- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
- 133
canım evde test yaptın mı benim sürekli negatifBende aynı şeyi sorcaktım 5 gün geçti adetim ilk gün kan testinde 0.13 çıktı bi hafta sonra yaptırıyım dedim iki gün sonra yine yaptırcam yükselirmi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım evde test yaptın mı benim sürekli negatifBende aynı şeyi sorcaktım 5 gün geçti adetim ilk gün kan testinde 0.13 çıktı bi hafta sonra yaptırıyım dedim iki gün sonra yine yaptırcam yükselirmi?
Yok canım yapmadım çarşamba günü kan testi yaptırcam canını sıkma Allah izin verirse önümüzdeki ay inşallah olurcanım evde test yaptın mı benim sürekli negatifadetimin ilk günü gelmeyince kan testi yapmıştık 0.7 ydi değer.şimdi 5.günü yükseldimi bilmiyorum ama dün evde yaptığım testte bişii çıkmadı
![]()
Evet canım ama hep negatifti kanda öğrendim Ben :)bu süre zarfında evde test yapmışmıydın ben yapıyorum negatif çıkıyor![]()
O kadar erken bakılmaz. Regl gunu bak bence.bilinmez hamile olup olmadığın.Regl e 9 gun kala yani c.tesi test yaptirdim hcg 0.3 cikti. Suan 7 gun var regl e. Buyuk ihtimal hamileyim dimi? Yani oyle umuyorum![]()
Zaten önce kanda çıkar. Hcg hormonu once kana sonra idrara gectiği için idrarda çıkmaz.beklemen lazım.çünkü yumurtlama gununden sanırım 2-3 gun sonra kana baktırmışsın.hormonun kanda cıkması için, adete yakın yada adet gunu bakman lazım.Gobegimin altinda agri var egilip kalkamiyorum bile. Akintim bacak ve bel agrim kasik ve eklem yerimde agri ve batma var. Bugun siddetlendi fena. Akintim cok acik beyaz kivamli
Idrar tahlilide yapturmistim bisey cikmadi
Evet yumurtlamadan 4 gun sonra baktirmis oldum fakat suan agrim cok acaba niyeki? Gobek altim kasildi resmen ...Zaten önce kanda çıkar. Hcg hormonu once kana sonra idrara gectiği için idrarda çıkmaz.beklemen lazım.çünkü yumurtlama gununden sanırım 2-3 gun sonra kana baktırmışsın.hormonun kanda cıkması için, adete yakın yada adet gunu bakman lazım.
Tabi hersey olabilir.hamile de olabilirsin,kendini çok dinleme:)Evet yumurtlamadan 4 gun sonra baktirmis oldum fakat suan agrim cok acaba niyeki? Gobek altim kasildi resmen ...
Nasil dinlemiyim. Bugun kendimi dinleyip kan verdim yineTabi hersey olabilir.hamile de olabilirsin,kendini çok dinleme:)
:)) sabır artık.adete 2 gun kalaya bekle.yukselişte cıkmış.dur bakalım.burayada yaz merak ederim:)Nasil dinlemiyim. Bugun kendimi dinleyip kan verdim yine2.34 cikti. 2 gunde artmis hemsire adete 1 gun kala gel yone kan ver dedi
Siyah nokta keseye benziorsa.zaten rahim içindedir.dış gebelik olmaz inş.Merhaba arkadaşlar,
Buraya yeni üye oldum. Son regl tarihim 29 ağustostu. Bugün doktora gittim ve doktorum vajinal ultrasonda gördüğü küçük siyah noktaya kesin olarak gebelik testi olarak tanımlayamadığını söyledi. Kan testi yaptırdım sonuç 623,1 çıktı bu kadar gecikmeye rağmen düşük bir değer mi acaba dış gebelik mi diye korkuyorum. Sizce bu değer ne anlama geliyor??
Açıkçası korkuyorum dış gebelik olmasındanSiyah nokta keseye benziorsa.zaten rahim içindedir.dış gebelik olmaz inş.
Benim belirtilerde yumurtlamadan 3 4 gun sonra kendini ciddi ciddi hissettirdi. Ama ben yine kan testi icin 5 6 gunu gecirdim o halde bile ilk deger 0.3 cikti canim. Idrar desen ona daha cok var wn iyisi bence beklemenBenim bat 19-20 ekim. Yumurtlama günleri daha yeni bitti iki gün önce. Lakin kasık ağrım var. Ama öyle göğüs hassasiyeti falan yok. Ben de bekleyemicem sanirim 20 ekime daha çok var gitsemmi ki çıkar mi kanda![]()