- 15 Ağustos 2020
- 160
- 34
- 48
- 31
Metin ingeç miIsmini unuttum ancak ozel muayenehanesi vsrdi erzurum merkezde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Metin ingeç miIsmini unuttum ancak ozel muayenehanesi vsrdi erzurum merkezde
Aynen metin ingencMetin ingeç mi
Merhaba, ben de şu an düşük bekliyorum bu ikinci, ilkinde kendisi düşmedi 8.haftada kürtaj oldum. Şu an hiç kese bile gözükmüyor düzensiz ve düşük bhcg yüzünden düşük bekliyorum. Bu sonlandıktan sonra genetik pıhtılaşma araştıralım dedi doktor. Eşimin spermlerine de bakılmadı henüz hiç. Genetik testi nerede yaptırdınız sonuç uzun sürede çıkıyor diyolar öyle m
Canım şehir hastanesi genetik bölümü yapıyor sonuçlar 1 aya çıkıyorMerhaba, ben de şu an düşük bekliyorum bu ikinci, ilkinde kendisi düşmedi 8.haftada kürtaj oldum. Şu an hiç kese bile gözükmüyor düzensiz ve düşük bhcg yüzünden düşük bekliyorum. Bu sonlandıktan sonra genetik pıhtılaşma araştıralım dedi doktor. Eşimin spermlerine de bakılmadı henüz hiç. Genetik testi nerede yaptırdınız sonuç uzun sürede çıkıyor diyolar öyle mi?
Canım merhaba senin hangi genlerinde mutasyon var ben de 2 homozigot varbaşta benim raporum da 4000lik çıkmıştı ancak test yapıldı ve 6000e karar verildi, raporum yenilendi, eğer doktorunuz gerek görürse ilk raporu iptal edip yenileyebliyor.
test sonuçlarımı ilk önce ünlü bir genetik profesörü gördü gerek yok dedi. ancak yine kadın doğumcum düşük doz başladı ve gebeliğim yine kayıpla sonuçlandı sonra perinatolog kontrolünde dozum artırıldı ve çok şükür doğum yaptım. şu an o bir şey olmaz denen mutasyonlarım nedeniyle hematolog kontrolündeyim, yaşam boyu dikkat etmem grekenler var çünkü. her uzman kendi dalı açısından bakıyor ve her biri farklı yere odaklanıyor. siz şu an bebek için uğraşıyorsanız bunun uzmanıyla karar verin derim. sağlıcakla...
Canım merhaba Hematolog kan sulandırıcı ya lohusalık ta devam etmeni söyledi mi?Merhaba çok geçmiş olsun size de. Allah bi daha yaşatmasın. İyi bi hematologla konuştum, günde bir oksapar ve coraspin alıyorum şuan
Doktorum Türkiye Hastanesinde Mehmet Aygün. Memnunum tavsiye ederimKızlar merhaba bende 2 düşük yaptım pıhtılaşma var 1 hafta gecıktım istanbulda önerdıgınız bı doktor varmı
Evet iki ay daha günde bi oksapar kullanmamı söyledi tedbir olarakCanım merhaba Hematolog kan sulandırıcı ya lohusalık ta devam etmeni söyledi mi?
MerhabaCanım merhaba senin hangi genlerinde mutasyon var ben de 2 homozigot var
Benimde senin gibi çıktı ve doktor önemli değil amadüşük doz iğne kullanırsın gebelik okursa dedi ama hamilelik için sürecimiz başlamadıHanımlar çok yorum var,okuyamadım hepsini. 4 lü panel yaptırmıştım. C677t ve 1190 heterozigot. Kan sulandırıcı kullanmak gerekir mi? Yada kullanan var mı doktor önerisiyle ?
Merhaba neden günde 2 iğne yaptınızbenim doktorum sabah önermişti. sabah 8:00 iğne, 10:00 aspirin 20:00 tekrar iğne yapıyordum
pıhtılaşma düzeym yüksek olduğu için doktorum bu şekilde planladıMerhaba neden günde 2 iğne yaptınız
Ben de faktör V homozigotum 2 bebek kaybettim şimdi tekrar hamileyim 0,4 oksapar kullanıyorum günde 1 tane. Endişeleniyorum önerebileceğiniz bir şey var mı?pıhtılaşma düzeym yüksek olduğu için doktorum bu şekilde planladı
öncelikle kayıplarınız için üzgünüm. sağlıkla yavrunuza kavuşmanızı dilerim..Ben de faktör V homozigotum 2 bebek kaybettim şimdi tekrar hamileyim 0,4 oksapar kullanıyorum günde 1 tane. Endişeleniyorum önerebileceğiniz bir şey var mı?
Amin çok teşekkür ederimöncelikle kayıplarınız için üzgünüm. sağlıkla yavrunuza kavuşmanızı dilerim..
faktör 5, 2 ve paı heterozigotum. 2 kaybım oldu. kayıplarımdan biri teşhis sonrasında 0,6 oksapar kullanırken oldu. 3. gebeliğimde perinatologla ilerledik ve doz için kan testi yaparak doza karar verdi. benim öykümde pıhtılaşma bozukluğumun düzeyinin çok olmasından kaynaklı olarak dozum yüksek oldu. sizin özelinizde durum nedir bilemem tabii ki. fakat imkanınız varsa bir perinatoloji uzmanna (riskli gebelik uzmanı) görünmenizi ya da dozla ilgili endişeniz varsa anti factor xa testi yaptırmanızı önerebilirim. inşallah sağlıcakla kavuşurusunuz.
Bu faktör Xa testi kaç günde çıkıyor özel bir test mi yoksa devlette de yapılabiliyor mu ?öncelikle kayıplarınız için üzgünüm. sağlıkla yavrunuza kavuşmanızı dilerim..
faktör 5, 2 ve paı heterozigotum. 2 kaybım oldu. kayıplarımdan biri teşhis sonrasında 0,6 oksapar kullanırken oldu. 3. gebeliğimde perinatologla ilerledik ve doz için kan testi yaparak doza karar verdi. benim öykümde pıhtılaşma bozukluğumun düzeyinin çok olmasından kaynaklı olarak dozum yüksek oldu. sizin özelinizde durum nedir bilemem tabii ki. fakat imkanınız varsa bir perinatoloji uzmanna (riskli gebelik uzmanı) görünmenizi ya da dozla ilgili endişeniz varsa anti factor xa testi yaptırmanızı önerebilirim. inşallah sağlıcakla kavuşurusunuz.
Hematoloji de yapılıyor diye duydum ama süreç nasıl işler bilmiyorum. ben özelde yaptırdım, ertesi gün sonuç çıktı. 1,5 yıl oldu yaklaşık, 300 civarı idi diye hatırlıyorumBu faktör Xa testi kaç günde çıkıyor özel bir test mi yoksa devlette de yapılabiliyor mu ?
Teşekkür ederim canım bende de mhftr çift heterozigot doktor düşük do yazdı Hematoloji ama test yapmadı da merak ettim teşekkür ederimHematoloji de yapılıyor diye duydum ama süreç nasıl işler bilmiyorum. ben özelde yaptırdım, ertesi gün sonuç çıktı. 1,5 yıl oldu yaklaşık, 300 civarı idi diye hatırlıyorum
mthfr yi pıhtılaşma için çok belirgin bir sorun olarak görmüyorlar, o yüzdn dozunuzu düşük başlatmış olablirler. bağışıklık sisitemi testlerinizle birlikte değrlendiriyor hematoloji, bir durum olsa yönlendirirdi bence. sağlıkla gelsin bebeğiniz.Teşekkür ederim canım bende de mhftr çift heterozigot doktor düşük do yazdı Hematoloji ama test yapmadı da merak ettim teşekkür ederim