kan tahlili. sonucu yardım lütfen

Kimyasal gebelik geçirmişsin geçmiş olsun canım

Sağol bu 3 cü yaa neden oluyor anlamadım cnm yaa artık pes edicem peş peşe 3 tane kimyasal
Sağlıksız embriyo tutunumadan düşer canım. Olsa bile sağlıksız bebek olurmuş. Herhangi bir test falan yaptirdinizmi pıhtılaşma sorunun olabilir

Merhaba değerim sizinkiyle aynı çıktı 1 gün gecikmeyle 13.47 çıktı çok korkuyorum yazdığınızı okuduğum da çok umutlandım Rabb'im prensesinizi size bağışlasın..

yâ arkadaşlar birşey sorucam lütfen yardım kimyasal gebelik geçirdim de sorun karnım çok şiş kasık ağrısı var yaaa sanki içimde bişey var hissediyorum çok korkuyorum niye böyle oldum karnım ağrıyor belim ağrıyor gebelik şüphesi gibi ama bebek yok bu nedir bilgisi olan varmı ki

Geçmiş olsun tatlım doktorun kim ? Kimyasaldan sonra muayene olmadınmı ?

3 kez kimyasal geçirdim gitmedim bu kez doktora ama kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı sorun olabilirmi gitsemmi ki

Merhaba hanimlar geçen ay 21 ocakta adet oldum dün sabah kan verdim beta hcg 99 çıktı doktor değerin düşük dedi sizce adetime iki güm varken bu değerin çıkması normal değil mi aklım karıştı

Merhaba hanimlar geçen ay 21 ocakta adet oldum dün sabah kan verdim beta hcg 99 çıktı doktor değerin düşük dedi sizce adetime iki güm varken bu değerin çıkması normal değil mi aklım karıştı
Bence normal tatlım..iki günde bir kan değerin ikiye katlaması lazım takip et...

Arkadaşlar merhaba..
Dün kan testi yaptırdım beta hcg 23,18 çıktı bugün tekrar başka bir hastanede yaptırdım 21,5 çıktı. bu normal mi ? hastaneler farklı olduğu için sonuçların böyle çıkması normal mi acaba ?

Normal olmayabilir. Degerin dusuyorsa kimyasal gebelik olabilir allah korusun önlemini almalisin baska biryerde acil tahlil yapmalisoj n

o gece hastaneye gittim acil.. kanamam başladı.. bebeğim tutunamamış bana.. yani anlaayacağın kimyasal gebelik geçirdim

Uzulme. Şükür ki gebe kalabiliyorsun. Yine kalirsin canim. Aslinda farkinda olmadan bircok kadin kimyasal gebelik ge ciriyor. Yine olur canim duacıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…