Kan sulandırıcı igne kullanıp sarımsak tüketimi

Bahar64

🕊🕊
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
271
90
28
Merhaba hanımlar 26 haftalık hamileyim hamileligimin başindan beri oksapar 4000 mg igne kullaniyorum bugün canim cok sarimsak cekti hem yogurtlu olarak hem börülce salatasinda cig sarimsak kullandim.Yenice ignemi vurdum yeri kanadi ve azicik şislik olustu bu bebegime zarar verir mi bu durumu yasayan var mi acil cevap verin lütfennn!!Sarımsagın bi zarari olur mu?

Olmaz tabikide kan sulandırıcı iğne ile sarımsağın ne alakası Varki araştırdınız mı hiç ? Bende 6 lık kullanıyorum karnım hep mosmor

Olmaz tabikide kan sulandırıcı iğne ile sarımsağın ne alakası Varki araştırdınız mı hiç ? Bende 6 lık kullanıyorum karnım hep mosmor
Arastirdim tabi kan sulandirici igne kullananlarin sarimsak tüketimi az olmali diye yaziyo ama ben dayanamadim Benim de ilk baslarda mosmordu ama simdi fazla morarmiyo

Sarımsak da kan sulandırıyordur sanırım. Tüketiminize dikkat edin bir şey olmaz

Ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bazen kanama yapıp, morarabiliyor normal sıkı sıkı bastırmak gerekiyor.
Yediğiniz, içtiğiniz şeylerle kan sulandırıcı iğne kadar kanda bir etki yapamazsınız bunun için 1 2 diş sarımsaktan fazlasını yemeniz lazım o yüzden korkmayın Bebeğe bir zararı olmaz.
İğne yerini değiştiriyorsunuz değil mi? Şişlik belki de o bölgenin hassasiyetinden olabilir ve dik vurduğunuzdan emin olun.

Arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Bu oksapar iğneyi nasıl vuruyorsunuz. Göbeğim bazen morarmıyor, bazen morarıyor ama genel olarak morarıyor. Halbuki hep aynı vuruyorum , bir türlü çözemedim. Bazen de beze gibi kalıyor şişiyor dokununca hissediyorum. Var mı önerileriniz

O.6lik oksapar kullanıyorum . Sarımsağı çok fazla tuketmemem gerektiğini söylemişti doktorum . Kaldı ki çiğ sarimsak yemiyorum ben . Canınız çok çekiyorsa yemeklerin içine ekleyebilirsiniz . Pişince etkisi azalıyor. O yediğiniz miktardan da birşey olacağını düşünmüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…