• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kan tahlili. sonucu yardım lütfen

Uzulme. Şükür ki gebe kalabiliyorsun. Yine kalirsin canim. Aslinda farkinda olmadan birçok kadin kimyasal gebelik geçiriyor. Yine olur canim duacıyım
Yine aynısı olur diye korkuyorum. çünkü tesadüfen çok erken öğrenmiştik. bundan sonra 15 gün olmadan test falan hayatta yapmam. tek tutunduğum senin dediğin gibi en azından hamile kalabiliyorum ona sevindim.. rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. inşallah sende bebişini sağ salim kucağına alırsın..

Yine aynısı olur diye korkuyorum. çünkü tesadüfen çok erken öğrenmiştik. bundan sonra 15 gün olmadan test falan hayatta yapmam. tek tutunduğum senin dediğin gibi en azından hamile kalabiliyorum ona sevindim.. rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. inşallah sende bebişini sağ salim kucağına alırsın..

Amin hepbirlikte insallah canim.

merhaba halk saglıgı lab.a giden kan testi sonucu (aile hekimliği tarafından gönderildi) TC, Barkod ve Soyad giriyorum ama bi kayıt cıkıyor. DURUM kısmı boş. normalde dolu mu olmalı ordan mı ulasıyorum ?

Back