- 13 Kasım 2012
- 534
- 248
-
- Konu Sahibi yaseminberat
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 4 senelik evliyim bir oğlum var beratıma bir kardeş yapmaya kara verdik son adet tarihim 6 ekimdi ve bu gün 22 kasım ama hala adet olmadım adetim 4 gün geçtiğinde bir test yaptım tek çizgiydi 1 hafta sonra birdaha yaptım yine tek çizgi en son kan testi yaptım yine negatif adetim geçeli17 gün oldu sizlerin kan testi negatif çıkıpta hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen yardım edin
tşkr ederim nergis zaten benimde umudum yok çünkü hiçbir hamilelik belirtisi yasamadım sadece yemek yedikten sonra mide bulantım oluyor ve hala adet olmadım pazartesi dr'a gitmeyi düşünüyorum
inşallah rabbim bütün isteyenlere versin
inşallah cnm bu ay artık hiç düşünmiycem kafama takmicam bakalim görelim ne olucak
saol cnm senin ilk bebekmi olucak ne zamandır deniyosun
kızlar yardım....benimde adetm 3 gün geçti kan testindede idrar testindede gebelik çıkmıyor.yumurtlama dönemim 21-27siydi acaba daha belli olmamış olabilir mi??
gögüslerinde hassasiyet var mı? benim ne zaman gögüsümde hassasiyet olsa adet oldum. bence birazdaha bekle yada gebelikten şüpheniyorsan belirtilerin önemli, var mı şüphelendiğin belirtiler?
kızlar banada yazın ne olur .ben pko hastasıyım adetlerim düzensiz en son 13 kasımda oldum.bugün sabak 2 kere idrar gebelik testi yaptım ikinci çizgiler silik çıktı ama çok silik sizce varmı test yanıltır mı? 2 tane yaptım hemen 5 dakk içinde çıktı
kızlar banada yazın ne olur .ben pko hastasıyım adetlerim düzensiz en son 13 kasımda oldum.bugün sabak 2 kere idrar gebelik testi yaptım ikinci çizgiler silik çıktı ama çok silik sizce varmı test yanıltır mı? 2 tane yaptım hemen 5 dakk içinde çıktı
ya belirtiler var gibi ama büyük ihtimal psikolojik diyorum..çıkmama ihtimali varmı onuda bilmiyorumm kafam iyice karıştı yani