Merhaba.ilk mesajim bu.fikirlerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum. 3 yildir evliyim.4 dusuk yasadim.ilkinde Kalp atimi olmadi,kanamam geldi ve düstü.2.si ikizdi yine kalp atimi gozlenmedi ve kanamam geldi düstü.doktor yeniden deneyeceksin dedi.Bazen oluyor boyle dedi. Sonra 7 8 ay aradan sonra yeniden denedim. Bukez 3bucuk ayliga geldi cinsiyeti oglandi,sabah ayni diger dusuklerimdeki gibi cok fazla ani kanamam geldi,agri falan bile yoktu.hastanede korona oldugumu soylediler.belki sebep olmus olabilir dediler.ambulansla hastaneye gittim,kalbi daha atiyordu hastanedeyken ama kurtaja aldilar,bebek ölmus dediler.Daha sonra bebekte sorun olmadigini soylediler.esimle genetik doktoruna kan verdik sonuc iyiydi.bende faktor 5 leiden,troid ve akdeniz anemisi(kansizlik) cikti. Doktor ilac kullanacaksin dedi.ve Bu son 4.hamileligim. doktor folik asit clexane ignesi ve troid hapi verdi.kullaniyordum.6 haftalik.Gebelik kesesi ve york yuzuk seklinde birsey var,ama embriyo bebek yok dedi doktor.3 4 gun bekle dediler.ama doktor alttan demir sokup bakti ve biraz kanamam geldi,normal dedi. Ve maalesef yarin sabah kurtaj dedi artik umut yokmus. Gebelik ve york kesesi olmasina ragmen bos gebelik anladigim kadariyla. Simdi sormak istedigim tum bunlarin benzerini yasayan var mi? Ne yapmam lazim? Cozum nedir? Doktor bu bos oldu sansizlik yeniden deneyeceksiniz illaki saglikli bitane tutacak dedi,ama boylede 100 defa deneyememki herdefasinda bebegimi sokup aliyorlar benden.kahroluyorum. Bu kromozom sorunu olabilirse her hamilelikte bu sorun olur mu? Cok kolay hamile kalan biriyim. Simdi 100 akrabam ariyor tup bebek diyor. Ne yapmam lazim bilmiyorum. Uzgunum.