Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşması olup bebeğini kucağına alanlar var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy canım geçmiş olsun .bende de var bu geb aynısı hemde

Doktorun rapor çıkarır canım darısı başımıza Allah tamamına erdirsin

Doktorun rapor çıkarır canım darısı başımıza Allah tamamına erdirsin
Saol canım test yapmadan rapor cıkatabiliniyo demeli normalde çok pahalı iğneler benim 2015 ve 2018 doğumlu iki oğlum olduğu için test yapmadılar yarın sabahtan özelden randevu aldım inşallah cıkarır doktor

Kızlar ben hiç kalp durması yaşamadım ama 5 kimyasal 1 dış gebelik geçirdim. 4 kimyasalsa sonra tahlile yönlendirildik. 5.de geç kaldık iğneden yarım saat sonra düşük oldu. Sonra dış gebelik geçirdim hemen ardından hamile olduğumu öğrendim. Doğuma kadar 4000 oksapar iğne ve ecopirin kullandım. Şuan 8 aylık kızım kucağımda uyuyor
İsteyen herkese nasip olsun inşallah

2 düşükten sonra test yaptım 2 gende pıhtılaşma çıktı doktor iğne şart değil ama öneriyorum dedi hamilelik istediğim için Klomen ve o ay ecopirin kullandım hamile olduğumu öğrendiğim anda da iğneye başadım ecopirin 35 haftaya kadar kullandım iğneyi doğumdan sonra 10 gün kullanıp bıraktım kızım şimdi 3 aylık darısı sizlere

Ben test yaptırmadım inşallah rapor cıkardıp yazar doktor yoksa çok pahalıya gelir

Ben test yaptırmadım inşallah rapor cıkardıp yazar doktor yoksa çok pahalıya gelir
Canım hamile misin şimdi doktor rapor çıkarmazsa eczacıyla konuşursun ilaçları ödersin faturaya saklardın test yapıp rapor çıkarıp eczacıya verince geri ödeme yapıyor

Canım hamile misin şimdi doktor rapor çıkarmazsa eczacıyla konuşursun ilaçları ödersin faturaya saklardın test yapıp rapor çıkarıp eczacıya verince geri ödeme yapıyor
Dün öğrendim canım hamileyim şükür dediğin gibi de olur bak özel de yapıyorlar mi bu pıhtılaşma testini

Dün öğrendim canım hamileyim şükür dediğin gibi de olur bak özel de yapıyorlar mi bu pıhtılaşma testini
Canım yapılıyor ama pahalı ünv hastanesine genetik de yapmıştım ben sıra yoktu sonuçlarımız 20 güne çıkmıştı eğer sıra varsa hamileyim diye söylersen yardımcı olurlar

ayy boyle seyler okuyunca icim umut doluyor.darisi basimiza ins.bende 2 dusuk yaptim agustosda hamilelik planliyorum gecen 2 dusugumdede hemen hamile kalmistim simdiden basladim coraspine 2 genimde mutasyon varmis. hayorlisi ile bende alicam kucagima bu sefer ins

Amin kuzum inş bu arada normal doğum yaptım yani kan sulandırıcı iğneler bir şeyi etkilemiyor ben iğneden hiç rahatsız olmadım

Canım rabbim evladını sana bağışlasın .bu kiloya göre mi yoksa genlere göre mı veriliyor bilgin var mı

Saol canım benim inşallah evet kuzum genetik bozukluk var mis nedenini buna bağladılar. Ama burda paı 4g 4g homozigot mthfrc1298 heterozigot olup da dusuk yapanlar görünce demekki bendede var diye düşündüm. Ama dr hep genetik dedi

Canım hemen doktora git...ihmal etme sakın.
Benimde 3genimde pıhtılaşma var Mthfr 677homozigot,pai4g)4g homozigot,faktör V34lll heterozigot..
Doktorum gebelik öncesi coraspirin başlattı gebe kalır kalmaz hiç beklemeden randevu bulamasan da gel rapor çıkartalım iğne için dedi ...sende mutlaka git.

hemen dusunuyomusunuz hamile kalmayi ayni genlerde sorun var sizinle benim doktorum 1 ay sonra goreve baslayacagi icin daha gorusemedim kendisiyle burdan gorup coraspine basladim.agustos gibi hamile kalmak istiyorm doktorda uygun gorurse size dedimi coraspini en az su kadar kullanin die?

Bana da pai onemsiz diyorlar ama 2 kaybim var mthfr ve pai heterozigot, bu arada 5g 5g olan normal hali yani olması gereken o.
Bazı durumlarda önceden başlıyorlar bana da önceden başladı ama 2 kaybım var maalesef...ikincisinde gebeligi öğrenince aspirin başlamıştık belki o yuzden önceden başladı bana...bir de çok stres yaptım ondan başlamış da olabilir
Oyle dediyse başlanır canım, o raporu birçok doktor duzenleyebiliyor hatta aile hekimleri bile...ama sorumluluk almak istemiyor kimse. Doktorun öyle dediyse testsiz başlar zaten

Evet hatta reglim bitti çalışmalara başladım..Son kurtajimi Aralık'ta olmuştum.
Ama bu bekleme genetik testlerinin çıkmasını beklediğimden yoksa hemen düşünürdüm.
Sonucunda pıhtılaşma çıktı tabi..Sizin düşük var mıydı?

melinda- canım pai için olması gerekene test üzerinde de yazıyor parantez içinde 4g-5g olması gerekli diyor inşallah sağlıkla kavuşuruz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…