Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşması olup bebeğini kucağına alanlar var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde gecen sene temmuzda 5. haftada ilk dusuk. 2. dusukte şubatta 8.hafta icinde oldu canm.ilkini hic gormedik ama sonrakimde kalp atimini duymustuk.benimde genetik test surem koronadan dolayi uzadi anca gectigimiz hafta sonuclari aldm sizinle ayni.coraspine basladim dedigim gibi agustosa ins. istiyorum tekrar

İyi yapmışsın canım muhtemelen doktorunda coraspirine baslaticak genlerin benimle aynıysa..Ayriyetten folik asit başlattı..

İyi yapmışsın canım muhtemelen doktorunda coraspirine baslaticak genlerin benimle aynıysa..Ayriyetten folik asit başlattı..
folik asit olarak da elenetal die herseyi iceren gebelik oncesi bi hap var son hapini bugun ictim( gecen seferki hamileligimden kalmisti hap) yarin regenesis die bi hap var onu alicam forum da cok kullanan varmis oneriolar.folbiolu doktorlar onermio canim kullanicaksan aklinda bulunsun

Bana da başka bir doktor eleviti onermemişti ben forumdan okuyup kafama göre almıştim eleviti...onu önermedi.
Şimdiki doktorum folidoce verdi.

Kızlar yazdıklarınızını okudum da benim de 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu kese küçük bebek büyük demişti doktor sebebi bilinmiyor demişti geç döllenmeden falan oluyomuş sanırım.. bende de kan pıhtılaşması olabilir mi bu durumda

Burdada yakaladım seni canım geç döllenme kötü bir şey değil her kadının yumurtlaması standart olmuyor doktordan iyi bilemem asla ama çok mantıklı gelmedi bağladığı sebep istersen başka bir doktorada gözük genel olarak doktorların dediği özellikle bebeğin gelişmemesi ve kalp atımı durma sebebi pıhtılaşma oluyormuş bende yaptırmakta tereddütte kalmıştım ama iyiki yaptırmışım

Ben kullanıyorum canım pai genim ve Mthfr1298c homozigot

Pai benimde homozigot kullanicaz canım..

Çok iyi bir doktor canım... ona gitmeden 3 gün önce başka bir doktor hiçbir sorun yok demişti buna gittim ve kese küçük bebek büyük dedi bebeğin kalbi her an durabilir dedi ve 2 gün sonra durdu düşün yani.. ilk gebeliğin ve olabilir dedi geç döllenmeyi İnternette okudum kese küçük bebek büyük olmasının sebebi oydu...

Her yerde sana yakalanıyom

Benim bir arkadasım var onun vardı pıhtılaşma sorunu ama cok sukur sımdı oğlu 11 yasında

Valla kuzum o kadar araştırdım baktım kimi tek aspirin kimi iğne kullanmış yine dusuk bende hiç bir şey anlamadım. Anlayan biri inş aydınlatır bizi
Benim iki genim heterozigot canım, diğer testler nornal çıkıyor bunlar tek başlarına düşük yapmaz önemli genler değil diyorlar. Ikinci gebeliğimde aspirin kullandım yine aynı şey oldu gelişim yavaş gitti ve durdu... bu sefer gebelik oncesi aspirin başladık, böyle deneye deneye öğreneceksek işimiz çok zor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…