Gebeliğe Hazırlık Kan testi 18/06/2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sblgnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
1.754
832
73
33
Herkese günaydınlar bugün benim gibi kan testi verip de bekleyen var mı varsa gelin beraber bekleyelim inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah ❣ bu gönderimi okuyan herkesten dua bekliyorun müminin mümine yaptığı dua kabul olur derler inşallah dualarımız kabul olma dileğiyle

Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin

Bende ilk kez bu adetimde adet görmedim 4. Günüm test yaptırsam mi kararsızım. Allahım umarım sana bana ve tüm bekleyenlere o müjdeli haberi nasip etsin

Bende ilk kez bu adetimde adet görmedim 4. Günüm test yaptırsam mi kararsızım. Allahım umarım sana bana ve tüm bekleyenlere o müjdeli haberi nasip etsin
Benimde 4 gün geçti haftasonu anca idrar yaparım diyoeum ama umutsuzum da mevsim değişikliğimdendir olabilir diyorum kararsızım. Zaten corona var hastaneye kan vermeye gitmem idrar yapmadan da

Benimde 4 gün geçti haftasonu anca idrar yaparım diyoeum ama umutsuzum da mevsim değişikliğimdendir olabilir diyorum kararsızım. Zaten corona var hastaneye kan vermeye gitmem idrar yapmadan da
Yani benim hani gecikme olmuyordu muhakkak bi lekelenmem oluyordu şimdi temiz geçiriyorum ama olursa mucize olacak açıkçası bizim için bilmiyorum negatif görmektende korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun dediğiniz gibi korona var ama kesin olsun diye ben kan veririm heralde

İnşallah hayırlısı olur ben o yüzden 1 hafta bekledim ki idrarda silikte olsa çıkar diye sonra zaten her halükarda doktora gitmem lazım gebe olsam da olmasam da inşallah gebeyizdir

Amin inşallah bende aslında bekliyim pazartesiyi diyorum ama işte biraz da mucize gözüyle baktığım için sabırsızlıkta var korkuda

Amin inşallah bende aslında bekliyim pazartesiyi diyorum ama işte biraz da mucize gözüyle baktığım için sabırsızlıkta var korkuda
Aynen bende de bugün 15. Günüm valla gidip verdim artık belirsizlik ten kurtulurum en azından

Aynen bende de bugün 15. Günüm valla gidip verdim artık belirsizlik ten kurtulurum en azından
Maşallah siz iyi sabretmişsiniz rabbim güzel haberler almanızı nasip etsin. Bende yakın zamanda kan vereceğim inşallah hamileliği rabbim bana da nasip etmiştir

Sonuçlarınız çıktı mı inşallah pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…