Kan Sulandırıcı İğne Arıyorum

DefneLilya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
5
4
1
44
Oksapar 6000, Clexane 6000 ya da Enox 6000 lik kan sulandırıcı iğne arıyorum. 4000 lik leri de olabilir. Şu an hiçbir yerde bulunmuyor. Elinde fazladan kalmış olan varsa x ya da x maili ile iletişime geçebilirse çok çok sevinirim. Acil ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Oksapar 6000, Clexane 6000 ya da Enox 6000 lik kan sulandırıcı iğne arıyorum. 4000 lik leri de olabilir. Şu an hiçbir yerde bulunmuyor. Elinde fazladan kalmış olan varsa 0537 606 85 90 ya da zeyneparslan3005@gmail.com maili ile iletişime geçebilirse çok çok sevinirim. Acil ihtiyacım var.
bnde oksapar 4000 ucdane kalmıs gecensene 16 hazıranda dogumypmısdım bır senedr duruyor

Oksapar 6000, Clexane 6000 ya da Enox 6000 lik kan sulandırıcı iğne arıyorum. 4000 lik leri de olabilir. Şu an hiçbir yerde bulunmuyor. Elinde fazladan kalmış olan varsa 0537 606 85 90 ya da zeyneparslan3005@gmail.com maili ile iletişime geçebilirse çok çok sevinirim. Acil ihtiyacım var.
Mesaj atılmıyor size WhatsApp üzerinden

Doktorlar iğne yerine başka bişey vermiyor mu ? Bende oksapar kullanıyorum , bı kaç günlük ignem var , doktora yarın gidicem , illaki başka bi ilaç verir diye düşünüyorum

Ben de oksapar ve Enox kullanıyorum. Bu iki iğneyi bulmak artık çok zor olduğu için doktorum bana Hibor yazdı. Doktorunuza danisarak Hibor alabilirsiniz o kolay bulunuyor.
Hiborun etken maddesi ve dozajları farklı. Belki sadece gebelik süresince kullanılacak bir durum ise çok fark etmiyordur ancak ömür boyu kan sulandırıcı ilaç kullanması gereken biriyim ve şu an gebelik sürecinde kullandığım oksapar 6 lık iyi geldiği için etkeni ve dozajı değişik ilaç kullanmanın nasıl bir etki yaratacağını bilmediğim için tedirginim.

Hiborun etken maddesi ve dozajları farklı. Belki sadece gebelik süresince kullanılacak bir durum ise çok fark etmiyordur ancak ömür boyu kan sulandırıcı ilaç kullanması gereken biriyim ve şu an gebelik sürecinde kullandığım oksapar 6 lık iyi geldiği için etkeni ve dozajı değişik ilaç kullanmanın nasıl bir etki yaratacağını bilmediğim için tedirginim.
Ben gebelik için kullaniyorum, söylediğiniz doğru olabilir detaylı bilgi sahibi değilim. Bu sebeple doktora danışarak alinabilir yazmıştım. Geçmiş olsun

Back