Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşması olup bebeğini kucağına alanlar var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimde ilk gebeliğim senin gibi oldu. Bebek büyük kese küçük dediler sonra bir dış gebelik geçirdim sonra da 7 aylık bebeğimi kaybettim meğer kan pıhtılaşması varmış tabi senin farklı olabilir ama imkanın varsa baktırabilirsin.

Canım benim çok geçmiş olsun.. Bu pıhtılaşma ile alakalı protein c s testleri protrombin felan onlar bakildimi

Çok çok geçmiş olsun canım benim ya... tedavi görüyor musun şimdi sen... ben hastaneye gitmeyi düşünüyorum zaten regl 3. Günü

Çok çok geçmiş olsun canım benim ya... tedavi görüyor musun şimdi sen... ben hastaneye gitmeyi düşünüyorum zaten regl 3. Günü
Şimdilik tedavi görmüyorum. Zaten tek tüp var. Sağdan yumurtladığım zaman yapıyoruz bir şeyler o kadar. Ve korunmayı bıraktığımdan beri yaklaşık 4 ay geçti ilk defa sağdan yumurtladım bu ay. Bakalım ne oldu ne bitti. Eşimin de morfoloji biraz sıkıntı. Hayırlısı diyoruz hep ama içimin yangını geçmiyor bir türlü.

Hayırlısı canım artık sorunu biliyorsunuz bebiş olursa önlemi alırsınız kan pıhtılaşmasında gebelikten sonra önlem alınıyor benim bildiğim

Merhaba Benmde 1 kürtajım 2 kimyasal gebeliğim oldu acaba ne zaman iğneye başladınız yardımcı olursanız cok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…