Sağol bu 3 cü yaa neden oluyor anlamadım cnm yaa artık pes edicem peş peşe 3 tane kimyasalKimyasal gebelik geçirmişsin geçmiş olsun canım
Sağlıksız embriyo tutunumadan düşer canım. Olsa bile sağlıksız bebek olurmuş. Herhangi bir test falan yaptirdinizmi pıhtılaşma sorunun olabilirSağol bu 3 cü yaa neden oluyor anlamadım cnm yaa artık pes edicem peş peşe 3 tane kimyasal
hayırlı olsun değeriniz yükselmeye devam ederse gebelik var inşallah...
ben ilk hamileliğimi 13.89 la öğrenmiştim bolca dua et ve rahat ol ben çok stres yapmıştım değer düşük diye ama kızım şuanda 3 yaşında
Geçmiş olsun tatlım doktorun kim ? Kimyasaldan sonra muayene olmadınmı ?yâ arkadaşlar birşey sorucam lütfen yardım kimyasal gebelik geçirdim de sorun karnım çok şiş kasık ağrısı var yaaa sanki içimde bişey var hissediyorum çok korkuyorum niye böyle oldum karnım ağrıyor belim ağrıyor gebelik şüphesi gibi ama bebek yok bu nedir bilgisi olan varmı ki
Git tabi tatlım ne şikayetin varsa anlat...3 kez kimyasal yaşamışsın bir şey demiyormu?3 kez kimyasal geçirdim gitmedim bu kez doktora ama kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı sorun olabilirmi gitsemmi ki
Tatlım hangi doktora gidiyorsun ?3 kez kimyasal geçirdim gitmedim bu kez doktora ama kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı sorun olabilirmi gitsemmi ki
Kadın doğum ve çocuk hastanesi...bende Samsun da yaşıyorum ondan merak ettim doktorunu canım...samsun da devlet hastanesi gidiyorum cnm
Bence normal tatlım..iki günde bir kan değerin ikiye katlaması lazım takip et...Merhaba hanimlar geçen ay 21 ocakta adet oldum dün sabah kan verdim beta hcg 99 çıktı doktor değerin düşük dedi sizce adetime iki güm varken bu değerin çıkması normal değil mi aklım karıştı
yarın acilde tekrar kan verecem inş yükselirBence normal tatlım..iki günde bir kan değerin ikiye katlaması lazım takip et...
Bugün tahlil yaptırdıysanız yarın değil pazartesi yaptırın..birde aynı yerde yaptırın laboratuvar değişikliği fark yapabiliyor...inşallah herşey güzel olur...yarın acilde tekrar kan verecem inş yükselir
dün sabah yaptırdık oyüzden yarın yaptırdığımda belliolur inşBugün tahlil yaptırdıysanız yarın değil pazartesi yaptırın..birde aynı yerde yaptırın laboratuvar değişikliği fark yapabiliyor...inşallah herşey güzel olur...
o gece hastaneye gittim acil.. kanamam başladı.. bebeğim tutunamamış bana.. yani anlaayacağın kimyasal gebelik geçirdimNormal olmayabilir. Degerin dusuyorsa kimyasal gebelik olabilir allah korusun önlemini almalisin baska biryerde acil tahlil yapmalisoj n
o gece hastaneye gittim acil.. kanamam başladı.. bebeğim tutunamamış bana.. yani anlaayacağın kimyasal gebelik geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?