• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Genelde 24 saat önce kesiyorlar iğneyi, dozunuza ve abestezi yöntemine göre değişebilir tabi. Ben 0,6x2 oksapar kullanıyordum. 24 saat önce son dozu yapmam
Gebelik başından itibaren oksapar 0.4ml kullanıyorum bende salı sezeryan olacak Pazartesi yapma dedi iğneyi oksaparda 12 sonra etkisi geçiyor diye okudum

Gebelik başından itibaren oksapar 0.4ml kullanıyorum bende salı sezeryan olacak Pazartesi yapma dedi iğneyi oksaparda 12 sonra etkisi geçiyor diye okudum
endişeniz varsa doktorunuzla tekrar konuşun, benim doktorum 24 saatin bebeğe zarar vermeyeceğini açıklamıştı. kanama riskini kontrol altında tutmak için kesiyorlar.

endişeniz varsa doktorunuzla tekrar konuşun, benim doktorum 24 saatin bebeğe zarar vermeyeceğini açıklamıştı. kanama riskini kontrol altında tutmak için kesiyorlar.
Evet konuşacağım Pazartesi son kontrol var o zamana sormayı düşünüyorum.teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Kızlar belki bilginiz vardır ben 1 düşük 1 kürtaj oldum gebeliğim devam etmiyor bugün beyanın 8 olduğunu öğrendim çok yeni gebelik varmış galiba yarın doktora gitmek istiyorum bazı doktoklar erken tedaviye başlıyor ya ben gitsem acaba başlar mi tedaviye yoksa erken deyip yollar mı sizce

Kızlar belki bilginiz vardır ben 1 düşük 1 kürtaj oldum gebeliğim devam etmiyor bugün beyanın 8 olduğunu öğrendim çok yeni gebelik varmış galiba yarın doktora gitmek istiyorum bazı doktoklar erken tedaviye başlıyor ya ben gitsem acaba başlar mi tedaviye yoksa erken deyip yollar mı sizce

bazı doktor illa keseyi görmek istiyor. benim doktorum erken başlama taraftarıydı ve önceden söylemişti adet gününden 1 hafta önce gün aşırı test yapacaksın görür görmez geleceksin diye.
doktorunuzun görüşünü bilmiyorsanız siz de bir gidin danışın bence

bazı doktor illa keseyi görmek istiyor. benim doktorum erken başlama taraftarıydı ve önceden söylemişti adet gününden 1 hafta önce gün aşırı test yapacaksın görür görmez geleceksin diye.
Canım benim doktorum başka hastaneye gitmiş bilmiyorum da nerde olduğunu iyi bı doktorda bulamadım çok hastaneye gittim önceki gebeliklerinde de ama hiç ilgilenmediler

Canım sen doğum yaptınmı? Biz aynı zamnlarda düşük yapmıştık sebebini çokşükür bulmuşsun benim bulmam zaman aldı sonuç 4 kayıp ama inşallah sonuç güzel olur bundan sonra.

Canım sen doğum yaptınmı? Biz aynı zamnlarda düşük yapmıştık sebebini çokşükür bulmuşsun benim bulmam zaman aldı sonuç 4 kayıp ama inşallah sonuç güzel olur bundan sonra.
Evet canım bir yaşında bebeğim. Ben de 3 kayıp bebek sonrsaında kavuştum, inşallah bundan sonrasında sağlıkla gelsin evladın

Kızlar merhaba bende 2 düşük yaptım pıhtılaşma var 1 hafta gecıktım istanbulda önerdıgınız bı doktor varmı

Evet canım bir yaşında bebeğim. Ben de 3 kayıp bebek sonrsaında kavuştum, inşallah bundan sonrasında sağlıkla gelsin evladın
Amin canım inşallah darısı başıma çok sevindim vallah. Allahım kimse kayıp yaşatmasın🤲Neler kullandın hamileliğinde iğne ilaç olarak ve sorun neydi?

Amin canım inşallah darısı başıma çok sevindim vallah. Allahım kimse kayıp yaşatmasın🤲Neler kullandın hamileliğinde iğne ilaç olarak ve sorun neydi?
Amin canım, inşallah.
Kan pıhtılaşması (0.6x2 oksapar iğne ve aspirin), APS sendromu (kortikosteroid ilaç) vardı ayrıca progestan kullandım.

Amin canım, inşallah.
Kan pıhtılaşması (0.6x2 oksapar iğne ve aspirin), APS sendromu (kortikosteroid ilaç) vardı ayrıca progestan kullandım.
Canım aynı sorunlar bendede varmış öğrendim ama doktor ihmallleri yüzündrn gene iki kayıp yaşadım malesef

Canım aynı sorunlar bendede varmış öğrendim ama doktor ihmallleri yüzündrn gene iki kayıp yaşadım malesef
teşhisten sonra ilaç doğru ayarlanamadığı için ikiz bebeklerimi kaybettim. doğru doktorla buluşabilmek de çok kıymetliymiş öğrendim. ben perinatoloji uzmanıyla devam etmiştim, imkanınız varsa bi araştırın

teşhisten sonra ilaç doğru ayarlanamadığı için ikiz bebeklerimi kaybettim. doğru doktorla buluşabilmek de çok kıymetliymiş öğrendim. ben perinatoloji uzmanıyla devam etmiştim, imkanınız varsa bi araştırın
Bende şuana araştırıyorum istanbul avrupa yakadında ama doğru doktoru henüz bulamadım malesef😌ama ramatolog ve hematoluğumdan mumnunum ancak bunları onaylayan kadın doğumcu yok. İğne dozunu fazla buluyorlar yada aspirini. Oysaki zaten ben 0,4 ile kayıp yaşadım aynı dozla nasıl devam edebilirimki. Burdaki doktorlarda amma korkak

Ben de protein s düşüklüğü ve pai 4g 4g var di. Çoğu doktor önemsemedi sad3ce aspirin kullan dediler. Erzurum da perinatolga gitti o da aynisini söyledi. Trabzonda süleyman güven diye bir doktora çıktık o da kalp atışını duyduğumuz da iğne ol dedi. Şimdi iğne kullanıyorum. Bilmiyorum sonuç ne olacak Allah büyüktür ona sığınıyorum artık. Benim düşüğün yok şükür 1. Gebeliğin de bebeğim hastaydı aldırmak zorunda kaldım. Ikinci gebeliğin sağlıksız gebelik oldu beta düzenli artmadı ve kese görünmedi kürtaj oldum. Size de bazı doktorlar iğne verebilir. Bir kaç doktora gitmenizi tavsiye ederim
Erzurum da kime gıttıniz? Önerdıgınız doktor var mı?

Canım ben özel laboratuarda yaptırdım 1 haftada çıktı. Devlette 2 ayı buluyordu.
Nerede yaşıyorsunuz nerede ve ne kadara yaptırdınız öğrenebilir miyim? Ben küçük bir şehirde yaşıyorum burada yok ona göre büyük şehirlerden birine gideceğiz

Nerede yaşıyorsunuz nerede ve ne kadara yaptırdınız öğrenebilir miyim? Ben küçük bir şehirde yaşıyorum burada yok ona göre büyük şehirlerden birine gideceğiz
Ankarada yaşıyorum.Prof Dr Necat İmirzalıoğlu Ocak 2020 de 500 tl ye yaptırmıştım.Şimdi bilmiyorum ne kadar.

Back