inşallah şimdiden teşekkür ederim

5 üstü hamile demek zaten. Niye hamile değilsin demişler ki

Hayırlı olsun kardeşim hamilesiniz allahın izniyle .
Sadece kan testini biraz erken yapmışsınız.
Bir hafta kadar sonra yeniden deneyin belli olur

Bende de 5.2 çıktı hamile değilsin dedi değilmişim

Hayırlı olsun kardeşim hamilesiniz allahın izniyle .
Sadece kan testini biraz erken yapmışsınız.
Bir hafta kadar sonra yeniden deneyin belli olur
Ayyy inşallah öyleyimdir çok heyecanlı oluyo hayatımda ilk defa böyle bir test yaptırdıgım için çok değişik bir deneyim. Kaç kere idrar testi aldım deli gibi. Yapmıcam diyortım tutamiyorum kendimi akıl hep orda Allah razı olsun inşallah dediğin gibidir rabbim herkes hakkında hayırlısını versin

5 üstü hamile demek zaten. Niye hamile değilsin demişler ki
Testi yaptırdım, Laboratuvarda test sonucunu veren kıza sordum. Reglınızden 3 gun gecmıs, deger fazla çıkardı hamile olsanız dedi. Bende doktora sormadım. Özelde yaptırdım bide. Aslında doktora sormam lazımdı ben hata ettim. Bakalım hayırlısı olsun inşallah öyleyimdir insan dış gebelikmi kimyasal mı acaba diye onuda düşünüyo gerçi biz kadınlar düşünmezsek olmaz

A
min amin inşâallah kardeşim

Evet miktar düşük. Benim beklenen regl. 24.09 idi 30unda yaptırdığımda 378 çıkmıştı. Ama geç döllenme olabilir. Ya da düşük ihtimal bir gün hamile kalmış sındır. Ama 5 üstü gebelik. Yenile kan tahlilini artışa göre zaten çözülür. Ama bu sefer doktorla konuş :)

Teşekkür ederim kafamdaki soruların yanıtı en ıyısı test yaptırmak yoksa ınsan bu belırsızlıkle yapamıyor.kısmet bakıp görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…