Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kan pıhtılaşması
- Konu Sahibi Tol1200
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kan pıhtılaşması tedavi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Aralık 2017
- 376
- 129
- 103
- 33
Benim de 3 kaybım var şimdi yeniden hamileyim ve benim sadece mthfr a1298c geninde heterozigot mutasyon var suan iğne ve coraspirin kullanıyorum. Ama bi çok kişide seninki gibi bir çok hemde mutasyon olup sağlıklı doğum yaptıklarını okudum. Doktorlar mutlaka yonlendirecektir seni merak etme ama en az iki doktordan da görüş almayi ihmal etme lutfen
İnş hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın kimseye acı vermesünBenim de 3 kaybım var şimdi yeniden hamileyim ve benim sadece mthfr a1298c geninde heterozigot mutasyon var suan iğne ve coraspirin kullanıyorum. Ama bi çok kişide seninki gibi bir çok hemde mutasyon olup sağlıklı doğum yaptıklarını okudum. Doktorlar mutlaka yonlendirecektir seni merak etme ama en az iki doktordan da görüş almayi ihmal etme lutfen
- 19 Aralık 2017
- 376
- 129
- 103
- 33
İnşallah canım en kisa zamanda sana da nasip olsun inşallah sağlıkla...İnş hayırlısıyla çocuğunu kucağına alırsın kimseye acı vermesün
Eki Görüntüle 2196516 3 bebeğimi kaybettim genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı sonuçlar bu lütfen yardımcı olun aynı durumda olan
Gecmisolsuncanim. Rabbim guzel haberler veridirir insallah. Bu testi nasil yaotiriyorsun sen mi istiyorsun
Araştırma ve üniversite hastanesinde yapıyorlarAnladim canim. Bj arkadss var da onada soylum doktor soylemediyse. Sagol
- 24 Nisan 2018
- 130
- 31
- 48
- 32
- 24 Nisan 2018
- 130
- 31
- 48
- 32
Arkadaslar merhaba benim sonucumada bakabilirmisiniz
Eklentiler
- 19 Aralık 2017
- 376
- 129
- 103
- 33
2 düşük şu an yeni 3.te hamileyimKaç düşüğün var ? Bende de aynı gende heterozigot var suan hamileyim ve iğne ve coraspirin kullanıyorum
- 24 Nisan 2018
- 130
- 31
- 48
- 32
Merhaba sonuclariniz benim gibimiydi yukarda yukledim bakabilirmisinizKaç düşüğün var ? Bende de aynı gende heterozigot var suan hamileyim ve iğne ve coraspirin kullanıyorum
- 19 Aralık 2017
- 376
- 129
- 103
- 33
Evet mthfr a1298c heterozigot benimde 3 kaybım var şimdi yeniden hamileyim ve iğne ile coraspirin kullanıyorum...Merhaba sonuclariniz benim gibimiydi yukarda yukledim bakabilirmisiniz
- 24 Nisan 2018
- 130
- 31
- 48
- 32
Bende yarin gidicem doktora bakalim ne diycek bide rahim filmi cekilmismiydinizEvet mthfr a1298c heterozigot benimde 3 kaybım var şimdi yeniden hamileyim ve iğne ile coraspirin kullanıyorum...
Evt rahim filmi temiz çıktı kaç haftalıksınBende yarin gidicem doktora bakalim ne diycek bide rahim filmi cekilmismiydiniz
Sonuçların da pek bi sorun gözükmüyorMerhaba sonuclariniz benim gibimiydi yukarda yukledim bakabilirmisiniz
- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 645
- 53
- 31
Sende baya bi gende homozigot ustelik yksek doz kullanmalısn doktorun soyler zaten hemotolog ama uc dusuk varsa en az clexane ve coraspin mtlaka alcaksın zTen benmde uc dusuk var clexane 0:6 alıyorum dguma az kaldı insallah dua ed allah buyuk canım cok bole olan insan var ama limon tuket saracoglu onerisi nete gir bakEki Görüntüle 2196516 3 bebeğimi kaybettim genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı sonuçlar bu lütfen yardımcı olun aynı durumda olan varmı.
Eki Görüntüle 2196516
- 19 Aralık 2017
- 376
- 129
- 103
- 33
Cektirdim canım bi sıkıntı çıkmadıBende yarin gidicem doktora bakalim ne diycek bide rahim filmi cekilmismiydiniz
Teşekkür ederim hibor ve coraspin kullanıyorumSende baya bi gende homozigot ustelik yksek doz kullanmalısn doktorun soyler zaten hemotolog ama uc dusuk varsa en az clexane ve coraspin mtlaka alcaksın zTen benmde uc dusuk var clexane 0:6 alıyorum dguma az kaldı insallah dua ed allah buyuk canım cok bole olan insan var ama limon tuket saracoglu onerisi nete gir bak