- 9 Nisan 2021
- 501
- 81
- 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet genel olarak yemek yedikce yukselirAranizda kan sekeri düşüklüğü olan var mi? Hergün halsizlik ve baş dönmelerim var di. Kan verdim ve sonucumda kan sekerim 60 larda. Aranizda böyle olan var mi? Ne yiyip ne içiyorsunuz? Doktor öğün atlama dedi sadece öğünle mi seker yukseliyor
Sizde de mi var aynı sorunEvet genel olarak yemek yedikce yukselir
Hayir ben basbaya seker hastasiyimSizde de mi var aynı sorun
Rabbim cümlemize şifa versinHayir ben basbaya seker hastasiyim
Tehlikeli boyutlarda değil hatta düşük olması bence iyiye bile yorulabilir ama seni etkilediği için öğün sıklığını arttırabilirsin yanında şeker vs bulundur.mutlakaAranizda kan sekeri düşüklüğü olan var mi? Hergün halsizlik ve baş dönmelerim var di. Kan verdim ve sonucumda kan sekerim 60 larda. Aranizda böyle olan var mi? Ne yiyip ne içiyorsunuz? Doktor öğün atlama dedi sadece öğünle mi seker yukseliyor
63 cikti beni baş dönmesi yoruyor. Stresliyim sanirim o da etkiliyorTehlikeli boyutlarda değil hatta düşük olması bence iyiye bile yorulabilir ama seni etkilediği için öğün sıklığını arttırabilirsin yanında şeker vs bulundur.mutlaka
50 alti tehlikeli diye biliyorum hamileyim aclik sekerim 57 cikti. bendede ara ara bas donmesi halsizlik yapiyor.Aranizda kan sekeri düşüklüğü olan var mi? Hergün halsizlik ve baş dönmelerim var di. Kan verdim ve sonucumda kan sekerim 60 larda. Aranizda böyle olan var mi? Ne yiyip ne içiyorsunuz? Doktor öğün atlama dedi sadece öğünle mi seker yukseliyor
Cnm valla okadar yoruyor ki baş dönmesi çok kötü. Sen ne yapiyorsun bu durumda. Doktora ne dedi yeme içme konusunda. Bir de hamilesin daha zor sana acaba senin ki hamilelikten geçici bir düşme mi?50 alti tehlikeli diye biliyorum hamileyim aclik sekerim 57 cikti. bendede ara ara bas donmesi halsizlik yapiyor.
hep mi böyle yoksa yeni bir durum mu? Bir de kan şekerin normalin hafif altı yani çok da belirti vermemesi lazım aslında63 cikti beni baş dönmesi yoruyor. Stresliyim sanirim o da etkiliyor
Tsk ederim canım2 saatte bir atistirin sık ve az yiyin çantanızda şeker bulundurun meyve , yoğurt , meyve, çerez ve gibi geçmiş olsun
9 ay once tam kan sayımı verdim ilk defa oldu 4 5 aydir böyle. Ben de boyun fitigi vardi daha sonra hiç gidip emara girmedim göz tansiyonum da var bilemedim hangisi tetikliyorhep mi böyle yoksa yeni bir durum mu? Bir de kan şekerin normalin hafif altı yani çok da belirti vermemesi lazım aslında
Onlar tetiklemez de devamlı olan bi baş dönmesi falan varsa nörolojiye git bence. Ya da direkt dahiliyeye git belki onlar yönlendirir. Geçmiş olsuuun9 ay once tam kan sayımı verdim ilk defa oldu 4 5 aydir böyle. Ben de boyun fitigi vardi daha sonra hiç gidip emara girmedim göz tansiyonum da var bilemedim hangisi tetikliyor
Sanmıyorum bunlar tetiklesin ailede varmı yemek aralarin çok uzunmu bunun için ilaç kullanıyor 3 aylık şekerin nasıl kardesimde var bende yakında teste gidicem9 ay once tam kan sayımı verdim ilk defa oldu 4 5 aydir böyle. Ben de boyun fitigi vardi daha sonra hiç gidip emara girmedim göz tansiyonum da var bilemedim hangisi tetikliyor
Ailede yoktu ama ablam on gun once kan verdi onda seker ciktiSanmıyorum bunlar tetiklesin ailede varmı yemek aralarin çok uzunmu bunun için ilaç kullanıyor 3 aylık şekerin nasıl kardesimde var bende yakında teste gidicem
Evet 63 cikti benim aile hekimi bakti. O da öğün atlama dedi. Cok zor bir durumBende yok ama reaktif hipoglisemiden şüphelenmişti doktor, onun için de 3 saatte 1 bir şeyler yemem gerektiği söylemişti, yanında mutlaka kuru yemiş bulundur meyve bulundur onları tüket demişti. Size de demiştir illaki ama atlamayın bunu
Gideyim evet böyle cok huzursuzum. Zaten babasiz bir evlat buyutuyorum cok zor benim icinOnlar tetiklemez de devamlı olan bi baş dönmesi falan varsa nörolojiye git bence. Ya da direkt dahiliyeye git belki onlar yönlendirir. Geçmiş olsuuun
Yaa Allah sabır kolaylık versinnn ama gerilme üzme kendini belki de ruh halinden dolayı oluyordur bunlarGideyim evet böyle cok huzursuzum. Zaten babasiz bir evlat buyutuyorum cok zor benim icin