bozukluk hangi gendeYok canım bu konu hakkında bişey demediler ama düşükten bu yana 4 ay oldu. Ben 1 aydır folik asit içiyorum arada bir de multivitamin alıyorum hamilelik düşündüğüm için bu ay, öncesinden folik asite başladım..
mthfr genimde de bozukluk olduğu için folik asiti de biraz fazla almam gerekiyormuş
mthfr 677 hetero benim de igne kullanmam gerekirmiHeterozigotlar onemli degilmis de homozigot olunca evet igne kullanmak gerekiyor. En dogrusunu yapmissiniz. Saglikla kucaginiza alin insallah
Sadece o çikmişsa gerek yok dedi perinatolog. Bu genlerde yeni nesil folik asit kullanmak gerekiyor quatrofolic formunu yani. Bu gene sahip olanlarin vucudu ancak bu formunu kullanabiliyormus. Dolayisiyla bugune kadar normal folik asit kullanmis olsaniz bile sıfır gibi dusunun kendinizi. Folattro kullandim ben gebelikten 2 ay oncesinde. Sonra da elenatal 1 e gectim. Yaninda da aspirin ictim sukur saglikla devam ediyor gebelikmthfr 677 hetero benim de igne kullanmam gerekirmi
Mthfr heterozigot. Paı homozigot canımbozukluk hangi gende
Folbiol da oluyor mu canım. Bende folbiol içiyorum amaSadece o çikmişsa gerek yok dedi perinatolog. Bu genlerde yeni nesil folik asit kullanmak gerekiyor quatrofolic formunu yani. Bu gene sahip olanlarin vucudu ancak bu formunu kullanabiliyormus. Dolayisiyla bugune kadar normal folik asit kullanmis olsaniz bile sıfır gibi dusunun kendinizi. Folattro kullandim ben gebelikten 2 ay oncesinde. Sonra da elenatal 1 e gectim. Yaninda da aspirin ictim sukur saglikla devam ediyor gebelik
Bana folbiol kullanma dedi kadin dogumcum. Kafanizi karistirmak istemem amaFolbiol da oluyor mu canım. Bende folbiol içiyorum ama
cok sagolun hekiminiz ist.da miSadece o çikmişsa gerek yok dedi perinatolog. Bu genlerde yeni nesil folik asit kullanmak gerekiyor quatrofolic formunu yani. Bu gene sahip olanlarin vucudu ancak bu formunu kullanabiliyormus. Dolayisiyla bugune kadar normal folik asit kullanmis olsaniz bile sıfır gibi dusunun kendinizi. Folattro kullandim ben gebelikten 2 ay oncesinde. Sonra da elenatal 1 e gectim. Yaninda da aspirin ictim sukur saglikla devam ediyor gebelik
Rica ederim malesef Edirne'decok sagolun hekiminiz ist.da mi
Peki hangi ilaç isim olarak önerme şansınız varmıBana folbiol kullanma dedi kadin dogumcum. Kafanizi karistirmak istemem amaeger bu gen sizde de varsa folat formunu kullanmaniz daha iyi. Bakın hatta genin adıyla benzer mthfr yaziyor folat iceriginde de.
teseekkur ederim ilaclwri soracagimBana folbiol kullanma dedi kadin dogumcum. Kafanizi karistirmak istemem amaeger bu gen sizde de varsa folat formunu kullanmaniz daha iyi. Bakın hatta genin adıyla benzer mthfr yaziyor folat iceriginde de.
2 tane guvendigim kullandigim marka var folattro nedense stoklarda kalmamis hic bi yerde. Fotograf ekliyorum. Fiyatlari normal folik asite gore yuksek ama bebislerimiz icin deger. Zaten 3.aydan sonra gerek kalmiyor. Ama kesinlikle doktorunuza soyleyip oyle kullaninPeki hangi ilaç isim olarak önerme şansınız varmı
Tammdır canım fiyatı onemli değil gerçekten bende hamilelik planlıyorum da mutlaka doktoruma sorarım teşekkürler2 tane guvendigim kullandigim marka var folattro nedense stoklarda kalmamis hic bi yerde. Fotograf ekliyorum. Fiyatlari normal folik asite gore yuksek ama bebislerimiz icin deger. Zaten 3.aydan sonra gerek kalmiyor. Ama kesinlikle doktorunuza soyleyip oyle kullanin
Mesela canım burda da folat 400mcg normal folik asitler de de 400mcg. Aynı değil ama onlarla demi.eğer aynıysa 400mcg az olmazmı. Mesela Folbiol da 5mg2 tane guvendigim kullandigim marka var folattro nedense stoklarda kalmamis hic bi yerde. Fotograf ekliyorum. Fiyatlari normal folik asite gore yuksek ama bebislerimiz icin deger. Zaten 3.aydan sonra gerek kalmiyor. Ama kesinlikle doktorunuza soyleyip oyle kullanin
Her yerde gunluk 400 mcg dir kullanilmasi gereken doz. Bu attiklarimda da 400 mcg ama ayni degil digerleriyle. Folik asitin işlenmiş hali gibi dusunun. Folbiol de cok yuksek mesela bazi doktorlar yarim ic diyor ama işlenmiş folik asit degil. Doktor bana 2 sene icmissin ama sıfır kabul et dedi folbiol kullanmistim ben de.Mesela canım burda da folat 400mcg normal folik asitler de de 400mcg. Aynı değil ama onlarla demi.eğer aynıysa 400mcg az olmazmı. Mesela Folbiol da 5mg
AA anladım canım bu direk folat formda. Teşekkürler ederim. Benimde iki genimde var biri mthfr biri pai homozigotHer yerde gunluk 400 mcg dir kullanilmasi gereken doz. Bu attiklarimda da 400 mcg ama ayni degil digerleriyle. Folik asitin işlenmiş hali gibi dusunun. Folbiol de cok yuksek mesela bazi doktorlar yarim ic diyor ama işlenmiş folik asit degil. Doktor bana 2 sene icmissin ama sıfır kabul et dedi folbiol kullanmistim ben de.
Anladim pai bende 4g/5g cikmisti o da heterozigot oluyor heralde ama sizinki homozigotsa bilemiyorum igne konusunda ne diyorlar?AA anladım canım bu direk folat formda. Teşekkürler ederim. Benimde iki genimde var biri mthfr biri pai homozigot
İğne kullanmam lazımmış canım 3 doktora gittim hepsi de iğne dediAnladim pai bende 4g/5g cikmisti o da heterozigot oluyor heralde ama sizinki homozigotsa bilemiyorum igne konusunda ne diyorlar?
Merhaba pai geni bende de 4g 5g ancak diger pihtilasma testlerim normal. Sizindemi bu sekilde acabaAnladim pai bende 4g/5g cikmisti o da heterozigot oluyor heralde ama sizinki homozigotsa bilemiyorum igne konusunda ne diyorlar?
Bende ekstradan c677t heterozigottu. Ama ona ragmen yine de igneye gerek duymadi hic bi doktor.Merhaba pai geni bende de 4g 5g ancak diger pihtilasma testlerim normal. Sizindemi bu sekilde acaba
Anladim bana pai4g 5g cikti ancak genetik doktoru cok onemsemedi. Seninle alakali kalp krizi gecirme ihtimali tarzi bir yorumda bulundu da o sebeple sormak istedim.Bende ekstradan c677t heterozigottu. Ama ona ragmen yine de igneye gerek duymadi hic bi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?