Merhabalar ben labioplasti olmak icin ozel klinikte bi doktora gittim. 1 ay öncesinde devlet hastanesinde yaptırdığım kan sonuçlarımı da göstermiştim islem sonrasında. Bana her sey normal ama östrojen hormonu sınırda onu yükseltelim dedi. Bu hormon hangisi oluyor bilmiyorum sanırım estradiol denen hormon östrojen duzeyini gösteriyor. Ben de 33 çıkmış. Normalde polikistik overliyim kan sonuclarimda pco görülmüyor ama ultrasonda görülüyor. Neyse bana östrojen sınırda diye canfeza sezgin dul avrat otu tabletini önerdi. Ben de kullaniyorum hastalarima da öneriyorum bitkisel zaten, östrojen hormonunu yükseltir saca cilde de cok faydali falan dedi. Ben de aldim 1 ay kullandim hatta son 4 5 tableti kullanmadim. Çünkü sivilce ve sac dökülmesi yaptı. Normalde östrojen hormonunu yükseltmek tam tersi saç dökülmesini durdurmaz mi? Ya da benim östrojen hormonum gercekten sıkıntılı mı? Moralimi bozdu bu durum. Durmadan sivilce cikiyor yüzümde ve saclarim günlük avuc avuc dökülüyor. Doktora sormadim yaptigi labioplastiden de memnun kalmadigim icin yazdigimda görüldü atip geçiyorlar. Sizlere danışmak istedim.