- 24 Mart 2009
- 3.098
- 4.167
- Konu Sahibi yaseminberat
teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için şimdi 3.yaptım oda öyle çıktı inşallah arkadaşlarım haber veririm çok korkuyorum ilk defa böyle oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için şimdi 3.yaptım oda öyle çıktı inşallah arkadaşlarım haber veririm çok korkuyorum ilk defa böyle oldu
hemen kan testi yaptırmak istemiyorsan, erken gebelik testini dene birde.. istenmeyen bir gebelik değilse korkamana gerek yok doya doya sevin :)))
korkma bence ne güzel silik çizgiyi görmen bile ne güzel..inşşallah hamilesindir(ki bence hamilesin)
şimdiden tebrk ederim bizim içinde dua et canım:)
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 4 senelik evliyim bir oğlum var beratıma bir kardeş yapmaya kara verdik son adet tarihim 6 ekimdi ve bu gün 22 kasım ama hala adet olmadım adetim 4 gün geçtiğinde bir test yaptım tek çizgiydi 1 hafta sonra birdaha yaptım yine tek çizgi en son kan testi yaptım yine negatif adetim geçeli17 gün oldu sizlerin kan testi negatif çıkıpta hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen yardım edin
evet canım ilk olacak inşallah. 7 aydır deniyorum ama olmadı. pko vardı bende, geçen ay doktora gittiğimde pko kalmamış demişti doktor. bende yumurtlama testlerinden kullanmıştım, ama hiç çift çizgiyi görmemiştim. 1 haftada incir kürünü denemiştim :)
1 hafta geçti adetim ama olmadı.
ya senin ? ilk mi ?
kızlar yardım....benimde adetm 3 gün geçti kan testindede idrar testindede gebelik çıkmıyor.yumurtlama dönemim 21-27siydi acaba daha belli olmamış olabilir mi??
inşallah canım isteyen herkese çok şaşkınım çok korkuyorum Rabbim herkese versin sağlıklı hayırlı bir evlat
benim bir oğlum var 2,5 yaşında ona kardeş düşünüyoruz bizde 4 aydır deniyoruz ama artık bu ay koy verdim yoruldum artık yumurta aramaktan bu ikinci dahamı zor ne
canım kan testin ne oldu? hadi bize güzel haberler ver...
canımmm hamileyim şükürler olsun çok teşekkür ederim destekleriniz için değerim 65.33 çok yeniymiş.değerim düşük gibi geliyor inşallah yükselir.Rabbim isteyen herkese versin.
Kizlar slm bende yeni katildim evde yapilan testlerden yaptim cikmadi acaba ne kadar beklemeliyim belim cok agriyor ve cok idrara cikiyorum
çok sevindim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. değerin yükselir merak etme, daha çok yeni.....
bende bu ay erteledim. doğum kontrol hapına başladım...7 ay gibi ertelemeyi düşünüyorum..
kendine iyi bak canımmmm...