• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan sulandırıcı içeriğinde domuz bağırsağı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polemik olsun diye açılmış bende amacına ulaştırayım mı dediniz?
Bence de açılmaması gerekir ama siz alay edip küçümsüyorsunuz.
İslam ilime tıbba, doktor görüşüne büyük önem verir. En önce de sağlık gelir. Mesela oruç farz olmasına rağmen (yine maddi manevi faydaları vardır) eğer bir doktor oruç tutman sağlığına zarar verir diyorsa o kişinin oruç tutmaması icab eder en basiti.
Kullandığınız cümleler çok çirkindir ve cahilceydi kusura bakmayın.
Ya zaten uslubu cok cirkin cevap veripte buyutmeyin. Doģrular yanlislar konusulur ama bu asagilayici uslublar anca dibe ceker bu sekilde yorum yapanlari. Otttan ilimmi olur diyor var diyoruz tiptakinden herkes kurtuluyor diyor :) ya ottan kurtuluyoruz ölüyoruz demedikki otunda her turlu ilaclarin ilmi var diyorum anlamiyor bende koyverdim😅
Laf damla sakizi gibi uzuyor anca :)

Cola iciyorsan zaten karminin hasini iciyorsun😂kirmizi renkli sekerler meyveli yogurtlar cogunda var.. ha bazisinda kirmizi pancar suyu kullaniliyor sma nadir yani
Amaaan enerji içeceğinde de öküz 🐂 spermi kullanılıyormuş iyi ne yapak diğerlerine yiyecek içeceğe dikkat ediyoruz ama ilaç olunca mecburen kullanıyoruz başka bi alternatif varsa yapalım yada doktorla kavga edelim:işsiz:

asilarda da domuz dna si var bebelerinizin dna si ile oynuyorlar...
asprinde orangutan kirpigi kullaniyorlar
antibiyotikte zurafaa saci
agri kesicide de 10 kaplan gucu var aman dikkat...

Bende şey duydum domuzun kulağını kuyruğuyla beraber kaynatınca boyunuz uzuyormuş, sesiniz de bülbül gibi oluyormuş.

Soru sordum,bu beni ''inancınıza saygısız'' mı yaptı ?
Ne yaptı bu hayvan size dedim cevap vermiyorsunuz hala ? Ben zaten İslam'ın hayvanın etini yememe kısmını biliyorum,ama hayvanı görünce şeytan görmüş gibi davranan insanları anlamıyorum dedim,soru gayet basitti aslında heceleyeyim mi ?
Madem rahatsızsınız gelen cevaplardan ''dini konu açmama''yı düşünür müsünüz bir ara ? Zira yasak kendisi forumda.
Size a
Soru sordum,bu beni ''inancınıza saygısız'' mı yaptı ?
Ne yaptı bu hayvan size dedim cevap vermiyorsunuz hala ? Ben zaten İslam'ın hayvanın etini yememe kısmını biliyorum,ama hayvanı görünce şeytan görmüş gibi davranan insanları anlamıyorum dedim,soru gayet basitti aslında heceleyeyim mi ?
Madem rahatsızsınız gelen cevaplardan ''dini konu açmama''yı düşünür müsünüz bir ara ? Zira yasak kendisi forumda.
İslam'ın hayvanın etini yememe kısmını biliyorsun madem ozaman hucrelerimize enjekte etmenin rahatsız edeceğinide anlamalısın.domuza karşı bir nefret değil.domuz görünce şeytan görmüş gibi davranan insanlar kısmına gelince tamamen yaygara ve polemik kopuyor.konuyla ilgisi yok.

Amaaan enerji içeceğinde de öküz 🐂 spermi kullanılıyormuş iyi ne yapak diğerlerine yiyecek içeceğe dikkat ediyoruz ama ilaç olunca mecburen kullanıyoruz başka bi alternatif varsa yapalım yada doktorla kavga edelim:işsiz:
😂😂 mecburen tedavi amaciyla ictim dedigin icin dedim kiz ne celalleniyon hemen😂 buarada bende oyle biliyordum ama spermfilan yokmus redbullda.. hos onuda icmem ben. .. 11 yil once kolayi biraktim ama sirf bu karmin yuzunden.

Konu sahibi, iğneyi vurdurmayacağım dememiş kafam karıştı demiş.

Ama çok seviyoruz konu dinle ilgili birşey olunca aşağılayıcı, iğneleyici yorum yapmayı. Yok kaderine razı ol yapma, domuzdan neden bu kadar rahatsiz oluyorsunuz, domuz gördüm göz banyosu yaptırmadım.. Kadın sadece rahatsızlığını dile getirmiş hâlbuki.

Konu sahibi sorunun, kafa karşılığının cevabı burada değil. Diyanet fetva hattına sorun en güzeli.

Son düzenleme:
Polemik için açılmış konu. Bir üye orijinal prospektüsünde böyle bir ibare olmadığını da belirtmiş :)

Domuzun da diğer hayvanların da bizden gram haz ettiğini düşünmüyorum.

Ayrıca dini konular yasak @Mune
Polemik değil orijinal prospektusu elimde.son kullanma tarihi 2021 yazıyor.internet araştırması degil.aslinda amacım belki bu ilacın alternatifi var diyen biri cikarmi diye açtım.

Ya zaten uslubu cok cirkin cevap veripte buyutmeyin. Doģrular yanlislar konusulur ama bu asagilayici uslublar anca dibe ceker bu sekilde yorum yapanlari. Otttan ilimmi olur diyor var diyoruz tiptakinden herkes kurtuluyor diyor :) ya ottan kurtuluyoruz ölüyoruz demedikki otunda her turlu ilaclarin ilmi var diyorum anlamiyor bende koyverdim😅
Laf damla sakizi gibi uzuyor anca :)

Ne kadar boşsunuz ya anlamayan sizsiniz.Ben otun ilmi yok mu dedim.Siz 500 yıl önce modern tıp olmadığı için kullanılan şeylerle bugünü kıyaslayacak kadar saçma bi yorum yapıyosunuz.O zaman o vardı bugün de bu var yani.500 yıl önce osmanlıda topçu ocağı vardı şimdi nükleer atom bombası var şimdi savaş olsa topla tüfekle mi gidilecek savaşa.Bu mantığı sizin aklınız almıyosa o da sizin probleminiz.

Beni alintilamasin biri okumadan gozardi et yaptim.cok sukur ☺

Yaptırmayın o zaman.Zaten bu kadar dindar insanlar oturup kaderini beklesin niye doktora gidiyosunuz ki çok saçma.
Simdiye kadar bu forumda okudugum en mantikli yorum.
Her hamileligin, her dogumun farkli oldugu bilincinde degilmisin? Iyi o zaman ilki normal dogum yapanlar, ikinciye acil sezeryan olmasinlar. :olamaz:

Sanki eglencesine sana o igneyi vurdular. Ha bide secimin olsaydi "beni birakin, kan pihtisindan dolayi öleyim"mi diyecektin? Ki o en iyi ihtimalde. Beynine vuruldugunda yillarca bitkisel hayat yasayabilirdin.,

M Minel_ask Kulaga igrenc gelebiliyor ancak bu ülkede kokorec denilen igrenc birsey yeniliyor. Ki ilac degil birsey degil. M&m'sin kirmizisi, bir kirmizi böcek yardimi ile yapiliyor. Yedigimiz o abur cuburub icinde neler var neler. Yani yediklerimizde bile igrenclikler var. Antibiyotigin kaynagi mantar ve bakteriler.

Yani bu kadar drama gerek yok. Dini gerekcelerin varsa, almazsin.
kokorec candir olsada yesem :)
Hayır olsa ne olacak bir çok ilaçta zehirde var onu geçtim kan sulandırıcıyı basit bir ilaç sanıyorlar

benim icin fark etmez zaten. Domuz etide yedim ben. Gayet leziz :D
Tek o sitede yazmiyorki hepsinde yaziyor.iyice arastirabilirsiniz
Iyide niye site arastirayim. Prospektusunu ekledim iste size. Bir sute acip aspirinde deve sidigi varmis yazabilirim. Bu dogru oldugu anlamina gelmez. Orjinal prospektuste boyle bisey yok.
Hanımefendi internet arastirmasi değil direk prospektusu elimde domuz bağırsağı mukozasi diyor.
Eklermisiniz lutfen prospektusu. Ben diger uyenin soyledigi ilacin prospektusunde boyle bir bilgi bulamadim. Bilindik virkac ilaca baktim ama yazmiyor oyle bisey

Arkadaşlar tekrarlayan düşüklerim olduğu için doktor,birdahaki gebeliğimde kan sulandırıcı başlıyacağını söyledi.ogrendimki kan sulandırıcı iğnelerin içeriğinde domuz bağırsağı mukozasindan elde edildiği yazıyor.eczane ile görüştüm bütün kan sulandırıcıların içeriğinde domuz bağırsağı mukozasi olduğunu söyledi.bu duruma çok üzüldüm.yenmesi haram olan maddenin tüm hücrelerime enjekte etmek çok kafamı karıştırdı.bu durumun keşke bir alternatifi olsaydı.ne diyeceğimi bilmiyorum paylaşmak istedim.
Bana gore yemek baska tedavi baskadir. Boyle bakmak lazim. Oglum yandi benim domuz yagi kremi kullandim. Baktim gercekten iyi geliyor domuz yaginin kendini buluo evde yaptim surdum ogluma. Pismanmiyim hayir tabikide. Saglik ayri bisey neticede.

Simdiye kadar bu forumda okudugum en mantikli yorum.
kokorec candir olsada yesem :)

benim icin fark etmez zaten. Domuz etide yedim ben. Gayet leziz :KK70:

Iyide niye site arastirayim. Prospektusunu ekledim iste size. Bir sute acip aspirinde deve sidigi varmis yazabilirim. Bu dogru oldugu anlamina gelmez. Orjinal prospektuste boyle bisey yok.

Eklermisiniz lutfen prospektusu. Ben diger uyenin soyledigi ilacin prospektusunde boyle bir bilgi bulamadim. Bilindik virkac ilaca baktim ama yazmiyor oyle bisey
eklerim tabiki.resmini çekip atayım birazdan

Arkadaşlar tekrarlayan düşüklerim olduğu için doktor,birdahaki gebeliğimde kan sulandırıcı başlıyacağını söyledi.ogrendimki kan sulandırıcı iğnelerin içeriğinde domuz bağırsağı mukozasindan elde edildiği yazıyor.eczane ile görüştüm bütün kan sulandırıcıların içeriğinde domuz bağırsağı mukozasi olduğunu söyledi.bu duruma çok üzüldüm.yenmesi haram olan maddenin tüm hücrelerime enjekte etmek çok kafamı karıştırdı.bu durumun keşke bir alternatifi olsaydı.ne diyeceğimi bilmiyorum paylaşmak istedim. (Arkadaşlar polemik için açılmış konu diyenler olmuş,konu bir umut alternatifi varmı diye açıldı aslında.birde ilacın prospektusu elimde,içeriğini internetten görmedim.)
Bu sağlık farkındaysanız ona kalırsa kadınlar erkek jinekologa da gitmemeki ama saglık ne yapacaksınız tekrar düşük mü siz bilirsiniz.

Sorun yok ya tedavı bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back