Benimkini eşim yaptığı zaman hızlı saplıyor ama ilacı yavaş yavaş veriyoruz o zaman morarmıyor ama yine de kan çıktıBende seninle su an aynı durumdayım benımde hep morarıyo koca koca morluklar sıkıp yapıyorum yine aynı bi kaç defa güzelce yaptım hiç morarma yoktu ama smdi niye böyle oldu anlamadım mevlam saglıkla kucagımıza almayı nasip eylesin
Evet biliyorum iğne ucu ona göre sadece yeterli yağ kalınlığı yoksa damara inebiliyormuş sanırım. Göbeğe yakın yerlerde kanama oldu herhalde orada deri inceliyor damarlara yaklaşıyor anlamadım neyse..Dmara denkngelmez deri altına inebiliyo sadece ucu küçük vurulan yerde yüzeye yakın damar yok. Ilk zamanlar göbekten büyüyünce de bacağımdan çok vurdum mosmor olurdu. Yapacak bi sey yok iyi bastiracaksınız vurunca.
TeşekkürlerO kadar kısa bir igne damara denk gelmez merak etmeyin
Evet hamilelik de kan miktarını artıyor giderek di mi sanırım o da etki ediyorİğneyi batırınca hafif geri çekin enjektöre kan gelmiyorsa doğru yerdesiniz, ilacı yavaşça verin ve iğneyi hiç oynatmadan batırdığınız gibi geri çekin birkaç saniye basınç uygulayın
İğneyi yapmadan önce bölgeyi alkolle silin ve tamamen kuruyunca iğneyi yapın
Kanınız gitgide sulanıyor o yüzden kanama oluyor
Hayir gebelik kan miktarini azaltir, bebege gidiyor ya kan. Sulaniyor sadeceEvet hamilelik de kan miktarını artıyor giderek di mi sanırım o da etki ediyor
Kan sulandırıcı iğne olduğunuz için kan pıhtılaşma hızı azalıyor, biryerinizi kesseniz dakikalarca kan sızar, serum bağlansa çıkartıldıktan sonra dakikalarca baskı yapmanız lazım yoksa kan sızar, kan sulandırıcı kan sulandırıyorya dimi? Bunu niye veriyorlar pıhtılaşmanın bir noktaya kadar önüne geçmek için, ee pıhtılaşmayan kan akar dimi? Bu yüzden bunu kullanırken diş çekmezler kanama çok olur diyeEvet hamilelik de kan miktarını artıyor giderek di mi sanırım o da etki ediyor
Evet bunları zaten biliyorum.. enjeksiyon noktasından hiç kan çıkmıyordu bu yüzden sormuştumKan sulandırıcı iğne olduğunuz için kan pıhtılaşma hızı azalıyor, biryerinizi kesseniz dakikalarca kan sızar, serum bağlansa çıkartıldıktan sonra dakikalarca baskı yapmanız lazım yoksa kan sızar, kan sulandırıcı kan sulandırıyorya dimi? Bunu niye veriyorlar pıhtılaşmanın bir noktaya kadar önüne geçmek için, ee pıhtılaşmayan kan akar dimi? Bu yüzden bunu kullanırken diş çekmezler kanama çok olur diye
Eşinize sorun o anlatsın
Evet göbek çevresi kanadı muhtemelen daha gergin orası. Bugün hemşirelerime sordum çıkarmadan önce de biraz beklemek gerekiyormuş. TeşekkürlerBen ameliyat olduğumda kullanmıştım. Etinizi sıkın ve yavaşça girin iğneyle. Bitene kadar da bırakmayın sıkmayı. Normal iğne gibi birden sokmayın. Bu şekilde benim canım hiç yanmamıştı morarma da çok az olmuştu, bazı iğnelerde hiç olmamıştı.
Yumuşak olmayan bir yerden girdiyseniz kan çıkabilir. İğne çok kısa, evde kullanıma uygun hazırlanıyor ve vurduğunuz yerlerde damara gitmesine imkan yok.
Göbek bölgesi koldan daha konforlu gerçekten. Bazı kısımlar daha sert olabiliyor, mesela aşağı doğru değil de göbek deliği mesafesininde yanlara yapın o boşluklarda daha iyi oluyor. İnsan deneyerek öğreniyor, tedirgin olmayın :) Çok geçmiş olsunEvet göbek çevresi kanadı muhtemelen daha gergin orası. Bugün hemşirelerime sordum çıkarmadan önce de biraz beklemek gerekiyormuş. Teşekkürler
Kan sulandırıcı nedeniyle oluyor işteEvet bunları zaten biliyorum.. enjeksiyon noktasından hiç kan çıkmıyordu bu yüzden sormuştum