• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan testi 18/06/2020

Sblgnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
1.754
832
73
33
Herkese günaydınlar bugün benim gibi kan testi verip de bekleyen var mı varsa gelin beraber bekleyelim 😊 inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏😍❣️ bu gönderimi okuyan herkesten dua bekliyorun müminin mümine yaptığı dua kabul olur derler inşallah dualarımız kabul olma dileğiyle 🙏🥰🥰

Herkese günaydınlar bugün benim gibi kan testi verip de bekleyen var mı varsa gelin beraber bekleyelim 😊 inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏😍❣️ bu gönderimi okuyan herkesten dua bekliyorun müminin mümine yaptığı dua kabul olur derler inşallah dualarımız kabul olma dileğiyle 🙏🥰🥰

Bende 2 aydır sogan kuru ve testere disli aslan pencesi kürü yaptim. Pcos oldugu icin yumurtlama gunu belli degil adette oyle. 15 20 gun sonra test yapmayi dusunuyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah guzel haberler gelir 🌼🌼🌼🤗🤗🤗

Bende 2 aydır sogan kuru ve testere disli aslan pencesi kürü yaptim. Pcos oldugu icin yumurtlama gunu belli degil adette oyle. 15 20 gun sonra test yapmayi dusunuyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah guzel haberler gelir 🌼🌼🌼🤗🤗🤗
Amin inşallah canım cümlemiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏🥰😍

İnşallah canım

Herkese günaydınlar bugün benim gibi kan testi verip de bekleyen var mı varsa gelin beraber bekleyelim 😊 inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏😍❣ bu gönderimi okuyan herkesten dua bekliyorun müminin mümine yaptığı dua kabul olur derler inşallah dualarımız kabul olma dileğiyle 🙏🥰🥰
Hakkında hayırlısı olsun canım test yapmış mıydın hiç 🤗

Canım adetim düzensiz olduğu için çok net tarihi bilemiyorum geçen aya göre hesaplarsam telefonumdaki uygulama da 22 Haziran gösteriyor ama 3 Haziran da iğne yapmıştım 15. Günüm bugün ondan yaptım
Yaa anladım canım sonuçlar ne zaman merak ettim valla 🤗

Yaa anladım canım sonuçlar ne zaman merak ettim valla 🤗
Valla bende sabırsızlıkla bekliyorum canım sağlık ocağında yaptığım için yarın sabah belli olur dedi ama bana bı numara verdi bugün geç saatlerde internette bakabilirsin dediler dakka başı girip bakıyorum valla bende 🙈🙈😊😊

Valla bende sabırsızlıkla bekliyorum canım sağlık ocağında yaptığım için yarın sabah belli olur dedi ama bana bı numara verdi bugün geç saatlerde internette bakabilirsin dediler dakka başı girip bakıyorum valla bende 🙈🙈😊😊
Bizi de habersiz bırakma 😊

Back