- 25 Ocak 2023
- 2.235
- 1.453
Merhaba e2 sonucu kaç olmalı bilginiz var benim 43 ve 50 iken doktor iyi demisti adetin 3. gunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba e2 sonucu kaç olmalı bilginiz var benim 43 ve 50 iken doktor iyi demisti adetin 3. gunu
Canım doktorun daha iyi bilir ben ne desem tam bilgi verememAralığını biliyor musunuz ki yüksek dediniz ?
östrojen hormonu normal değeri 60 olmalı imiş benimde 29 doktorum hormon ilacı verdi ve 9 gün kullandım. yapılan ultrason görüntüsünde rahimin kalınlaştığını gördü ve ilacı kesti. östrojen düşüklüğünde bebek tutunamıyormus.Merhabalar ben labioplasti olmak icin ozel klinikte bi doktora gittim. 1 ay öncesinde devlet hastanesinde yaptırdığım kan sonuçlarımı da göstermiştim islem sonrasında. Bana her sey normal ama östrojen hormonu sınırda onu yükseltelim dedi. Bu hormon hangisi oluyor bilmiyorum sanırım estradiol denen hormon östrojen duzeyini gösteriyor. Ben de 33 çıkmış. Normalde polikistik overliyim kan sonuclarimda pco görülmüyor ama ultrasonda görülüyor. Neyse bana östrojen sınırda diye canfeza sezgin dul avrat otu tabletini önerdi. Ben de kullaniyorum hastalarima da öneriyorum bitkisel zaten, östrojen hormonunu yükseltir saca cilde de cok faydali falan dedi. Ben de aldim 1 ay kullandim hatta son 4 5 tableti kullanmadim. Çünkü sivilce ve sac dökülmesi yaptı. Normalde östrojen hormonunu yükseltmek tam tersi saç dökülmesini durdurmaz mi? Ya da benim östrojen hormonum gercekten sıkıntılı mı? Moralimi bozdu bu durum. Durmadan sivilce cikiyor yüzümde ve saclarim günlük avuc avuc dökülüyor. Doktora sormadim yaptigi labioplastiden de memnun kalmadigim icin yazdigimda görüldü atip geçiyorlar. Sizlere danışmak istedim.
Kuzum adet dönemi atmış yüksek değil miöstrojen hormonu normal değeri 60 olmalı imiş benimde 29 doktorum hormon ilacı verdi ve 9 gün kullandım. yapılan ultrason görüntüsünde rahimin kalınlaştığını gördü ve ilacı kesti. östrojen düşüklüğünde bebek tutunamıyormus.
Rahim kalınlığınız nediröstrojen hormonu normal değeri 60 olmalı imiş benimde 29 doktorum hormon ilacı verdi ve 9 gün kullandım. yapılan ultrason görüntüsünde rahimin kalınlaştığını gördü ve ilacı kesti. östrojen düşüklüğünde bebek tutunamıyormus.
doktorun söylemesi bu yönde kendisi interfilite de uzmandır. adetin 3. günü yapılan testte bende 29 çıktı.normal değerin çok altında dedi....Kuzum adet dönemi atmış yüksek değil mi
sayısal değerini bilmiyorum.... bende ayrıca lekelenme şeklinde adet uzaması oluyordu. bu ilaç sayesinde o da kesildi.Rahim kalınlığınız nedir
Benimde genelde 29 28 30 arası ama böyle bir kelime hiç duymadım baya doktor gittim normal dedi amadoktorun söylemesi bu yönde kendisi interfilite de uzmandır. adetin 3. günü yapılan testte bende 29 çıktı.normal değerin çok altında dedi....
Benim reglim düzenli canım ama gebelik oluşmuyor rahim kalınlığı 7 seninsayısal değerini bilmiyorum.... bende ayrıca lekelenme şeklinde adet uzaması oluyordu. bu ilaç sayesinde o da kesildi.
ahhh be kuzum bende 5 senedir gitmediğim doktor kalmadı özel olsun devlet olsun hepsi şöyle bir bakıp normal dedi. sonra ilk gebeliğimde de tedavi gördüğüm doktora görüneyim dedim. bu değer çok düşük gebe kalsan bile bebek tutunamaz ki dedi. benim ilk şikayetim lekelenme idi. sonuç ilaç ile düzeldi.Benimde genelde 29 28 30 arası ama böyle bir kelime hiç duymadım baya doktor gittim normal dedi ama
adetlerim düzenli çok şükür yine dediğim gibi sayısal değerini bilmiyorum.Benim reglim düzenli canım ama gebelik oluşmuyor rahim kalınlığı 7 senin
Ee hiç önerdiği birşey varmı nasıl yükselir mis canım banada söyle bide yumurtalama dönemi 520 çıktı senin hiç ortalarda baktımiahhh be kuzum bende 5 senedir gitmediğim doktor kalmadı özel olsun devlet olsun hepsi şöyle bir bakıp normal dedi. sonra ilk gebeliğimde de tedavi gördüğüm doktora görüneyim dedim. bu değer çok düşük gebe kalsan bile bebek tutunamaz ki dedi. benim ilk şikayetim lekelenme idi. sonuç ilaç ile düzeldi.
ben estrofem diye ilaç kullandım 9 gün ve hergün ilaçtan sonra 45 dk yürüdüm. yumurtlama dönemi bakılmadı sadece ultrason görüntüsü bakıldı. ve şekli düzgündü....Ee hiç önerdiği birşey varmı nasıl yükselir mis canım banada söyle bide yumurtalama dönemi 520 çıktı senin hiç ortalarda baktımi
Valla benim suanki derdim saclarim :) evli degilim. ki evlensem de cocuk hic düşünmüyorum o yüzden bana olumsuz bi etkisi olmadigi müddetçe ben değerin 33 olmasina raziyim. Hatta östrojen düşük al bunu dene diye yazdığı şu ilacin yüzümü agrili sivilcelerle dondurmasını falan görünce yükselmesi pek iyi degil sanirim diye de düşündüm :) bakalim bi gün çocuk düşünürsem o zaman bi tedavi görürüm.östrojen hormonu normal değeri 60 olmalı imiş benimde 29 doktorum hormon ilacı verdi ve 9 gün kullandım. yapılan ultrason görüntüsünde rahimin kalınlaştığını gördü ve ilacı kesti. östrojen düşüklüğünde bebek tutunamıyormus.
Merhaba kan tahlili yaptirdim östrojeni 62ye yükselmiş fakat lh fsh oranini cok etkilemiş onlari da yukseltmis. Cok pismanim ictigim icin bakalim bi kac ay sonra tekrar baktiricamo urunu kullandiktan sonra kac cikti peki 50 felan olmali diyen var
Merhaba doktor sizd hangi ilacı verdi benimde östrojen düşüklüğüm varöstrojen hormonu normal değeri 60 olmalı imiş benimde 29 doktorum hormon ilacı verdi ve 9 gün kullandım. yapılan ultrason görüntüsünde rahimin kalınlaştığını gördü ve ilacı kesti. östrojen düşüklüğünde bebek tutunamıyormus.
Merhabalar ben labioplasti olmak icin ozel klinikte bi doktora gittim. 1 ay öncesinde devlet hastanesinde yaptırdığım kan sonuçlarımı da göstermiştim islem sonrasında. Bana her sey normal ama östrojen hormonu sınırda onu yükseltelim dedi. Bu hormon hangisi oluyor bilmiyorum sanırım estradiol denen hormon östrojen duzeyini gösteriyor. Ben de 33 çıkmış. Normalde polikistik overliyim kan sonuclarimda pco görülmüyor ama ultrasonda görülüyor. Neyse bana östrojen sınırda diye canfeza sezgin dul avrat otu tabletini önerdi. Ben de kullaniyorum hastalarima da öneriyorum bitkisel zaten, östrojen hormonunu yükseltir saca cilde de cok faydali falan dedi. Ben de aldim 1 ay kullandim hatta son 4 5 tableti kullanmadim. Çünkü sivilce ve sac dökülmesi yaptı. Normalde östrojen hormonunu yükseltmek tam tersi saç dökülmesini durdurmaz mi? Ya da benim östrojen hormonum gercekten sıkıntılı mı? Moralimi bozdu bu durum. Durmadan sivilce cikiyor yüzümde ve saclarim günlük avuc avuc dökülüyor. Doktora sormadim yaptigi labioplastiden de memnun kalmadigim icin yazdigimda görüldü atip geçiyorlar. Sizlere danışmak istedim.
Selamlar.Doktor tavsiyesi ile mi kullanmamız gerekiyor acaba?Canım inositol kullan hormonlara ve yumurta kalitesine hepsine iyi geliyor pkoluyum ben adetimi düzenledi erkeklik hormonu hep yüksekdi geçti hepsi şükür sadece kilo vermem kaldı bide gebelik
Gerektirmiyo aslında çünkü ilaç değil Takviye ve polikistik over sendromuna iyi geliyor .. zaten doktorları beklersek ohoo .. onlar iyi şeyleri saklar zaman kaybı yaratır anca işin ucunda muayene paraları var çünkü herkes işini biliyo :)Selamlar.Doktor tavsiyesi ile mi kullanmamız gerekiyor acaba?