- Konu Sahibi hayatyolcusuyum
-
benimde gecen sene temmuzda 5. haftada ilk dusuk. 2. dusukte şubatta 8.hafta icinde oldu canm.ilkini hic gormedik ama sonrakimde kalp atimini duymustuk.benimde genetik test surem koronadan dolayi uzadi anca gectigimiz hafta sonuclari aldm sizinle ayni.coraspine basladim dedigim gibi agustosa ins. istiyorum tekrarEvet hatta reglim bitti çalışmalara başladım..Son kurtajimi Aralık'ta olmuştum.
Ama bu bekleme genetik testlerinin çıkmasını beklediğimden yoksa hemen düşünürdüm.
Sonucunda pıhtılaşma çıktı tabi..Sizin düşük var mıydı?
İyi yapmışsın canım muhtemelen doktorunda coraspirine baslaticak genlerin benimle aynıysa..Ayriyetten folik asit başlattı..benimde gecen sene temmuzda 5. haftada ilk dusuk. 2. dusukte şubatta 8.hafta icinde oldu canm.ilkini hic gormedik ama sonrakimde kalp atimini duymustuk.benimde genetik test surem koronadan dolayi uzadi anca gectigimiz hafta sonuclari aldm sizinle ayni.coraspine basladim dedigim gibi agustosa ins. istiyorum tekrar
folik asit olarak da elenetal die herseyi iceren gebelik oncesi bi hap var son hapini bugun ictim( gecen seferki hamileligimden kalmisti hap) yarin regenesis die bi hap var onu alicam forum da cok kullanan varmis oneriolar.folbiolu doktorlar onermio canim kullanicaksan aklinda bulunsunİyi yapmışsın canım muhtemelen doktorunda coraspirine baslaticak genlerin benimle aynıysa..Ayriyetten folik asit başlattı..
Bana da başka bir doktor eleviti onermemişti ben forumdan okuyup kafama göre almıştim eleviti...onu önermedi.folik asit olarak da elenetal die herseyi iceren gebelik oncesi bi hap var son hapini bugun ictim( gecen seferki hamileligimden kalmisti hap) yarin regenesis die bi hap var onu alicam forum da cok kullanan varmis oneriolar.folbiolu doktorlar onermio canim kullanicaksan aklinda bulunsun
Burdada yakaladım seniKızlar yazdıklarınızını okudum da benim de 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kese küçük bebek büyük demişti doktor sebebi bilinmiyor demişti geç döllenmeden falan oluyomuş sanırım.. bende de kan pıhtılaşması olabilir mi bu durumda
Ben kullanıyorum canım pai genim ve Mthfr1298c homozigotmerhabalar. ben de 7 aylık preaklemsi sonucu bebeğimi kaybettim ve sonunda yaptırdığım testlerden kan pıhtılaşma sorunumu öğrendim. Pai geni homozigotmuş. gebelik başlangııcnda iğne kullanacaksın dediler. ama onun öncesinde de corasprin falan kullanmak gerekir mi aranızda kullanan var mı?
Pai benimde homozigot kullanicaz canım..merhabalar. ben de 7 aylık preaklemsi sonucu bebeğimi kaybettim ve sonunda yaptırdığım testlerden kan pıhtılaşma sorunumu öğrendim. Pai geni homozigotmuş. gebelik başlangııcnda iğne kullanacaksın dediler. ama onun öncesinde de corasprin falan kullanmak gerekir mi aranızda kullanan var mı?
Sayfada bi ark var o misal tek aspirin kullanıyo şuan 24 haftalik hamile.kimi 06 .kimi 04..bu neye gore belli oluyorBen kullanıyorum canım pai genim ve Mthfr1298c homozigot
Cok merak ediyorum bunu ben deSayfada bi ark var o misal tek aspirin kullanıyo şuan 24 haftalik hamile.kimi 06 .kimi 04..bu neye gore belli oluyor
Valla kuzum o kadar araştırdım baktım kimi tek aspirin kimi iğne kullanmış yine dusuk bende hiç bir şey anlamadım. Anlayan biri inş aydınlatır biziCok merak ediyorum bunu ben de
Çok iyi bir doktor canım... ona gitmeden 3 gün önce başka bir doktor hiçbir sorun yok demişti buna gittim ve kese küçük bebek büyük dedi bebeğin kalbi her an durabilir dedi ve 2 gün sonra durdu düşün yani.. ilk gebeliğin ve olabilir dedi geç döllenmeyi İnternette okudum kese küçük bebek büyük olmasının sebebi oydu...Burdada yakaladım senicanım geç döllenme kötü bir şey değil her kadının yumurtlaması standart olmuyor doktordan iyi bilemem asla ama çok mantıklı gelmedi bağladığı sebep istersen başka bir doktorada gözük genel olarak doktorların dediği özellikle bebeğin gelişmemesi ve kalp atımı durma sebebi pıhtılaşma oluyormuş bende yaptırmakta tereddütte kalmıştım ama iyiki yaptırmışım
Çok iyi bir doktor canım... ona gitmeden 3 gün önce başka bir doktor hiçbir sorun yok demişti buna gittim ve kese küçük bebek büyük dedi bebeğin kalbi her an durabilir dedi ve 2 gün sonra durdu düşün yani.. ilk gebeliğin ve olabilir dedi geç döllenmeyi İnternette okudum kese küçük bebek büyük olmasının sebebi oydu...
Anlatmak istediğim benim bebeğin kalp durmasının sebebi belli canım kesenin küçük olması yani bunun pıhtılaşma ile ilgisi var mıdır bilemedim
Her yerde sana yakalanıyomÇok iyi bir doktor canım... ona gitmeden 3 gün önce başka bir doktor hiçbir sorun yok demişti buna gittim ve kese küçük bebek büyük dedi bebeğin kalbi her an durabilir dedi ve 2 gün sonra durdu düşün yani.. ilk gebeliğin ve olabilir dedi geç döllenmeyi İnternette okudum kese küçük bebek büyük olmasının sebebi oydu...
Pıhtılaşmanın homozigot ve heterozigot olmasına göre kaç gende olduğuna göre kiloya göre değişiyor muşSayfada bi ark var o misal tek aspirin kullanıyo şuan 24 haftalik hamile.kimi 06 .kimi 04..bu neye gore belli oluyor
Bebeğim eğer kese küçük geldiyse bu pıhtılaşma ile alakalı olmayabilir ozaman bunu ilk kez duyuyorum yanıltmak istemem seniHer yerde sana yakalanıyom
Benim iki genim heterozigot canım, diğer testler nornal çıkıyor bunlar tek başlarına düşük yapmaz önemli genler değil diyorlar. Ikinci gebeliğimde aspirin kullandım yine aynı şey oldu gelişim yavaş gitti ve durdu... bu sefer gebelik oncesi aspirin başladık, böyle deneye deneye öğreneceksek işimiz çok zor......Valla kuzum o kadar araştırdım baktım kimi tek aspirin kimi iğne kullanmış yine dusuk bende hiç bir şey anlamadım. Anlayan biri inş aydınlatır bizi
Valla canım ben de ilk kez duymuştum istemeden olan bi gebelik olduğu için de hiç üstüne düşmedimBebeğim eğer kese küçük geldiyse bu pıhtılaşma ile alakalı olmayabilir ozaman bunu ilk kez duyuyorum yanıltmak istemem seni ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?