• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan sulandırıcı içeriğinde domuz bağırsağı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
J
baska birsey demek istiyorlar demek istiyorum :KK70:

dedim ya dunya kabul etmis. gelmis biri diyor ben avrupa gordum bu tarz seyler yok :KK70: hahaha avrupada nerde gezdiyse artik:) isteyen yararlansin isteyen yararlanmasin, ama dogal ise yarayan seyler var kesinlikle..ha o dogallar ne kadar dogal orasi tartisilir tabiiki yinede:)) malum kimseye guven kalmadi artik.
Yahu kabul etmesjnler beni gercekten hic ilgilendirmiyor.. ama gercek olan seyi sahsima cevirip ego tatminine gerek yok zannimca. Benim egomu tatmin edecegim kelimelere ortamlara ihtiyacim yok :) a a dir b b dir.
Ben kendi tercihlerimle aklimla yasiyorum cok sukur. Onlarin omrü uzun olsun super akillariyla allah bagişlasin omurlerini:KK70::KK70: hepsine saadetler dilerim :)
Sarjim bitseydi alintilamasaydim telefon o an donsaydi 😅 hic sevmem sakiz gibi uzatilan bir kelimeye bin tane tıman biçilen durumlari...

J
Yahu kabul etmesjnler beni gercekten hic ilgilendirmiyor.. ama gercek olan seyi sahsima cevirip ego tatminine gerek yok zannimca. Benim egomu tatmin edecegim kelimelere ortamlara ihtiyacim yok :) a a dir b b dir.
Ben kendi tercihlerimle aklimla yasiyorum cok sukur. Onlarin omrü uzun olsun super akillariyla allah bagişlasin omurlerini:KK70::KK70: hepsine saadetler dilerim :)
Sarjim bitseydi alintilamasaydim telefon o an donsaydi 😅 hic sevmem sakiz gibi uzatilan bir kelimeye bin tane tıman biçilen durumlari...
aynen oyle, herkes kendince dogru olani yapmaya calisiyor...ama bilmedigin bir konudada ahkam kesmek ve kesin bir dille yok oyle birsey demekte ne bileyim..

• Beğen
Reactions: H M
aynen oyle, herkes kendince dogru olani yapmaya calisiyor...ama bilmedigin bir konudada ahkam kesmek ve kesin bir dille yok oyle birsey demekte ne bileyim..
Valla göz görüyorsa kulak duyuyorsa vardir kimsenin yariş yapmasina gerek yok ☺
Yeterki deva olsun fayda gorsun insanlar her iki daldan da.. kimseyi enterese etmez.

Valla göz görüyorsa kulak duyuyorsa vardir kimsenin yariş yapmasina gerek yok ☺
Yeterki deva olsun fayda gorsun insanlar her iki daldan da.. kimseyi enterese etmez.
tabiiki, muhim olanda bu zaten. yani benim alternatif tip kullanmisligim var, guveniyorumda cogu seye. bazende ha ise yaramadi dediklerimde oluyor...ama bu modern tiptada olmuyor mu? doktor bi ilac veriyor deniyor olmuyo, digerini veriyor. bazen deneme tahtasi oluyoruz. bi kez doktoruma dedimki; ne zaman guzel isler yapilir asil? alternatif tip ile modern tip beraber hareket ederse.

ama olay sadece insanlara saglik vermek degil, bu bir sektor ve ceplerini dolduran aga babalar var. yani olay sadece saglik vermek degil. bu sey gibi...savas cikarip bir yandan silah satip bir yandan ilac satmak..

hatta denilen o kadar sey varki...ortaliga bir virus yayip sonra panzehirini piyasaya surmek gibi..olmayan bir hastaligin dedikodusunu cikarip oncesinde asilar yapmak gibi gibi gibi..bu sekilde dusunursek ne asi yaptirabiliriz ne agri kesici icebiliriz. bu kadar derine inmekte sagliga zararli ama : )

Oksapar elimde var içeriğinde domuzdan elde edilmiş Bir şey yazmıyor. Ama enoksaparin sodyumun nerden elde edildiğini de yazmiyor.
15677216569766903337708072613554.jpg

Abi ne kadar kıt kafalı insan var valla şaşırıyorum şu forumu okudukça. Kalkmış biri de diyor ki "Bu kadar dindarsan, evinde oturup ölmeyi bekle, zaten aynı dinde teslimiyet ve kader de yok mu?" Baya mantıklı hee zeka küpü seni :KK53:. Ne dini anlamış, ne kader kelimesinin anlamını kavrayabilmiş anca gelip burda laga luga yapmış.

Yeni üyeler böyle konular açınca yenidir kuralları okumamıştır, dikkat etmemiştir diyorum ama eski üyelerin hiçbir savunması yok, dini içerik var, dini içeriği bir yana bıraksak konu bu bölüme ait değil, nereden baksam kapatılmalık, nerden baksam banlık bir konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back