- 16 Şubat 2020
- 419
- 532
- 53
Allah bir daha göstermesin sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşAllah.Benim de düşüklerim var ve kahverengi lekelenmenin pıhtilasmadan olduğunu düşünüyorum benim de öyle olmuştu adetimin geciktiği günlerde kahverengi lekelenmeler basliyor sonrası düşünlk 72 kg civariyım nasip olur da hamile kalırsam hemen igneye başlamam gerekiyor 0.4×0.4 kilomdan dolayı gunde 2 kere ayrıca dr adete 5 gun kala test yapmamı istedi igne ne kadar erken başlanırsa o kadar iyiymiş.Ben sizin de pıhtilasmadan dolayı oldugunu düşündüm uygun igne dozu çok önemli hamile kalmadan önce de coraspin kullanmalısınız ben nasip olur da kalirsam kadin dogumdan önce acilen hematologa gitmeyi düşünüyorum aptt testi ile kanimdaki pihtilasmaya bakılip igne dozumun daha dogru ayarlanması için bu şart haftada 1 yaptirilması ve dozun ayarlanması gerektigini okudum.varisleriniz var mı pihtilasmanin bir belirtisi de bu çünkü . Şu anda protein de yemiyorum metioninden fakir diyet diye aratirsaniź çıkar bu diyet de kanin sulanmasina yardimci oluyor.Kendinizi üzmeyin lütfen Allah C.C.kaybettiğimiz evlatlarımızın şefaatlerine nail eylesin inşAllah ben Allah'ın izniyle kan sulandirıcı ile sağlıklı bir gebelik geçireceğinizi düşünüyorum burada hikayesini okuduğumuz evladına sağlıkla kavuşmuş bir çok arkadaşımız var sakın ümitsizliğe kapılmayın.Sevgiler❤Evet öyle yapacagim. Bugun hastane doktorumun dedigine gore sadecw cleaxene degil yaninda aspirinde kullan bidahakine dedi. Bilgisayar oyunu zannediyorlar. Uzuntuden aglamaktan bidahakini dusunecek halmi kaliyor. Birde stres zararli diyorlar. Her sabah acaba kahverengi akinti acaba kan gelmismi gelecekmi diye uyumayi uyanmayi bilmiyor doktorlar. Simdi 4 oldu. 4 dusukten sonra cocuk sahibi olan var mi onuda bilmiyorum. Tabi aklimda birde su soru var; acaba vucudumda hamileligi kaldirmiyor olabilir mi bagisiklikla ilgili. Simdi 5.yi dene dicek doktor deneyecem yine uzulecem bu seferde diceklerki vucudundan,yada yumurtaliktan yada beslenmeden falan. Her dusukte olur boyle deyip eli bos dönuyom hastaneden