- 26 Ağustos 2020
- 66
- 25
- 18
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sana teşekkür ederim tek senin cevabın var zatenBana soruyosaniz bem clexane ve coraspin kullandim
Rica ederim canım. Evet ikisi beraber.ama aspirin 4 aylikken falan kestikEvet sana teşekkür ederim tek senin cevabın var zaten
Aynı anda mı kullanıyordun ikisini?
Oksapar ve corasprin kullaniyorum ignenin ac tok farkettigini zannetmiyorum aksam 8de yapiyorum alarm kurdum unutmamak icin. Corasprinide kahvaltidan hemen sonra iciyorum bos mideye ilac icmem genelde belkide ac iciliyodur bilgim yok. Yan etkilerine gelince igneden snra bazen morluk oluyor birazda yanma baska bi etki yasamadimArkadaşlar Düşük riski için Bu kan sulandırıcı hap ve iğnelerinin cleksan oksapar coraspin gibi en doğru kullanım zamanı aç tok sabah akşam gibi ayrımı var mı? Ayrıca kullananlarda yan etkileri ve kullanım deneyimleri nedir acaba yardım eder misini?
Evet aynen kahvaltıdan 2-3 saat sonra içmeye başladım coraspini. Oksapar 4000 i de akşam 9 a kurdum teli 2 gündür vuruyorum bakalım dr kilona bu doz yeter dediOksapar ve corasprin kullaniyorum ignenin ac tok farkettigini zannetmiyorum aksam 8de yapiyorum alarm kurdum unutmamak icin. Corasprinide kahvaltidan hemen sonra iciyorum bos mideye ilac icmem genelde belkide ac iciliyodur bilgim yok. Yan etkilerine gelince igneden snra bazen morluk oluyor birazda yanma baska bi etki yasamadim
Normal canim. Bazen damara denk geliyor galiba epey bi yer morariyor geciyor snra.Evet aynen kahvaltıdan 2-3 saat sonra içmeye başladım coraspini. Oksapar 4000 i de akşam 9 a kurdum teli 2 gündür vuruyorum bakalım dr kilona bu doz yeter dedi
Bende çok küçük benek gibi morartı oluşuyor sonradan normal herhalde
Sağol canım bu acılarımıza değer de inşaallah bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza alırızNormal canim. Bazen damara denk geliyor galiba epey bi yer morariyor geciyor snra.
Ovalama bastrma yapiyorum cunku sert oluyor igne yaptigim yer. Bazen 0 aci- morluk. Bazen tam tersi. Suan morarmis göbüşümOksaparı kullanırken şırınganın havasını almadan iğne kapağını çıkarıp tamamen dimdik bir açıyla vurup herhangi ovalama bastırma alkol vs sürmeyince Hiçbir morartı olmadığını farkettim kızlar!!!
Of yaaa aynen benimde şu an morarmışOvalama bastrma yapiyorum cunku sert oluyor igne yaptigim yer. Bazen 0 aci- morluk. Bazen tam tersi. Suan morarmis göbüşüm![]()
ah canim minik damarlara denk geliyor bence, morlugun sebebi deri alti kanama olmasi zaten. Koldan kan aldirincada bastirip kani durdurmazsak morariyor. Morarma olunca ignede batiramiyorum aciyor. Bu aksam epey zorlandim igneyi batirirken.Of yaaa aynen benimde şu an morarmışhiç acımamıştı geçen sefer bende pek heyecanlı yazdım morsuz acısız bi yöntem buldum diyenek ama pıssss
![]()
Ben oksapara rapor cikartmistim. Eczacim bu igneyi bulmak zorlasacak yakinda dedi 9-10 kutu getirtti sagolsun. İki aylik daha var elimde sizde toplu alimlar yapmaya calisinBende oksapar ve coraspin kullanıyorum ,tabi oksaparı bulabilene aşk olsun ,oksapar 4000 liği piyasa da bulamıyoruz covidlilere gidiyormuş hep zar zor 6000 liğini buldum yarım yarım vuruncam inş,aynı sorunu yaşayan var mı ?
Evet öyle yapacaktık fakat 4000 liği uzun zamandır bulamıyoruz, ne yaşadığım şehirde ,ne başka şehirler de sordurduk kalmamış :/Ben oksapara rapor cikartmistim. Eczacim bu igneyi bulmak zorlasacak yakinda dedi 9-10 kutu getirtti sagolsun. İki aylik daha var elimde sizde toplu alimlar yapmaya calisin
Covidden dolayi bi cok ilacta yasaniyor bu sikinti insallah kisa zamanda temin edilirEvet öyle yapacaktık fakat 4000 liği uzun zamandır bulamıyoruz, ne yaşadığım şehirde ,ne başka şehirler de sordurduk kalmamış :/
Siz neden kullaniyosunuz oksapariEvet aynen kahvaltıdan 2-3 saat sonra içmeye başladım coraspini. Oksapar 4000 i de akşam 9 a kurdum teli 2 gündür vuruyorum bakalım dr kilona bu doz yeter dedi
Bende çok küçük benek gibi morartı oluşuyor sonradan normal herhalde
Ben de ayni durumdayım,eczanelerde 6000lik bile çok yok,ignem bitecek diye kara kara düşünüyorum,bugün letgoda buldum tedavisi biten biri ilan koymuş eşim gitti aldı hemen 2kutu mecburiyettenBende oksapar ve coraspin kullanıyorum ,tabi oksaparı bulabilene aşk olsun ,oksapar 4000 liği piyasa da bulamıyoruz covidlilere gidiyormuş hep zar zor 6000 liğini buldum yarım yarım vuruncam inş,aynı sorunu yaşayan var mı ?