benim babam ve tum sulalesi seker hastasi canim, kendim bildim bileli de bu hastaligin içindeyim sayilir
tabi bizimki hiper grlisemi yani yuksleiyor babamin sekeri, ama insulini fazla kaçirirsa o zaman dusuyor ..
bi iki kuzenimde çocuklugundan beri seker hastasi,hatta su an 30 yaslarinda olanin gozler bobrekler iflas etmis durumda ..
diyabet hastaligi ciddi bi hastalikdir ( seker dussun yada yukselsin ikiside onemli ama dusmesi daha tehlikeli )
nisanlindakinin dr te$hisi oldugunu sanmiyorum kendini kotu hissediginde falan tansiyonum dustu sekerim dustu falan derler ya bizim turk milleti oyle bi sey olabilir
ama cebinde seker tasiyorsa hakli olabilir.
EVET BENDE DR TEŞHİSİ OLDUĞUNU SANMIYORUM ÇÜNKÜ CANIM DOKTORA GİT DEDİĞİMDE DAHA ÖNCE DOKTORA GİTTİM ŞÖYLE OLDU BÖYLE DEDİ FELAN DEMEDİ ÖYLE OLSA DERDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BİDE AĞIRLIK ÇALIŞIYO HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ SPOR SALONUNA GİDİYOR VE ÇOK YORULDUĞUNU SÖYLÜYO GERÇEKTEN DURUMU YANINDA HAP TAŞICAK KADAR KÖTÜ OLSA NE SPOR YAPAR NEDE AĞIRLIK ÇALIŞIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.MESAJLARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.HANİ BİDE ÇOK SAĞLIKLI GÖRÜNÜYO CANIM ŞÜKÜR YA BİLEMEDİM Kİ BENDE EVHAM YAPIOM 2 ŞİŞE KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ ALDIM KARGOLAYACAM :)