• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KAN ŞEKERİ DÜŞMESİ

FERDA ALTIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
26
2
3
35
Nişanlımın kan şekeri düşüyomuş kızlar bende UPEK HARNUP ÖZÜ ALDIM NASIL OLUR SİZCE KULLANAN VAR MI ACABA

Bende kan şekeri düşüklü var.biz sadece kan şekeri diyip önemsemiyoruz.
Aslında normal şeker hastalığından daha tehlikeli bir hastalık.
pekmez içmesi faydalı olacaktır,ama doktora kesinlikle gitmeli.

Bende kan şekeri düşüklü var.biz sadece kan şekeri diyip önemsemiyoruz.
Aslında normal şeker hastalığından daha tehlikeli bir hastalık.
pekmez içmesi faydalı olacaktır,ama doktora kesinlikle gitmeli.
YOK YA İKNA EDEMİYORUM DOKTORA GİTTMEYE BENİMKİNİ SEN NELER YAPIYOSUN PEKİ ŞEKERİNİN DENGEDE TUTMAK İÇİN

YOK YA İKNA EDEMİYORUM DOKTORA GİTTMEYE BENİMKİNİ SEN NELER YAPIYOSUN PEKİ ŞEKERİNİN DENGEDE TUTMAK İÇİN

öncelikle Uzun süre aç kalmamak gerekiyor.
Ben kan şekerimin düştüğünü hissettiğim an şekerli şeyler yiyorum.yanımda mutlaka çikolata,şeker gibi şeyler bulunur.
gecen yıl ilaç kullanmıstım bana çok iyi gelmişti.ama taşındığımdan dolayı burda doktora gitmedim.zaten suanda hamileyim.çok sıkıntı oluyor bana özellikle hamilelik döneminde.

bence nişanlınızı ikna edip tahliller için doktora götürün.

öncelikle Uzun süre aç kalmamak gerekiyor.
Ben kan şekerimin düştüğünü hissettiğim an şekerli şeyler yiyorum.yanımda mutlaka çikolata,şeker gibi şeyler bulunur.
gecen yıl ilaç kullanmıstım bana çok iyi gelmişti.ama taşındığımdan dolayı burda doktora gitmedim.zaten suanda hamileyim.çok sıkıntı oluyor bana özellikle hamilelik döneminde.

bence nişanlınızı ikna edip tahliller için doktora götürün.
YORUMUN İÇİN TEŞEKÜR EDERİM ALLAH HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH :)

nisanlina kan sekerinin dustugunu dr mu demis ?
yasi genç se onun adina tip 1 DIyabet denir
bi sabah seker komasinda olarak uyanabilir, bu oyle kafaniza gore pekmez surup içmekle olacak is deil ..

soyle anlatitim sana, normal kan sekeri degeri, 80-120 arasi saglik bi insanda .. ( aç tok farketmez bu degerler arasi olur saglikluysa )

seker çikdi diyeelim,500 e kadar çikabilir araz birakmayabilir çogu insanda, zamanla yavas yavas vucuda zarar verir yuksek seker ..
ama duserse 80 den 40 a inse nisanlin kendinde olmaz , dahaad duserse ve seker almazsa vucuda komaya girer ve maalesef kurtulsada buyuk aarz kalir ..

simdi eminmisiniz diyabet 1 te$hisinden
ben olsam tedavi olmadgi surece evlenmem

sevebilirsin ama yarin evlenince çluk çocugun olucak,Allah korusun babasiz kalsin istermisin ..

tedavi den kastim dr a gorunup ilaçlarini almasi
yoksa tedavi oldum geçti gitti denecek bi durum deil bu ...

tedavi den kastim dr a gorunup ilaçlarini almasi
yoksa tedavi oldum geçti gitti denecek bi durum deil bu ...
BİLMİYORUM Kİ DOKTOR MU DEMİŞ ÇOK AYRINTILI SORAMADIM HERŞEYİ BÜYÜTÜYOSUN DİYO ARKADAŞIM ÇOK ÜZÜLDÜM YA GERÇEKTEN BU KADAR KÖTÜ MÜ BU KAN ŞEKERİ DÜŞMESİ 26 YAŞINDA NİŞANLIM SEN NEREDEN BİLİYOSUN BU KADAR TEHLİKELİ OLDUĞUNU SADECE MERAK ETTİM

benim babam ve tum sulalesi seker hastasi canim, kendim bildim bileli de bu hastaligin içindeyim sayilir
tabi bizimki hiper grlisemi yani yuksleiyor babamin sekeri, ama insulini fazla kaçirirsa o zaman dusuyor ..
bi iki kuzenimde çocuklugundan beri seker hastasi,hatta su an 30 yaslarinda olanin gozler bobrekler iflas etmis durumda ..
diyabet hastaligi ciddi bi hastalikdir ( seker dussun yada yukselsin ikiside onemli ama dusmesi daha tehlikeli )
nisanlindakinin dr te$hisi oldugunu sanmiyorum kendini kotu hissediginde falan tansiyonum dustu sekerim dustu falan derler ya bizim turk milleti oyle bi sey olabilir

ama cebinde seker tasiyorsa hakli olabilir ..

eve
benim babam ve tum sulalesi seker hastasi canim, kendim bildim bileli de bu hastaligin içindeyim sayilir
tabi bizimki hiper grlisemi yani yuksleiyor babamin sekeri, ama insulini fazla kaçirirsa o zaman dusuyor ..
bi iki kuzenimde çocuklugundan beri seker hastasi,hatta su an 30 yaslarinda olanin gozler bobrekler iflas etmis durumda ..
diyabet hastaligi ciddi bi hastalikdir ( seker dussun yada yukselsin ikiside onemli ama dusmesi daha tehlikeli )
nisanlindakinin dr te$hisi oldugunu sanmiyorum kendini kotu hissediginde falan tansiyonum dustu sekerim dustu falan derler ya bizim turk milleti oyle bi sey olabilir

ama cebinde seker tasiyorsa hakli olabilir.
EVET BENDE DR TEŞHİSİ OLDUĞUNU SANMIYORUM ÇÜNKÜ CANIM DOKTORA GİT DEDİĞİMDE DAHA ÖNCE DOKTORA GİTTİM ŞÖYLE OLDU BÖYLE DEDİ FELAN DEMEDİ ÖYLE OLSA DERDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BİDE AĞIRLIK ÇALIŞIYO HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ SPOR SALONUNA GİDİYOR VE ÇOK YORULDUĞUNU SÖYLÜYO GERÇEKTEN DURUMU YANINDA HAP TAŞICAK KADAR KÖTÜ OLSA NE SPOR YAPAR NEDE AĞIRLIK ÇALIŞIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.MESAJLARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.HANİ BİDE ÇOK SAĞLIKLI GÖRÜNÜYO CANIM ŞÜKÜR YA BİLEMEDİM Kİ BENDE EVHAM YAPIOM 2 ŞİŞE KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ ALDIM KARGOLAYACAM :)

Back