kan teasti ve idrar testi negatif çıkıpta hamile olan varmı?

yaseminberat

Dualarım seninle
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
534
248
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 4 senelik evliyim bir oğlum var beratıma bir kardeş yapmaya kara verdik son adet tarihim 6 ekimdi ve bu gün 22 kasım ama hala adet olmadım adetim 4 gün geçtiğinde bir test yaptım tek çizgiydi 1 hafta sonra birdaha yaptım yine tek çizgi en son kan testi yaptım yine negatif adetim geçeli17 gün oldu sizlerin kan testi negatif çıkıpta hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen yardım edin

canımmm benım 18 gun felan gecmıstı sanırım tamda hatırlamıyorum ama dolu dolu 39 gun sonra adet oldum bende kendımı hamıs sanmıstım oysakı vte test yapmıstım sonuc negatıftı sonrasında reql oldumm stresten mevsım deqısıklıqınden uzayabılıyomus doktorlar ole dıyo genelde olsaydı kan testınde cıkardı cunku 17 gun gecmıs ama ıns belkı testler sasırtırda hamısındır

tşkr ederim nergis zaten benimde umudum yok çünkü hiçbir hamilelik belirtisi yasamadım sadece yemek yedikten sonra mide bulantım oluyor ve hala adet olmadım pazartesi dr'a gitmeyi düşünüyorum
inşallah rabbim bütün isteyenlere versin

amınnnn canııımmmm hamılelık belırtılerıne bakma bu forumda ole seyler okudum kı bazılarında hamılelık belırtısı hıc olmuyomus canımm bencede bı doktora qozuk sana adet sokturucu verır buyuk bı ıhtımalle aynısını banada vermıstı ben kullanmadım belkı bebıs vardır dıye bızım bı komsuyada adet dokturucu veermısler kız ıcmemıs sonra tam bı ay adet olamamıs doktora qıtmıs bı aylık hamıleymıs

benim eltiminde öyle olmuş evde test yapmış çıkmamış doktora gitmiş yok demiş 2 ay adet olmamış yine test yapmış bu sefer çift çizgi doktora gitmiş 7 haftalık hamile böyle şeylerde olunca insan umutlanıyor

22 gün oldu hala adet olmadım artık umudum da yok zaten acaba menepozamı giriyorum zaten ilk doğumumdan bu yana adetim düzenli değil hep 3 hafta 1 hafta geçiyodu belkide o yüzden hamile kalamıyorum

stresten gecikme yaşamışsındır, benimde acaba gebemiyim diye stress yaptığım aylar 45 güne bile çıkıyordu. inşallah bu ay sen, ben ve isteyen herkes gebe kalabilir.

kızlar yardım....benimde adetm 3 gün geçti kan testindede idrar testindede gebelik çıkmıyor.yumurtlama dönemim 21-27siydi acaba daha belli olmamış olabilir mi??

saol cnm senin ilk bebekmi olucak ne zamandır deniyosun

evet canım ilk olacak inşallah. 7 aydır deniyorum ama olmadı. pko vardı bende, geçen ay doktora gittiğimde pko kalmamış demişti doktor. bende yumurtlama testlerinden kullanmıştım, ama hiç çift çizgiyi görmemiştim. 1 haftada incir kürünü denemiştim :)
1 hafta geçti adetim ama olmadı.
ya senin ? ilk mi ?

kızlar yardım....benimde adetm 3 gün geçti kan testindede idrar testindede gebelik çıkmıyor.yumurtlama dönemim 21-27siydi acaba daha belli olmamış olabilir mi??

gögüslerinde hassasiyet var mı? benim ne zaman gögüsümde hassasiyet olsa adet oldum. bence birazdaha bekle yada gebelikten şüpheniyorsan belirtilerin önemli, var mı şüphelendiğin belirtiler?

kızlar banada yazın ne olur .ben pko hastasıyım adetlerim düzensiz en son 13 kasımda oldum.bugün sabak 2 kere idrar gebelik testi yaptım ikinci çizgiler silik çıktı ama çok silik sizce varmı test yanıltır mı? 2 tane yaptım hemen 5 dakk içinde çıktı

gögüslerinde hassasiyet var mı? benim ne zaman gögüsümde hassasiyet olsa adet oldum. bence birazdaha bekle yada gebelikten şüpheniyorsan belirtilerin önemli, var mı şüphelendiğin belirtiler?

ya belirtiler var gibi ama büyük ihtimal psikolojik diyorum..çıkmama ihtimali varmı onuda bilmiyorumm kafam iyice karıştı yani

silak çıktıysa canım büyük ihtimal hamilesin...kesin sonuç için kan testi yaptır

merhaba canım,
ikinci çizginin silik çıkması umut verici, bence gebe olabilirsin. sanırım otuzbeş günde bir adet olsan, tarihin daha geçmemiş oluyor bu da LH seviyenin tam olarak gebelik testinde çıkmaması normal. ama dediğim gibi ikinci çizgisi silik çıkan çoğu kişiden gebelik haberlerini aldık. İnşallah gebesindir. Haber vermeyi unutma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…