- Konu Sahibi DefneLilya
Sadece 5tane 4000 ilk var elimde Gaziosmanpaşa yakınlarında olana verebilirim (satış değil)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba istanbul gaziosmanpaşa yoksa ankara mi?Sadece 5tane 4000 ilk var elimde Gaziosmanpaşa yakınlarında olana verebilirim (satış değil)
Neyse kısmet degilmisMerhaba kalmadı maalesef
Merhaba hala var mı elinizde oksapar?? (Çok düşük bi ihtimal ama yine de sorayim dedim)11 aya kadar gecerli 1 kutu oksapar igne var ankaradayim ihtiyaci olan yazsin
İstanbul canımMerhaba istanbul gaziosmanpaşa yoksa ankara mi?
Himm bn ankaradayım. Kısmet değilmiş. Sağol cnmİstanbul canım
Var var canim mamaktayim benHimm bn ankaradayım. Kısmet değilmiş. Sağol cnm
süper cnm. Özelden yazmak istedim ama kapalıydı yazamadım. Almak isterim nasıl irtibata geçelim?1 kutu oksapar icinde 10 adet var son kullanma tarihi 11. Ayda bitiyor
Mesaj attim bakin lutfensüper cnm. Özelden yazmak istedim ama kapalıydı yazamadım. Almak isterim nasıl irtibata geçelim?
Oksapar 6000, Clexane 6000 ya da Enox 6000 lik kan sulandırıcı iğne arıyorum. 4000 lik leri de olabilir. Şu an hiçbir yerde bulunmuyor. Elinde fazladan kalmış olan varsa x ya da x maili ile iletişime geçebilirse çok çok sevinirim. Acil ihtiyacım var.
Benim de ihtiyacim var Ankaradayım ama bu iğneyi bulamiyorum elinizde hala var mi11 aya kadar gecerli 1 kutu oksapar igne var ankaradayim ihtiyaci olan yazsin
Uzgunum elimde iki kutu vardi buradan bir arkadasimiza verdimBenim de ihtiyacim var Ankaradayım ama bu iğneyi bulamiyorum elinizde hala var mi
Nasip değilmiş,tesekkur ederim yine deUzgunum elimde iki kutu vardi buradan bir arkadasimiza verdim
Merhaba bende oksapar 6000 var hala ihtiyaciniz var mi?Benim de ihtiyacim var Ankaradayım ama bu iğneyi bulamiyorum elinizde hala var mi
Kac kutu var elinizde acaba ve ücreti nedirMerhaba bende oksapar 6000 var hala ihtiyaciniz var mi?