• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması yalvarıyorum bilen yorum yapsın bana Allah rızası için

Michonne88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
7
0
1
36
Kızlar mrb ilk konum çok çaresizim benim gibi olan varsa lütfen umut olsun bana ilk gebeliğim 6 haftalıkken düşük oldu ikincisi 10 hafta olması gerekirken ultrasonda 6haftalık cıktı kalbi durmuş dendi ve kürtaj oldum genetik test yaptık Dr pıhtılaşma var dedi dün bi profa mai attım sonuçların normal pıhtılaşma yok dedi çok korkuyorum ozaman neden gitti iki bebeğim:( sonuçlarım şöyle; protrombin normal faktör v leiden normal mtfhr homozigot mtfhr a1298 normal . Sonucu böyle olan varmı ne yaptınız iğne hap lütfen bi akıl

Canım heterezigot taşıyıcı demek yani vücudunda yani gizli de olsa var demek ama homozigot vücudunda kesinlikle var demek

Kuzenim iki bebeğini de düşürdü pıhtılaşma testlerinde hiçbir şey çıkmadı normalmis değerleri fakat doktor yine de pıhtılaşma iğnesi verdi doğum yapana kadar her gün iğne oldu ve geçen ay bebeğini dünyaya getirdi çok şükür. Sizinki de belki böyle bir şeydir siz iğne olun bence mutlaka vardır faydası bebeğin tutunmasi açısından. Bende geçen hafta kürtaj oldum kalp atışı yoktu aldılar o testleri bende yaptiracam bakalım ne çıkacak..

Yorumun icin tsk ederim mail attigim Dr pihtilasma yok diyince iyice tedirgin oldum benim mtfhr 677 homozigot boyle yaziyo raporda
Ben sana sonucumu yukarda attım canım sonucunu başka doktora da gostermeni tavsiye ederim eşim sağlıkçı bir arkadaşına gösterdi sorun yok dedi başka doktora gittim iğneye başlattı ki senin düşüğün olmuş çok şükür benim olmadı ailemde var genetik diye testi yaptırdım o da çıktı zaten her zaman bir kişiyle sınırlı kalmamak lazım iyi bir doktora gorunmeni daha tavsiye ederim canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

Sonuçlarına göre konuşamayacağım ama benimde başıma geldi. 10 haftalık olacakken 6 haftalıkken karnımda Gelişimi durmuş kürtaj oldum.benim ablamdada pıhtılaşma sorunu vardı 3 düşükten sonra bi Prof farketti ve hamile kalınca öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı iğne kullanarak şuan 2 tane sağlıklı bebeği var. Bende genetik test yaptırdım.eşimde trizomi var. Bu pıhtılaşma sorunu genetik olduğu için bende de var mı diye baktırdım. Bende heyerozigot çıktı ama ablamdaki bu deneyimleri anlatınca farklı 3 4 test daha istedi doktor.ayrıca bir çok prof. A gittim ben ve pıhtılaşma sorununu Yarısı düşüğe neden olur diye kabul ederken Yarısı kabul etmiyor..bu nedenle bir kaç tane iyi doktorlarla görüş ve sor önerisinde bulunabilirim..merak etme iğne kullandıktan sonra sağlıklı bebek sahibi kolaylıkla olabiliyorsun başka bir problem yoksa..

Kuzenim iki bebeğini de düşürdü pıhtılaşma testlerinde hiçbir şey çıkmadı normalmis değerleri fakat doktor yine de pıhtılaşma iğnesi verdi doğum yapana kadar her gün iğne oldu ve geçen ay bebeğini dünyaya getirdi çok şükür. Sizinki de belki böyle bir şeydir siz iğne olun bence mutlaka vardır faydası bebeğin tutunmasi açısından. Bende geçen hafta kürtaj oldum kalp atışı yoktu aldılar o testleri bende yaptiracam bakalım ne çıkacak..
İşte benimde ablamda ve kuzenimde vardı evlendim yaptırdım çıktı bende şimdi iğne oluyorum bu genetik birşey yaptırın lütfen Allah yardımcımiz olsun inşallah

Bebegin icin cok uzuldum insallah tez zamanda aliriz kucagimiza :(

İşte benimde ablamda ve kuzenimde vardı evlendim yaptırdım çıktı bende şimdi iğne oluyorum bu genetik birşey yaptırın lütfen Allah yardımcımiz olsun inşallah
Benimilk hamileligim çok sorunsuz geçmişti en ufak bir sıkıntı olmadı. İkinci gebeligimde hiç beklemiyordum o yüzden böyle bişey aklımın ucundan bile gecmemisti. Şu an için bebek düşünmüyorum bir süre ama mutlaka testleri yaptiracm
Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah..

Sonuçlarına göre konuşamayacağım ama benimde başıma geldi. 10 haftalık olacakken 6 haftalıkken karnımda Gelişimi durmuş kürtaj oldum.benim ablamdada pıhtılaşma sorunu vardı 3 düşükten sonra bi Prof farketti ve hamile kalınca öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı iğne kullanarak şuan 2 tane sağlıklı bebeği var. Bende genetik test yaptırdım.eşimde trizomi var. Bu pıhtılaşma sorunu genetik olduğu için bende de var mı diye baktırdım. Bende heyerozigot çıktı ama ablamdaki bu deneyimleri anlatınca farklı 3 4 test daha istedi doktor.ayrıca bir çok prof. A gittim ben ve pıhtılaşma sorununu Yarısı düşüğe neden olur diye kabul ederken Yarısı kabul etmiyor..bu nedenle bir kaç tane iyi doktorlarla görüş ve sor önerisinde bulunabilirim..merak etme iğne kullandıktan sonra sağlıklı bebek sahibi kolaylıkla olabiliyorsun başka bir problem yoksa..
Am in insallah tsk ederim yorum icin Rabbim dileyen her kuluna versin

En son gittiğim doktor genetik testten ayrı pıhtılaşma sorunu için bide bu testleri istemişti..

Eklentiler

• IMG_0203.JPG
    IMG_0203.JPG
    54,1 KB · Görüntüleme: 62
Gittigim doktorun biri sizin yazdiginiz gibi coraspin folik as it sonrada igne diyo digeri gerek yok diyo iyice kafam corba oldu zaten korkak bi insanim bu dusuk kurtajla plan cesarette gitti
Hamile kalana kadar hergun folik asit+coraspin hamile kalinca coraspine devam ve igneye baslaniyor benim bildigim..

Back