Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

cnm Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin değer aralığına göre artmış zaten ayrı yerlerdemi verdin kanı,birinde değer aralığı 0-10 diğeri 0-5 yani iki kat artmış
Canim insallahh insallh....benimde kafam ona takildi iki farkli deger araligina gore baktiginda iki kat gibi duruyor evet..
Evet iki farkli yerde yaptirdim canim..
Insallah hamileyimdir canim yaa...

Normalde adetim yarin/ptesi gorunmektedir.Iki gun once kan testi yaptirdim 11, 2 cikti deger ( evraktaki deger araligi 0-10 )Bugun yeniden yaptirdik 12,09 cikti deger ( evraktaki deger araligi 0-5 )Iki kat deger artisi olur diye umitlendik ama olmadi simdi kimyasal gebelik vs korkuyorum..Yada hamilemiyim tabi onuda bilmiyorum kafam cok karisik.Ne dersiniz tecrubeli arkadaslar varmi...
canım beta hcg testinde dediğin gibi 5 değerden sonra hamile ve sen de hamilesin gibi geldi .
çünkü bende beta hcg testi yaptırdım ve 217 çıktı hamile olarak fakat 4 gün sonra gittin 281 oldu yükseliş vardı ama az normalde değerimiz hergün iki katına çıkmalıymış dediğin gibi ben de çok ağladım mafoldum kuzum doktorum da merak etme yükseliş var ama az kontrol altına alalım 2 gün sonra gel dedi arkadaşlarım moral verdiler hep ama o 2 gün geçmedi ve sonunda doktora gittik değerim 529 olmuş sende üzülme kişiden kişiye değişirmiş kimilerin birden yükselirmiş kimilerin yavaş yavaş seni tekrar test için çağırdılar mı ? kuzum önemli olan değerinin düşüşe geçmemesi moral çok önemli bunu unutma inş. güzel haberlerini alırız

canım beta hcg testinde dediğin gibi 5 değerden sonra hamile ve sen de hamilesin gibi geldi .
çünkü bende beta hcg testi yaptırdım ve 217 çıktı hamile olarak fakat 4 gün sonra gittin 281 oldu yükseliş vardı ama az normalde değerimiz hergün iki katına çıkmalıymış dediğin gibi ben de çok ağladım mafoldum kuzum doktorum da merak etme yükseliş var ama az kontrol altına alalım 2 gün sonra gel dedi arkadaşlarım moral verdiler hep ama o 2 gün geçmedi ve sonunda doktora gittik değerim 529 olmuş sende üzülme kişiden kişiye değişirmiş kimilerin birden yükselirmiş kimilerin yavaş yavaş seni tekrar test için çağırdılar mı ? kuzum önemli olan değerinin düşüşe geçmemesi moral çok önemli bunu unutma inş. güzel haberlerini alırız

Cok sevindim senin adina canim benim...allah saglik ve sihhatle kucagina almak nasip etsin bebisini..

Henuz doktora gitmedik heycan yapip adet oncesi test yaptik iki gun arayla ama iste az bisey artis cikti gerci birinde deger araligi 0-10 ikincisinde ise 0-5 yani aslinda sanki iki kat artis var..iki farkli deger araligina gore tahlil sonucu. Burdan dolayi biraz umitliyim ama iste korkuyorumda:(bir iki gun daha bekleyip bir test daha yaptirip doktoruma basvuracagim bakalim ne ler olacak

Cok sevindim senin adina canim benim...allah saglik ve sihhatle kucagina almak nasip etsin bebisini..

Henuz doktora gitmedik heycan yapip adet oncesi test yaptik iki gun arayla ama iste az bisey artis cikti gerci birinde deger araligi 0-10 ikincisinde ise 0-5 yani aslinda sanki iki kat artis var..iki farkli deger araligina gore tahlil sonucu. Burdan dolayi biraz umitliyim ama iste korkuyorumda:KK43:bir iki gun daha bekleyip bir test daha yaptirip doktoruma basvuracagim bakalim ne ler olacak
en sağlıklısı doktora gidip öğrenmek canım kendini hazır hissettiğinde gitmen en doğrusu ama o zamana kadar sen kendine dikkat et ağır bişiler falan kaldırma olası ki hamile olma durumun olursa inş. hayırlısı ile olur şimdiden dikkat etmende fayda var .
iyi dileklerin için sana çok tşk ederiz hadi bakalım haberlerini bekliyorum
korkma herşey olacağına varır hayırlısı de ve umudun eksilmesin hiçbir zaman korkun hiçbirşeyi değiştirmez ama umudun sana güç verir kuzum :)

en sağlıklısı doktora gidip öğrenmek canım kendini hazır hissettiğinde gitmen en doğrusu ama o zamana kadar sen kendine dikkat et ağır bişiler falan kaldırma olası ki hamile olma durumun olursa inş. hayırlısı ile olur şimdiden dikkat etmende fayda var .
iyi dileklerin için sana çok tşk ederiz hadi bakalım haberlerini bekliyorum
korkma herşey olacağına varır hayırlısı de ve umudun eksilmesin hiçbir zaman korkun hiçbirşeyi değiştirmez ama umudun sana güç verir kuzum :)
Haklisin canim benim..coook tesekkur ederim canim..haber verecegim:)

Kızlar bat Salı günü.adetime bir gün var yani az önce acilde kan verdim sonucum 105 çıktı nasıl sizce?

Arkadaslar bugun test yaptirdm 0.18 çıktı acaba hamilemiyim

Son düzenleme:
Hayirli olsun ins bebisinu sag salim kucagina alirsin
İnş canm çok teşekkürler,sanırım kese değer 1500 olmadan görülmüyormuş,şöyle bir hesapladım eğer sağlıklı artarsa haftaya pazartesi 1600 vs olması lazım.acaba bir hafta sonra mı gitsem yoksa adet Gününü bir gün geçsede ilk kontrole gitsem mi?

İnş canm çok teşekkürler,sanırım kese değer 1500 olmadan görülmüyormuş,şöyle bir hesapladım eğer sağlıklı artarsa haftaya pazartesi 1600 vs olması lazım.acaba bir hafta sonra mı gitsem yoksa adet Gününü bir gün geçsede ilk kontrole gitsem mi?
Cnm bekle istersen biraz daha gecsin ama bu arada kendinede dikkat edeceksin tetbiri elden birakma yani baktin icin rahat etmio bi dr gorun hayırlısı olsun senn icin...

Cnm bekle istersen biraz daha gecsin ama bu arada kendinede dikkat edeceksin tetbiri elden birakma yani baktin icin rahat etmio bi dr gorun hayırlısı olsun senn icin...
Sağol canm hayırlısı olsun inş,Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

merhaba betahcgm 300 iki gun sora baktrdm 1025 normal gebelık dedı drlarım cok sevndk endişeleniorum yinede 5 yıl bekledim ben bunun için. sormak istedgm şu normal gebelik olmasaydı sayılardan anlaşılırdı demi? birde carsmba gnu gdcegm kese gorunurmu :KK43: 15 gun gectı adetımden ama gec dollenme oldu dıe dusunuyorum beklesemmıııııııııııııııı bı akıl verın lutfen drumda gel keseyı goruruz dıor korkuyorummm :KK43:

CANIM DEĞERLERİNİN YÜKSELMESİ İÇİN BEKLEMELİSİN MERAK ETME KESENİN GÖRÜNEBİLECEĞİ KADAR DEĞERLERİN ARTTIĞINDA GELMENİ İSTİYOR DOKTORLAR İNANKİ BU SÜREÇ BİTMİYOR BENDE KALP ATIŞLARI İÇİN BEKLİYORUM 5 GÜN VARVAKİT GEMİYOR O YÜZDEN KENDİNİ HİÇ KASMA

merhaba hanımlar benimde satım 19 aralık. 15 ocakta idrar testinde silik çizgi vardı emin olmak için 17 ocakta kan testi yaptırdım 33.82 çıktı değer biraz düşük gibi sizce? bugün tekrar gidicem inş. olumsuz bişey çıkmaz :KK43:

merhaba hanımlar benimde satım 19 aralık. 15 ocakta idrar testinde silik çizgi vardı emin olmak için 17 ocakta kan testi yaptırdım 33.82 çıktı değer biraz düşük gibi sizce? bugün tekrar gidicem inş. olumsuz bişey çıkmaz :KK43:

DEĞERİNİN 2 KATINA ÇIKMASI GEREKİYOR TATLIM GEÇ DÖLLENMEDEN KAYNAKLI DÜŞÜK OLABİLİR KORKMA

DEĞERİNİN 2 KATINA ÇIKMASI GEREKİYOR TATLIM GEÇ DÖLLENMEDEN KAYNAKLI DÜŞÜK OLABİLİR KORKMA

geç döllenmeyi hala çözemedim ben mümkün deil gibi çünkü yum.testi yapmıştım 31 aralıkta çift çizgiyi görünce o geceyi değerlendirdik bidahada kısmet olmadı yani tuttuysa yılbaşı gecesi tuttu bence ama bakalım kısmet dış gebelik falan olmasında :(

CANIM DEĞERLERİNİN YÜKSELMESİ İÇİN BEKLEMELİSİN MERAK ETME KESENİN GÖRÜNEBİLECEĞİ KADAR DEĞERLERİN ARTTIĞINDA GELMENİ İSTİYOR DOKTORLAR İNANKİ BU SÜREÇ BİTMİYOR BENDE KALP ATIŞLARI İÇİN BEKLİYORUM 5 GÜN VARVAKİT GEMİYOR O YÜZDEN KENDİNİ HİÇ KASMA
inşallah hayrlsıyla duyarsınız kalp atışını. ben bugun ıdrar testı yaptm yıne bayaa belırgın hemen cıktı sanrm bbegım tutunuyor annesıne carsmba gdcez hastaneye keseyı nezman gordunuz sız alttanmı muayene ettı de kese goruldu benm öyle olacak sanrm olsunda razıyım herseye

inşallah hayrlsıyla duyarsınız kalp atışını. ben bugun ıdrar testı yaptm yıne bayaa belırgın hemen cıktı sanrm bbegım tutunuyor annesıne carsmba gdcez hastaneye keseyı nezman gordunuz sız alttanmı muayene ettı de kese goruldu benm öyle olacak sanrm olsunda razıyım herseye

valla benm ayın 9unda beta değerim 1694 çıktı 2 gün sora tekrar yaptırdığımda 4833 tü ayın 13'ünde doktora gittim karından ultrasonla baktı ve keseyi gördü yani bat ım 8 ocaktı sat 10 aralık 10 gün sora gel kalp atışlarına bakalm dedi 6 gün zor geçti dayanamıyorum şimdi belki 21 inde giderim :-)

geç döllenmeyi hala çözemedim ben mümkün deil gibi çünkü yum.testi yapmıştım 31 aralıkta çift çizgiyi görünce o geceyi değerlendirdik bidahada kısmet olmadı yani tuttuysa yılbaşı gecesi tuttu bence ama bakalım kısmet dış gebelik falan olmasında :KK43:

tatlım dediğin gibi 31 inde tuttuysa değerin çok normal dış gebeliktende korkma değerlerini takip et 2 güde 1 2 katına çıkması gerek

Back
X