Kan sulandırıcı içeriğinde domuz bağırsağı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunun muadılı vardır
doktorunuza soyleyın
bende hamıleyken domuz jelatınıyle kaplanmıs vıtamınden kullanmısım kutu bıttı oyle ogrendım
doktora soyledım baska verdı baktım o sıgır jelatınıyle yapılmıstı bazılarının muadılı oluyor
yoksa da saglık soz konusu olunca alternatıf yoksa helal arkadaslar soyledı zaten

o domuzlar sizin bildiğiniz domuzlardan değil özel laboratuarda üretilmiş domuzlar. çamurun parazitin içinde debelenmiyorlar yani.

bu kadar takıyorsanız kullanmayın bundan bize ne, herkes istediği tedaviyi alıp almakta özgür sizi ikna etmek zorunda değil hiç kimse nooooolur kullan diye. sonuçları da sadece sizin sağlığınızı bağlar en nihayetinde. sorumluluk da size ait aynı sebeple.

Yakında yapay kalp vs gibi organlarda domuzdan elde edilecek,e hastalar ama benim inancım böyle diyip ölmek mi isteyecekler sanmıyorum.
Üstelik şöyle bi saçmalık var bu inançta yani içki,kumar,yalan,kul hakkı,dedikodu vs bir sürü haram var ha sen bunların hiçbirini yapmıyosan tamam da yapmayanı görmedim,hangi dinden inançtan olursa olsun hemde.

kötü olan şu ki bütün muadillerinin içeriğinde domuz bağırsak mukozasi varmış.

kötü olan şu ki bütün muadillerinin içeriğinde domuz bağırsak mukozasi varmış.
yapacak bırsey yok ozaman her turlu kullanmanız helal ıcınız rahat olsun sallamıyoruz dıyanet de dıyor zaten akıl var mantık var allah kendı canına zarar getır der mı ?
arastırın goreceksınız. su seklıyle kullanmanız zaten helal

Ablacim ben domuz yemem, kokusu tadi bana gore degil pesinen soyleyeyim
Ote yandan yazdiginiz sey sacma otesi; yani domuzla hicbir alakasi yok o mukozanin neden derseniz ilac yaparken parcalaniyor hucrelerine ayriliyor cesitli kimyasal sureclerden geciyor domuz olmakla hicbir alakasi kalmiyor ki. Yazdiginiz sey cidden sacma. Begenmiyorsaniz da icmezsiniz olur biter.
Yil 2020 olmus, insanlarimiz hala sacma sapan islere kafa yoruyor. Keske o ilaci ureten yerli bir sirket olsaydi da, milletimiz de buralara takilmasaydi. Bizim ulkemizde niye bu ilaci ureten ilac sirketi yok esela, ille de bir seylere kafa yoracaksaniz buna yorun yani. Orucluyken kafami kasidim orucum bozulur mu, tirnagima boya surdum abdestim gider mi, domuz gordum gunaha girdim mi.....yani milletimizin zirvalara kafa yormaya harcadigi zamani ve enerjiyi adam gibi degerlendirseydik yeminle Marsa ilk biz cikmistik.

Son düzenleme:
O zaman doktora gitmeyin hasta olunca, bag bahce gezip ot yiyin
:) eczaneden yada doktorlarin onerdigi seyleri almayin sizde olurmu.. cunku bitkisel seyler var eczanelerde satiliyor propolis vs bircok sey.
Bu meseleyi anlamak niye zor bu kadar.eczanelerr benmi satin diyorum anlamadimki benden onay aliniyor sanirim.
Yahu ilacimi da alirim bitsel ilacimi da alirim bundan kime ne ki anlamis degilim.?

Son düzenleme:
oksaparda yazmıyor böyle bir şey.
ben onu kullanmıştım.
Eczahaneye gittim muadili olan oksapara baktık.ben görmedim ama eczacı bunda da var yazıyor dedi.acaba yeni tarihlilerde açık açık icerikmi yazıyor bilemedim.oksaparin içeriğini detaylı şekilde arastiracagim teşekkür ederim

Hanfendi otun ilmi 1000 kişiden 10 kişiyi kurtarırken modern tıp 1000 kişiden 990’ını kurtarıyor. Bişeylere körü körüne bağlanıcam derken sapla samanı birbirine karıştırmayın.
Sayfalarca okudum yazmayayım dedim dayanamadım .şimdi bu kadar duyar kasan bir milletiz ya ,neden diğer şeyleri yerine getirmiyoruz ben de onu anlamıyorum. Yalan desen gırla gidiyor ,şiddet de öyle ,ne ararsan var ama ilacın içindeki bir madde olay çıkarsın .
Duyarlı arkadaşlar zahmet etmeyin ben kendimi banlarım:)

Yahu yazdiğim mesajlari okuyorum hicbirsey bulamadim ama gelmişiniz benm soyledigim seyi polemik yapiyorsunuz.
SORAYIM OZAMAN HERKESE?
Eczanelerde bitkisel seyler satilmiyor da BENIMMI GOZLERIM BOZUK YA DA BILİNCIM ZAYIF ANLAYAMIYORMUYUM?
benim dedigim kelime şu ; bitkisel tedavi de var modern tipta var hicbirini oteleyerek konusmadim da?? Mesele nedir ya?? Tercihimden de bahsetmedim gerekirse bitkiselde kullanirim otta yerim otta surerim sizemi sorayim doktora.mi? ANLAMADIM??yazmayayim diyorum okumasini ya bilmiyorlar ya da canlari skkın kelimelerime takiyorlar. Bi nefes alin yahu

ona alternatif tip deniyor canim, bu sitede onu bile inkar edenleri gordu bu gozler :)) dunya kabul etmis burdaki bi kac kisi etmese ne yazarki :)) sanki alternatif tip seven biri modern tip sevemez:))) ikiside var olan birsey

ona alternatif tip deniyor canim, bu sitede onu bile inkar edenleri gordu bu gozler :)) dunya kabul etmis burdaki bi kac kisi etmese ne yazarki :)) sanki alternatif tip seven biri modern tip sevemez:))) ikiside var olan birsey
Gercekten anlam veremedim. Doktor agziyla bana alternatif tip olarak tavsiyede bulundu diplomali tasdikli.. bana gelip ot ic bilmem ne diyorlar cahilce. Tabiki var olan birsey.. ben ikisinden de faydalaniyorum. Bunlarin fikirlerinin bilimsel aciklamasi yokki zaten.
Yahu bu kadar net anlatimim anlamamaktaki israr ney.amacim polemikte degil.dunya kabul etmis alternatif tibbi çin vs.. ama bazi akillara bostan bahće :)

baska birsey demek istiyorlar demek istiyorum

dedim ya dunya kabul etmis. gelmis biri diyor ben avrupa gordum bu tarz seyler yok hahaha avrupada nerde gezdiyse artik:) isteyen yararlansin isteyen yararlanmasin, ama dogal ise yarayan seyler var kesinlikle..ha o dogallar ne kadar dogal orasi tartisilir tabiiki yinede:)) malum kimseye guven kalmadi artik.

Bu sizin sağlığınız için kullanmanız gereken bir ilaçsa içeriğinin ne olduğunun dinen yanlış olduğunu düşünmüyorum. Neticede zevk için bunu yapmıyorsunuz.
İlaveten kan sulandırıcılar vücud için çok önemli ilaçlardır. Öyle ağrı kesiciye benzemez, kullanmanız şart.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…