kan teasti ve idrar testi negatif çıkıpta hamile olan varmı?

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için şimdi 3.yaptım oda öyle çıktı inşallah arkadaşlarım haber veririm çok korkuyorum ilk defa böyle oldu

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için şimdi 3.yaptım oda öyle çıktı inşallah arkadaşlarım haber veririm çok korkuyorum ilk defa böyle oldu

hemen kan testi yaptırmak istemiyorsan, erken gebelik testini dene birde.. istenmeyen bir gebelik değilse korkamana gerek yok doya doya sevin :)))

korkma bence ne güzel silik çizgiyi görmen bile ne güzel..inşşallah hamilesindir(ki bence hamilesin)
şimdiden tebrk ederim bizim içinde dua et canım:)

hemen kan testi yaptırmak istemiyorsan, erken gebelik testini dene birde.. istenmeyen bir gebelik değilse korkamana gerek yok doya doya sevin :)))

yarın kanda baktırırım ama ne bileyim çok istiyordum inanamıyorum olamaz diyorum hop oturup hop klakıyorum canım

korkma bence ne güzel silik çizgiyi görmen bile ne güzel..inşşallah hamilesindir(ki bence hamilesin)
şimdiden tebrk ederim bizim içinde dua et canım:)

inşallah canım isteyen herkese çok şaşkınım çok korkuyorum Rabbim herkese versin sağlıklı hayırlı bir evlat

İdrar testine hiçbirşekilde güvenmeyin.Hamileyken yaptığım idrar testi negatif çıktı.. (sonuçları ağır olabiliyor)
Kan testinde yanılma oranı kaçtır bilmiyorum ama düşük bir oran olsa gerek. Belki geç yumurtlamış olabilirsiniz. bilemeyiz.

Hatta size şunu söyliyim burada doktoru hamile olmadığını söyleyip regl için ilaçlar veren.İlacı bir sebepten kullanmayıp birkaç gün sonra hamile olduğunu öğrenen kişiler gördüm. Buyüzden bence ilk güvenmemiz gereken test BİZİZ. 2 defa hamile kaldım 2sindede hamile olduğumu regl olmadan ve hiçbirtest yapmadan önce biliyordum.2sindede yanılmadım.

belki testi çok erken yapmışsın dır canım adetin geçiyorsa 1 hafta bekle sonra testi tekrarla ben silik bile olsa o çizgiyi göremedim gebelik umudun var ama yinede fazla havaya girme

benim bir oğlum var 2,5 yaşında ona kardeş düşünüyoruz bizde 4 aydır deniyoruz ama artık bu ay koy verdim yoruldum artık yumurta aramaktan bu ikinci dahamı zor ne

Bende beklenen adet gunumde Test yapmisdim ve ikinci cizgi cok silik cikmisdi gittim ikinci testi aldim oda ayni digeri gibi silik cikmisdi bir kac Gun sonra Doktora gittim hamile oldugum kesinlesdi ilk belirtilerim gögüslerdeki agriydi gerci adet donemlerimdede sizlardi ama bu DEFA farkli agri ve sismisdi halada devam ediyor. Insallah isteyen herkese nasip Eder Allah

Kızlar selam ,erken gebelik testlerine boşuna para vermeyin derim,ben adetime 3 gün kala yaptım negatif,bugün kan testi yaptırdım ve HAMİLEYİMMM :) allah isteyen herkese nasip etsin :)))

Kizlar slm bende yeni katildim evde yapilan testlerden yaptim cikmadi acaba ne kadar beklemeliyim belim cok agriyor ve cok idrara cikiyorum

canımmm hamileyim şükürler olsun çok teşekkür ederim destekleriniz için değerim 65.33 çok yeniymiş.değerim düşük gibi geliyor inşallah yükselir.Rabbim isteyen herkese versin.

çok sevindim canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. değerin yükselir merak etme, daha çok yeni.....
bende bu ay erteledim. doğum kontrol hapına başladım...7 ay gibi ertelemeyi düşünüyorum..
kendine iyi bak canımmmm...

saolll canım darısı inşallah sana hayırlısı sen ne zaman istersen Rabbim sana o zaman nasip etsin sende kib

kızlar uzun zamandır hastaydım o yüzden bakamadım senin adına çok sevindim saadetcim bu ilk gebeliğinmi
bu arada bende erteledim antibiyotik kullanıyorum kaç gecedir uyumuyorum başımın ağrısından boğazımın ağrısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…