Olmaz tabikide kan sulandırıcı iğne ile sarımsağın ne alakası Varki araştırdınız mı hiç ? Bende 6 lık kullanıyorum karnım hep mosmorMerhaba hanımlar 26 haftalık hamileyim hamileligimin başindan beri oksapar 4000 mg igne kullaniyorum bugün canim cok sarimsak cekti hem yogurtlu olarak hem börülce salatasinda cig sarimsak kullandim.Yenice ignemi vurdum yeri kanadi ve azicik şislik olustu bu bebegime zarar verir mi bu durumu yasayan var mi acil cevap verin lütfennn!!Sarımsagın bi zarari olur mu?
Arastirdim tabi kan sulandirici igne kullananlarin sarimsak tüketimi az olmali diye yaziyo ama ben dayanamadimOlmaz tabikide kan sulandırıcı iğne ile sarımsağın ne alakası Varki araştırdınız mı hiç ? Bende 6 lık kullanıyorum karnım hep mosmor
Bir kereden bişey olmaz benceArastirdim tabi kan sulandirici igne kullananlarin sarimsak tüketimi az olmali diye yaziyo ama ben dayanamadimBenim de ilk baslarda mosmordu ama simdi fazla morarmiyo
Aaah ah... Şu hayatta hep " bi kereden bişey olmaz" bitirdi biziBir kereden bişey olmaz bence
Maydonoz da öyle hamilelikte hergün yersen zararlı ama bir kere yiyince bişey olmuyorAaah ah... Şu hayatta hep " bi kereden bişey olmaz" bitirdi bizi
InsallahBir kereden bişey olmaz bence
Gerçekten var mı öyle birşey?Maydonoz da öyle hamilelikte hergün yersen zararlı ama bir kere yiyince bişey olmuyor
Evet var maydonoz da düsük yaptiriyo fazla yersenGerçekten var mı öyle birşey?
Evet varGerçekten var mı öyle birşey?